Обучаващи семинари за бъдещи терапевти

Това са семинари за хора, които искат да изберат нова професия и да бъдат треньори, терапевти, коучове, консултанти, да работят с групи.

Ние подготвяме такива хора в няколко направления:

Вип-академия за треньори – това е курс, който продължава 4 месеца и включва в себе си интензивно обучение по 4 дни на месец, а през другото време самостоятелна работа и работа в група. Този курс позволява да се отработят много лични трудности и проблеми.

Интензивна академия за треньори /20-24 март/ – това е семинар с продължителност 5 дни, в който се учим как да станем треньори, как да водим семинари, как да пишем статии, как да се рекламираме и да станем успешни.

Академия за водещи на бизнес-тренинги /24-26 март/– това е семинар за хора, които искат да водят корпоративни обучения или вече работят в корпорации като HR или треньори. В този семинар ще минем през основните теми в бизнес-обученията и ще научите основни инструменти и техники, благодарение на които да работите успешно като бизнес-треньор.

Академия за победители /4-12 август/ – това е нашият Вип-проект, предназначен за хора, които са готови за огромни трансформации и чудеса. Приемаме само 30 човека и работим с всеки по отделно. Продължителността на семинара е 8 дни, в които вие цялостно променяте живота си завинаги.

Академия за обучители с танцуване на Мандала /25-30 април/ – Мандала е старинна практика със специален танц, който помага да задвижиш енергията си по женски начин и да реализираш желанията си с лекота. Освен това в академията минаваме през много дълбока терапия по отношение на мъжете, на самата себе си и на своите мечти. Процесът е дълбок и се случва на физическо, ментално и енергийно ниво. Водеща: Сертифицирана водеща от Русия.

img_6832
img_9843
img_8047