Карти Десте със Здравка Атанасова

karti_deste3

Какво е Десте?

 

Това може би са най-старите гадателни карти. “Deste” на турски означава “купчина от карти” и “фала бакмак ” е “хвърлянето” на карти за съдбата. Картите съдържат 65 символа. Началото идва от дълбоки стари времена. През далечната 1889г. те попадат в ръцете на една измирка на име Катина…

Коя е Катина?

 

В книгата “Измирските магьосници” е описан  живота на Катина. Тя е била грозна, но много умна жена, която пораства в една бедна махала в Измир.

 

Катина става избраница на магьосниците. Имайки в ръцете си техниките на магията и гледането на съдбата чрез “Deste”, успява да сбъдне всичко, което някога е искала….Да се омъжи за богати мъже, да стане богата с каляски, палати, брилянти, скъпи платове..да й се възхищава целия Измир.

 

Катина е гледала  на „Deste” за бъдещето си, казвайки  “аз искам да знам” и “ако знам, тогава ще знам как да постъпвам във всяка ситуация”.

karti_deste4

Чудиш ли се…

Дали това е твоят мъж?

Дали да смениш работата си или да останеш на същата позиция?

Дали да опиташ да се преместиш или да изчакаш?

Дали сега е подходящият момент да имате дете?

Не можеш да разбереш какво пречи нещата да се случат по определен начин.

Искаш да видиш къде се намираш и какво те очаква в близкото бъдеще.

karti_deste5

НЕ СЕ ЧУДИ – ПОПИТАЙ КАРТИ ДЕСТЕ!

karti_deste7

Кутията на “Deste ” е направена от евен, който пази картите обвити с тъмно кадифе. Oтвън пише “Каквото съдбата донесе, да е добре дошло”.  Да знае някой бъдещето си е може би едно от най-старите нужди на човечеството, откакто човек започва да осъзнава себе си и страховете си. Мощен е страхът от непознатото. Затова имаме в ръцете си нещо много старо и ценно!
Никой не знае от къде идва “Deste”.  Много е вероятно “Deste” да има корени още преди 600 г. пр.хр. в  архейския период. И още по-стари през 1039 сл.хр. доказателства твърдят,  че “Deste” попада в ръцете на магьосници в раса Селчук . Тогава картите са били 57 и различни. С времето са давали на символите на “Deste” различни имена, но силата им не се губела. Право да гледат на “Deste” имат само избрани – “Магк Джан” (мъдрите, избраните).

Карти Десте – това са карти, които са създадени от гръцка Жена-Богиня. Жените от този род много поколения са лечителки и гадателки, а нейната племенница Мара е известна в целия свят със своите магически умения.

 

Сега в България имаме представителка на тази уникална гръцка школа!

 

Здравка много точно познава всичко и с изненада се питаш как човек, който виждаш за първи път, толкова ясно те насочва. След тази среща имаш решение и знаеш какво да правиш.

karti_deste6

Мнения:

“Беше уникално! Просто тя ми казва неща, които никой не може да знае за мен и ми даде много ясна посока. Усещам се по-уверена и просто знам и чувствам, че ще стане това, за което мечтая.”

Мария

“Никога не съм вярвала в такива неща, но се доверих на Наталия и реших да пробвам. Беше много силно. Тази жена позна всичко. Имаше неща, които аз усещах, но не исках да признавам, а на картите излязоха. А сега искам да взема решение, което отдавна отлагах. Знам, че не е лесно, но се чувствам готова.”

Гери

“Харесва ми. Беше малко странно, но много точно. Накара ме да се замисля за много неща. Имах един проблем и лекарите не намираха решение, а тя ми каза, да махна един подарък от приятел вкъщи. Махнах го и оздравях! Беше като магия! Много работи. Благодаря, Здравка!”

Ивана

ПОПИТАЙ СЪДБАТА СИ КАКВО Е ПОДГОТВИЛА ЗА ТЕБ!

ЦЕНА за 1 час: 100лв 

За записване в София или по скайп:
Лидия Стойчева
0893 220 801
clients@natalia.bg