Практика: Пробуждане на женската енергия

„Пробуждане на източника” е динамична медитация, лек вариант на динамичната медитация „Рефлекс на оргазма” на австрийския психотерапевт Вилхелм Райх.

Медитацията е практика за балансиране енергията на първа и втора чакра, които са базови чакри, базови жизнени енергии. Застоя и блокирането в тях води не само до женски заболявания, но и до загуба от вкуса на живота, на женска привлекателност и сексуалност.

Практиката е прекрасен способ за освобождаване на потиснати емоции, очистване на чувствата от травматичен минал опит, освобождаване на блокажи в сексуалната сфера и самоизявата, повишаване на чувствеността и оргазмичността.

Ако имате склонност да се скривате в себе си от себе си, да подтискате „тъмната“ и яростна своя част , то тази практика ще ви е много полезна.

Изпълнявайки физически упражнения при пълна вътрешна концентрация се осъществява вътрешен масаж на половите органи и се пробужда жизнената енергия.

💥Практиката се изпълнява на празен стомах или най-малко 2 часа след храна, 30 мин. преди старта не се пие вода!

woman-sun-goddess
2139
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– в след оперативен период до 2 г. , бременни жени и жени с обострени ставни проблеми, психични заболявания, онкологични заболявания

Какво е необходимо за практиката:
– удобно облекло (спортно, клин – да не е много стегнато по тялото и корема), допълнително връхна дреха за намятане или шал;
– отсъствие на грим, парфюми;
– закуска /за след практиката – нещо леко и свежо, плод/;

НА ЖИВО

12 и 26 януари: 9:00 до 10:15

/елате 8:45 /

Един час почивка преди мандала за кафе и сладки приказки

11:30 до 13:30 Мандала танц

 

Място на провеждане: София, ул. Димитър Хаджикоцев 91

За информация:

Магдалена Братанова
clients@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Цена: 20 лв

Цена с Мандала танц: 30 лв