ОБУЧЕНИЯ НА АКАДЕМИЯ “ЩАСТЛИВА ЖЕНА”

Happy Woman Academy – това е място, където можете да намерите своята душа, мисия и предназначение. Тук ние се учим как да отворим своето сърце, как да се свържем със своята истинска същност и как да позволим на любовта да дойде в живота ни. Също така работим над темите как да изградим щастливи отношения с другия пол и как да изживяваме истинската си сексуалност. И като бонус имаме уникални разработки как да се отключиш за изобилие и богатство и да живееш красив живот! Така че ако искате да сте красиви, щастливи, здрави, сексуални и богати – вие сте на правилното място!

ПРЕДОСТАВЯМЕ ВИ РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ ЗА РАБОТА СЪС СЕБЕ СИ:
1
2
5
7
3
4
8
9

На тези лекции работим 2-3 часа и даваме конкретни отговори и знания по обявената тема. Този формат е подходящ, когато искате да разберете защо не постигате това, което желаете, и да получите качествена и проверена информация.
Водещите са специалисти в конкретната област.
Формат: 2-3 часа
Брой на участниците: от 10 до 1000 човека
Вижте темите на лекциите ТУК

1_1

Това е дълбока среща с конкретна тема с използване на констелации и споделяния. На терапевтичните групи понякога хората споделят своите лични неща, а понякога само слушат и за тях това е достатъчно. Това е възможност да опитате как на вас ви се отразява терапевтичният формат и това първо поле за истинско споделяне и близост.
Тази група се води само от терапевти и практикуващи психолози.
Формат: 2 часа
Група: от 6 до 15 човека
Терапевтични групи се водят в нашия център всеки вторник.

Вижте темите ТУК

2_2

Това е трансформационна работа със себе си, когато вие вече влизате в проблема и сте готови да видите своята вътрешна същност и да погледнете към болката си. Този формат е подходящ, когато сте объркани и искате истински да промените живота си. Работата на терапевта е да разбере от къде идват вашите проблеми и блокажи, да ги премахне и да освободи онази част от душата ви, която стои в болката.
Водещите са специализирани терапевти с голяма практика и\или образование като клиничен психолог.
Формат: 2-8 дни
Група: от 6 до 30 човека

3_3

На тези семинари ние обучаваме хора как да станат треньори, как да говорят пред публика, как да се научат да водят констелации или да придобият конкретни умения и практики. Често за това каним треньори от чужбина или преподаватели, които имат голяма практика и могат да обучават другите.

Следващото обучение вижте ТУК

4_4

Доста от нашите обучения се случват онлайн. Това е подходящо за хора, които не могат да се включат на живо. Вие можете да вземете уебинари, които са вече минали и да работите индивидуално по тях. Можете да вземете Тайната Академия и да работите всеки ден по различни практики. Можете да вземете участие в уебинарите в реално време и да задавате въпроси. Ценното е, че има записи, които си остават за вас, и всеки път можете да връщате и да гледате пак и пак, за да промените живота си.

Повече за онлайн обучения вижте ТУК

5_5

Много от вас предпочитат да говорят индивидуално с терапевта. Вие можете да намерите краткосрочна и дългосрочна терапия, коучинг, конкретни практики с терапевт само за вас.
Водещи: Терапевти и треньори на Академията
Формат: 1 час
Работи се индивидуално само с вас.
Запиши часът си при Лидия (clients@natalia.bg, 0893 220 801)

7_7

Вие можете да си изберете диетолог и треньор, който ще работи с вашето тяло. Също нашите стилисти могат да намерят точно какъв стил отразява вашата индивидуалност и как чрез своята визия да покажете на света кой сте всъщност!
Водещи: диетолози и стилисти
Формат: 1-5 часа
Работи се индивидуално с вас и се правят снимки преди и след.
Запиши часът си при Лидия (clients@natalia.bg, 0893 220 801)

8_8

Много често имаме нужда от съвет или насока за нашето бъдеще. Затова сме поканили хора, които имат специални способности, знания и умения. Вие можете да си запишете час за гледане на карти, прогноза за съвместимост чрез астрологични карти, прогноза за бъдещето или просто да попитате картите или звездите за новите възможности.
Водещи: астролози и магьосници
Формат: 1-2 часа
Работи се индивидуално с конкретни въпроси и часа на раждането Ви.
Запиши часът си при Лидия (clients@natalia.bg, 0893 220 801)

9_9
icon1

Ако се колебаете, какво е най-подходящо за вас свържете се с нашите специалисти:

  • София: Лидия  clients@natalia.bg или по телефона +359 893 220 801
  • Бургас, Варна: Диана Diana@natalia.bg или по телефона +359 894 512 227
  • Пловдив: Роси rossi_pz@abv.bg +359 896 111 837
  • Лондон: Радост radost@natalia.bg или +44 754 673 9887
  • Виена: Камелия kamelia@natalia.bg или +43 660 54 99 193
  • Чикаго Роси rosi_mad@yahoo.com +359 877 62 6601

Happy Woman Academy

Академията е основана от Наталия Кобилкина март 2011 година.

За тези години ние направихме семинари в повече от 10 държави, сред които Англия, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Бразилия, Америка, Бали, Тайланд. Ние имаме повече от 15 треньора и терапевти от цял свят. Ние подготвяме и сертифицираме треньори и помагаме те да намерят своето приложение като треньори в България и по света.

През нашите семинари минаха повече от 50.000 човека.

За тези години създадохме и направихме 30 програми и написахме 10 книги, част от които са преведени и на английски.

Natalia-Kobilkina27621-799x1024

Обичам хората и с цялото си сърце и умения служа в името на щастието, развитието и успеха на всеки един от вас. За нас е важно, след нашите семинари и срещи вие да промените живота си и да станете това, за което сте винаги мечтали.

Благодаря на екипа ни, който всеки ден работи, за да има повече щастливи хора по цял свят. Благодаря на всичките ни верни и прекрасни клиенти, че ни се довериха и заедно вървим по този път.

Вярваме, че заедно ние ще успеем и този свят ще е красиво място за нас и за нашите деца.

 

Наталия Кобилкина
основател на Happy Woman Academy