Ново! Индивидуална констелация по поръчка

Приятели, пускаме нова услуга: индивидуални констелации. Вие поръчвате констелация, а ние събираме група от 3 до 10 човека. Констелацията позволява нагледно да видите какво се случва в полето ви и как да се справите с проблема. Подходящо е за всякакви проблеми и въпроси.

Как протича:

Ние събираме група, а вие казвате какъв въпрос или проблем имате.

Избираме подходящи участници, които да играят вашата роля и тази на хора от вашето обкръжение (родители, партньори и т.н.). С това упражнение се пресъздава ситуацията в живота ви, за да проследим какви са реакциите и емоциите ви.

Констелацията позволява изцяло да се пренареди ситуацията на енергийно ниво, което предизвиква промени на физическо ниво и води до максимално бързи трансформации и осъзнавания.

Това е много силен и емоционален процес, който изчиства дори семейната карма от много поколения назад.

Констелацията е подходяща, ако постоянно се повтаря един и същ проблем, не виждате изход, притиснати сте до стената, не можете да излезете от неподходяща връзка или друга ситуация, боледувате, губите пари, все нямате щастливи отношения.

Важно!

Констелацията продължава 1ч./1:30ч.

Цена за лична констелация:

до 1.04 – 200 лв, след това 250 лв

Цена за участници в констелация – 35 лв

Можем да поемем 2-3 участника в една група.

Констелацията се провежда само през деня.

 

Участниците, които наблюдават и участват също научават много и могат да задействат своите механизми. Това е дълбок терапевтичен процес за цялата група. Констелацията изчиства полето и след нея наистина се случват чудеса. Хората откриват тайни, забременяват, сменят работата си, изведнъж се появява стара любов, имаме много сватби и деца. Създават се и много нови бизнеси.

Който иска да отработи нещата на дълбоко ниво чрез констелация, добре дошли!

За записване:

Лидия Стойчева
clients@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

dsc_0161