Aстролог и консултант личностно развитие

Деница Красимирова


Занимавам се с астрология от 5 години. През 2012г завърших теоретичен и практически курс по Астрология към Съюза на Астролозите „Иван Станчев“ с лектор Оксана Хорват-Станчева. И до днес изпозлвам всяка свободна минута да изучавам и практикувам тази необятна наука. Тя стана мое хоби „случайно“ още, когато бях на 14 години . През 2016 за върших Академията за треньори на Наталия Кобилкина. Преминала съм редица семинари и обучения по астрология, личностно развитие, партньорски взаимоотношения и квантова психология. В момента изучавам и магистратура по Психология на развитието.

При работата си с клиенти винаги съчетавам най-подходящите астрологични периоди с индивидуални коучинг и психологически практики. Целта ми е не просто да прогнозирам какво предстои, но и да помогна на клиента да работи върху себе си. Тъй като съм с Асцендент и Луна в Стрелец, предпочитам да помагам на клиентите да отработват трудните си периоди, вместо да давам тежки
„присъди“. Вярвам, че всяко едно събитие е урок и всяка една трансформация може да бъде положителна.

Преди да открия призванието си, съм завършила Журналистика и медии съм работила 2 години в сферата на телевизионната журналистика. Ето защо в момента правя много индивидуални астрологични консултации, в които помагам и на други хора като мен да открият своето истинско призвание. И когато влезем в енергията си, нещата започват да се случват с лекота.
Запиши се за консултация по астрология при мен:

Индивидуален хороскоп

Получавате отговор на въпросите:

- От какъв партньор имам нужда?
- Каква е моята мисия?
- Каква е най-подходящата кариера за мен?
- Как мога да печеля повече пари?
- Кога е подходящ период за забременяване?
- Кога е подходящ период за създаване на семейство?

Бонус:

Получавате прогноза на най-важните събития, които ви предстоят в близките от 1 до 2-3 години и кой период за какво е благоприятен. Ще получите и насоки от мен за отработване на по-трудните аспекти с конкретни стъпки какво бихте могли да направите, за да ги смекчите или предотвратите.

ВНИМАНИЕ: Доста често моите клиенти се обръщат към мен да направя астропсихологически портрет и на техния бъдещ/ потенциален партньор. Това дава доста бърз отговор от какво има нужда конкретния човек и как да подходите към него. Ако искате да се възползвате от тази услуга, са ви необходими , неговите час, дата и място на раждане. Ние работим при пълна пълна конфиденциалност.

Бизнес Астрология

Дати за стартиране на нов бизнес

Кой период е най-подходящ, за да бъде бизнесът ми успешен?
От какъв тип бизнес ми е дадено да печеля?
Как бизнесът ми да бъде по-печеливш?
С какъв тип партньори трябва да работя?

Дати за започване на нова работа

Кога е най-подходящият период да започна нова работа, за да бъда по-успешен?
Как мога да печеля повече пари?
На какъв тип колеги мога да разчитам в работата?
От какъв тип колеги трябва да се пазя ?

Избиране на подходяща фирма за работа

Ако имате предложение за работа от няколко фирми, избираме това, което е най-потенциално за вашето развитие и кариерно израстване

За целта трябва да разполагате с часа, датата и мястото на създаване на фирмата. Можете да ги проверите в Търговския регистър по Булстата на фирмата

Дата за стартиране на важен проект

Кога е най-подходящият период , за да бъде начинанието ми успешно и печелившо?

Семейна астрология

Индивидуален хороскоп на дете

Какви са талантите на моето дете? (Спестявате много излишни пари, време и средства) От какъв емоционален подход има нужда моето дете?

Дата и час за раждане на дете със сексцио

Кога е най- подходящият период, за да има детето ми здраве и късмет? Кога е най-подходящият период, за да има детето ми по-добра комуникация с останалите членове на семейството?

Консултацията продължава 1 час и 30 мин като е необходимо предварително да знаете датата и часа си на раждане. Ако не разполагате с часа си на раждане, можете да го проверите в сградата на ЕСГРАОН към вашата община по местораждане.


Цена за един вид астрологична прогноза:

100лв.

Запишете си час, като се свържете със Стефка Терзиева:

0893 220 801
stefka@natalia.bg