consultations-header_text

ИНДИВИДУАЛЕН КОУЧИНГ И СКАЙП-КОНСУЛТИРАНЕ ЗА ЖЕНИ, МЪЖЕ И ДВОЙКИ С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

Психологическото коуч-консултиране помага за решаването на лични, семейни и сексуални проблеми.
natalia-portrait-31

Кога може то да бъде полезно?

 • Когато вие забелязвате, че често се повтаряте едни и същи проблеми и бихте искали да се намери причината, а не да се борите със следствията.
 • Имате страхове, които Ви пречат да живеете щастливо.
 • Искате да бъдете по-разкрепостени и по-свободни в сексуалния си живот.
 • Ако при общуване се дразните, често изпитвате чувство на вина.
 • Попаднали сте в любовен триъгълник и/или любовна зависимост.
 • Не сте сигурни в себе си и искате да имате повече вяра в своите сили.
 • Ако сте попаднали в стресова ситуация, в криза, в момент на избор и не виждате изход.
 • В депресия сте и не знаете как да си върнете оптимизма и доброто настроение.

Цена за едночасова консултация:

200 лв.

Запиши си час:
Стефка
stefka@natalia.bg
0893 220 801

Коучинг за личен живот: защо и с каква цел?

Коучингът помага на хората да изграждат своя живот по такъв начин, че да постигат максимални резултати в личен план. Той дава възможност на човек да постигне едно състояние на хармония, а вече когато се намира в това състояние, да полага адекватни цели пред себе си, да взима правилни решения и да планира своето щастливо бъдеще.

Ролята на коучинг-терапевта е да води клиента по неговия уникален път като предлага иновативни инструменти и техники от НЛП и семейната психотерапия за неговото развитие и подкрепа, в случай на неуспех при неговото ново поведение. Важно е да помним, че само клиентът се явява най-главният експерт относно себе си. Единствено той наистина знае кой е и от какво има нужда.

Затова коуч-терапевтът създава необходимите условия за позитивни промени в живота на клиента, но той прави сам съответните промени. Това е аналогично на ситуацията, в която опитният треньор вижда отстрани грешките в играта на спортиста и може много бързо и ефикасно да коригира неговите действия и техника.

Резултатите от коучинга, които клиентът сам може да оцени най-често, са разбиране на себе си, увереност в себе си, постигане на баланс между работа и личен живот, правилно формулиране на целите и ценностите си и намаляване на нивата на стрес.

Една коучинг-сесия протича в рамките на 1 час. След всяка сесия има домашно, което клиентът задължително трябва да прави, ако иска да получи очаквания резултат.

Кои са критериите за успешен коуч-терапевт?

 1. Човек с образование по психология, който притежава успешен опит в сферата, в която консултира и затова може дава правилни съвети на своите клиенти.
 2. Най-често дава съвети не в директна форма, а във формата на навеждащ въпрос. Тогава клиентът сам прави избор и по-лесно приема новите убеждения или новата гледна точка.
 3. Съветите или препоръките на коуч-терапевта да работят толкова добре, че в рамките на седмица, а понякога и веднага, да имат видим резултат за клиента.
Какво гарантирам?
 • Конфиденциалност (информацията винаги си оставя в рамките на нашата среща)
 • Разбиране и емпатия (по време на консултацията една душа ще общува с друга душа)
 • Най-модерните работещи психологически техники (всяка година терапевтът минава минимум през 1-2 курса за повишаване на квалификацията и за личностно развитие)
 • Решения и домашни задания (отговорността винаги е споделена – моята работа е да ви давам “рецепта”, а Вашата – да правите това, което казва терапевтът)
 • Лечението става чрез любов и приемане на самия себе си и другите. Това е моят начин на работа. Помислете, доколко той е подходящ за вас!
 • Аз ще помогна на тази част във Вас, която иска да бъде щастлива, да излезе на бял свят и да стане по-силна!
 • Няма да ви науча да манипулирате другите. Вие винаги ще имате “честно огледало” пред самия себе си – преценете доколко сте готови за това.
 • Не твърдя, че психотерапията е нещо лесно, но след нея животът наистина става лесен и осъзнат.
free-vector-guarantee-stamp-stock-image_133209_guarantee_stamp_stock_image
Какво очаквам от вас?
 • Да идвате в точно уговорения час. При възникнали промени на вашите планове, да ни информирате предварително най-малко 48 часа, в противен случай, при следващо посещение се заплаща пълната стойност на пропуснатата консултация и на настоящата.
 • Да изпълнявате зададеното от терапевта домашно (при неизпълнение на повече от 3 пъти на поставените задачи, терапевтът има право да спре да работи с вас или да ви препоръча друг терапевт, защото за него това означава, че вие не искате да промените нищо и губите както своето време и пари, така и времето на терапевта).
 • Да сте готови да работите над себе си!
rule-icon

АЗ СМЯТАМ, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИСКА ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ, ОБИЧАН И ЖЕЛАН. ЗА ВСЕКИ ОТ НАС Е ВАЖНО ДА СЕ ЧУВСТВА РЕАЛИЗИРАН НА 100%. КОУЧИНГ-ТЕХНИКИТЕ ПОМАГАТ БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕННО – ТУК И СЕГА.

Цена за едночасова консултация:

200 лв.

Запиши си час:
Стефка
stefka@natalia.bg
0893 220 801

Можете да платите за онлайн (Skype) консултация през PayPal или ePay:

PayPal

ePay

Описание Сума
Онлайн консултация с Наталия Кобилкина 200 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки