Терапевтични семинари и ретрити

Терапевтични семинари – това се семинари, които позволяват да влезете на дълбоко ниво в проблема и да направите истинска трансформация за своя живот.

Перлата на нашата академия е авторската методика от ВИП-семинари “Гейши” на Наталия, състояща се от 4 нива:

Щастлива жена (Гейши-1) – Това е фундамент и основа. Работи се основно с родителите, как да изчистиш травмите си от ранните детски години и да смениш жизнено важни ценности и принципи. Това е тежък семинар, който ти позволява да се преродиш и да преместиш квантовата точка на ново място. Често хората, преминали този семинар казват, че животът им се дели на преди и след “Гейши” и започват да празнуват “Гейши” като нов рожден ден. Ако искате истинско прераждане и нов живот – това е за вас. Подходящ е както за жени, които са свободни и търсят любовта, така и за жени, които имат партньор и искат да подобрят отношенията си с него. В този семинар работим над четвърта чакра, която отговаря за сърцето.

Щастлива жена (Гейши-2) – На този семинар работим с тинейджърската възраст и изчистваме ранни сексуални спомени. От момиче преминаваме в жена. Учим се как да проявяваме себе си като жена, как да отстояваме своите граници. Откриваме какви са нашите ценности, как да проявим своята сила и мъдрост едновременно. Работим с целия семеен род и връзката с предците. Тук работим над първата чакра – връзки с корените и оцеляване, над третия център – воля и пари и петия център – изразяване на себе си.

Щастлива жена (Гейши-3) – това е семинар-мистерия, пълен с ритуали, енергийни практики, прераждане и отключване на фините сетива на една жена. Тук работим с горните чакри на третото око и коронната чакра, свързваме се със своята интуиция, както и с архетиповете на древните гръцки Богини, за да се научим да служим на тях. В замяна получаваме благословия за красив и щастлив живот, сила и подкрепа в сферата на живота, която сме избрали. Това е най-красивият ритуал и се прави с дълги рокли, венци и обикновено го провеждаме в чужбина на брега на морето или океана. Така по уникален начин се свързваме с природата.

Семинарът беше роден в Санторини, когато Наталия получила “информация” от Богините какво трябва да предаде на жените. Имате възможност да участвате в него само след както сте минали Гейши-1 и Гейши-2.

Класната жена – (Гейши-4) – това е последното ниво, в което се работи със зряла възраст и отношенията ни с мъжете. Откриваме какви модели на поведение се повтарят в живота ви, пускаме старите връзки. Изчистваме пространството и освобождаваме поле за нови връзки и отношения. Много работим с болката в отношенията и как да спрем да спасяваме мъжете. Как да не бъдем техни майки или дъщери, а жени-жени. Тук работим за изграждане на нов модел на поведение по отношение на мъжете. Научаваме как да имаш до себе си мъж, който наистина мечтаеш да имаш. Ще ти дадем насоки как да изградиш отношенията си с него по правилен за теб начин и как да задържиш това, което имаш.

В този семинар работим много с втората чакра – удоволствие и сексуалност, както и с шеста – как да вдъхновяваш и да си муза за любимия мъж. Подходящ е за жени, които са ориентирани или самите те да станат богати и успешни, или да привлекат такива мъже.

Тази система предполага вип-формат – група до 15 човека и групов формат – група до 200 човека.

Семинарите се водят от Наталия Кобилкина, Магдалена Ангелова и Гинка Георгиева.

Провеждат се в :
България: София, Варна, Бургас, Пловдив, Пазарджик.
Европа: Лондон, Виена, Мюнхен, Берлин
Америка: Ню Йорк
Азия: Бали, Тайланд

Виж нашите контакти ТУК.

Ако искаш да организираш тези семинирари в твоя град, пиши на natalia@natalia.bg

img_3630
img_8161
img_2837
img_8405
img_3808