Астрологична прогноза за месец април

ОВЕН

През април месец е необходимо да обръщате повече внимание на детайлите и именно това ще ви помогне да реализирате плановете си и да сте крачка пред конкуренцията.

Успешни преговори очаквайте на 7 април, възможно е да реализирате и дългосрочен проект. На 16 април са възможни финансови затруднения, възможно е и да не получите очаквана финансова подкрепа и да не започнете всичко, както сте го планирали.

Пазете се от  вземане на грешни решения.

Не споделяйте през този месец, защото е възможно  имиджа ви да  пострада  и това ще ви  навреди.

Безработните ще получат  шанс  за  работа  в сферата на търговията , бъдете убедителни и ще ви наемат.

 

Успешни дни са 1,12,15,20 и 24 април.

Любов и емоции:

През първата половина на април ще прекарвате повече време с любимия човек и да постигнете обща цел, което да ви сближи още повече. Към средата на април внимавайте с отношението и действията си към любимия, защото  е възможно те да доведат до разногласия с партньора  ви и да нарушите хармонията. Не пропускайте възможността на 20 април да подобрите баланса  между вас.

Здраве и диети

Възможни са хормонални нарушения, проблеми с  щитовидната жлеза и циркулацията на кръвта. Ще се чувствате напрегнати. Добре е да проверите кръвната си захар.

Намалете приема на сладки храни и месото, приемайте повече  плодове и зеленчуци.Обогатете менюто си с  повече витамини, магнезий и калций.

 

 

Image result for астрология

 

ТЕЛЕЦ

Телците трябва да са внимателни със всякакъв вид сътрудничество и подписване на договори  в началото на април. Бъдете внимателни с работодателите си, за да не претърпите загуби или уволнение. Не взимайте заеми през този период, защото може да не успеете да ги върнете. Тези Телци, които се занимават с маркетинг, обучения и семинари ще имат успех на 7 април. Придържайте се към плановете си и бъдете разумни с разходите,защото  очакват се финансови затруднения след  10 април. Средата на април ще сте в застой, не правете инвестиции, защото ще доведат до загуби.

На 20 април Слънцето навлиза в знака на Телец и ще покаже вашите  лидерските  способности, Всеки от вас, който проявява лидерски  и управленчески умения ще бъде успешен.

Увеличение и стабилизиране на  финансите се очаква след 20.

Не правете сдружения и не споделяйте намеренията си ,особено на 27 април, защото ще ви измамят.

Успешни дни са 1, 7, 25 април.

Любое и емоции

Обвързаните Телци  да се отдадат на любимия си, като организирят пикник или прекарат повече време заедно.Втората половина ще се радвате на взаимни чувства с партньора. Ако скриете нещо от партньора си или той от вас, към  края на месеца е възможен  конфликт и загуба на  доверие.

Необвързаните ще са настроени приключениски и няма да искат да се обвързват. В началото на април е възможна  авантюра, но не  я задълбочавайте, защото ще се разочаровате.

Здарве и Диети

Отдайте се на физически упражнения и разходки сред природата, за да укрепите имунитета си и да подобрите  здрвословното си състояние.

Възможна е проява на алергични състояния.

Диетата ви трябва да включва зърнени храни, фибри и кисело мляко, риба, картофи и бобови култури и плодове. Приемайте витамин С и Б комплекс.

БЛИЗНАЦИ:

Пазете се от необмислени решения, свързани с  работата  си и не се разпилявайте, защото тези действия ще  доведат до негативни последствия.

В началото на април , ако работите усилено, ще реализирате плановете си и ще  увеличите финансите си. Покажете вашите способности и ще успеете да израстнете  на кариерно ниво.Наблегнете не творческата дейност, именно тя ще ви донесе успех.

Бъдете по-внимателни на 16 април при сключване на договори, успех при преговори се очертава на 17-ти, тогава е възможно да привлечете и нови съдружници.

Успешни дни  са 8, 14, 17, 22 април.

Любов и емоции

Спазвайте обещанията си и ще имате хармонични взаимоотношения, ще се наложи и  да разрешите проблем или ситуация във връзка с половинката ви, както и  да и дадете финансова  и емоционална подкрепа.

Конфликтни ситуации се очертават около 10 април, заради поява на стара любов.

Внимавайте да не се поддадете на изкушения и да изневерите на партньора си  в  средата на април, защото именно това може да  доведе до раздяла.

Здраве и диети:

Физическата активност ще доведе до стабилно здраве и добро настроние. Пазете се към края на април от вирусни и бактериални  инфекции.

Приемайте лесно смилаеми храни, с високо съдържание на фибри, както и зеленолистни: спанак, зеле и маруля.

Вземете детоксикиращи хранителни добавки , джинджифил и Витамин Б комплекс или се подложете на детоксикиращи процедури.

РАК

Като цяло през април ще  се чувствате доста объркано при вземането на решения . Възможно  шефовите ви да изразят недоволството си по отношение на вашата работа и да се наложи да промените начина си на работа .

Тези от вас, които се развиват в  сферата на козметичните услуги и модата да бъдат внимателни да не допуснат грешки, които ще доведат до загуби.

На 7 април ще имате шанс да сключите дългосрочен договори или да развиете дългосрочни партньорски взаимоотношения.

Успешни дати са 7, 10, 16, 22, 26 април.

Любов  и емоции

Възможно е да постигнете по-голяма стабилност във вашата връзка и да подобрите комуникацията си, ако коригирате  грешките  си от миналото.

Свободните Раци, през април   ще срещнат човек чрез работата  си, който въпреки че няма да ги допусне лесно в живота си, ще се окаже сродната им душа.

Здраве и диети

През април е възможно да се появат дихателни проблеми и алергични реакции.

Вашата диета трябва да се състои главно от растителни храни, намалете приема на  мляко  и  млечни продукти. Пийте повече вода.

ЛЪВ

В началото на месеца не  предприемате финансови рискове  и не  взимайте пари на заем.  Бъдете внимателни  и при дейности сврзани с внос и износ.

Възможен  е успех след 7 април  за всички  и лек застой за работещите в сферата на ресторантьорството и услугите.

Добър ден за започване  на  преговори е 17 април,  подходящ е и за подобряване на  отношенията ви с началниците. На 20 април ще получите подкрепа за бизнес проект, който може да реализирате. Бъдете предпазливи и разумни в харчовете към края на април.

Успешни дни са 2, 8, 13, 17, 24април.

Любов и емоции:

В сферата на любовта и брака ви предстоят  приятни разговори с любим човек и плануване на общи цели. Взаимоотношенията ви ще се  стабилизират ще почувствате повече топлина и нежност.

Неангажираните Лъвове ще срещнат  човек, който ще им хареса на пръв поглед и ще  пламне страст, но връзката няма да продължи, ако взаимоотношенията са повърхностни .

Здарве и диета:

Отделяйте достатъчно време за почивка, не се преуморявайте, контролирайте кръвното си  налягане.

Храните за вашата диета, трябва да съдържат по-висок процент витамини, приемайте предимно плодове и зеленчуци. Намалете приема на  месото, млякото и млечните продукти.

 

ДЕВА

Не сключвайте договори и не влизайте в партньорства, защото ще бъдете въвлечени в измама. Бъдете внимателни и с публичните си изяви, защото може да навредите на репутацията си. Успешен ден се очертава  10 април, когато имате аспекти за голям успех, свързан с телекомуникациите и технологиите, единственото с което трябва да се  внимава са сроковете.

Пазете се и от сериозни разногласия с ваш партньор, което ще доведе до затруднения в съвместните проекти и управление.

Успешни дни са  7, 12, 16, 21, 25 април.

Любов и емоции:

Обвързаните да бъдат честни с партньора си, защото лъжата може да предизвика сериозни проблеми във връзка им. Около средата на април ще  откликнете на  нуждите на любимят си  човек, което ще подобри взаимоотношвнията ви ще ви сближи.

Възможно е свободните Деви да се влюбат  в началото на април. Опознайте човека, преди да се сближите и бъдете внимателни, с кого влизате във връзка, защото може да се  разочаровате.

Здраве и диета:

Правете повече физически упражнения и не бъдете толкова пасивни, за да не се появат здравословни проблеми.

Приемайте  храни, съдържащи калий, магнезий и антиоксиданти, яжте плодове като арония, червена боровинка и киви. Прибавете в менюто си сирене и маслини, намалете приема на месо, кафе и сладкиши.

 

 

ВЕЗНИ

 

Бъдете внимателни при стартирането на нещо ново, в областта на услугите, защото ще се разминете с очакванията ви. Тези от вас, които се развиват в  сферата на здравеопазването и  психологията ще имате успех. На 7 април  ще можете да довършите изостанали неща и да бележите началото на дългосрочен проект. Възможно е да срещнете трудности с бизнес  партньор. Ще се наложи да закупите някои активи, които ще ви ограничат финансово, но ако се насочите в областта на творчетсвото  и развлеченията ще реализирате печалби и притесненията ви ще са напразни. В средата на месеца ще имате успех за предоговаряне на партньорски взаимоотношения и за сключване на нов договор, което ще доведе до напредък. След 17 април ще подобрите и бизнес контактите си. Не прибързвайте в решенията си, относно бизнес отношения с жена

Успешни дни  са 3, 14, 19, 23, 26 април

Юбов и емоции

Обвързаните Везни ще имат разногласия с партньорите си, особено в края на месеца се очакват проблемите да се задълбочат. Необходимо е да проявите повече търпение и гъвкавост.

Тези от вас, които са свободни има вероятност да се влюбят и да срещнат мечтания партньор  през третата декада на април, но  е необходимо да  направите усилия в тази посока.

 

Здраве и диети

През първата половина на април  здравето ви ще е променливо, могат да възникнат хормонални проблеми, алергии  и проблеми свързани с  кръвообращението.Имунитетът  ви ще се засили през втората половина на месеца. Включете в менюто си  пилешко, говеждо и риба. Всеки ден приемайте пресни сезонни плодове и зеленчуци.

 

 

 

СКОРПИОН

В началото на април ще бъдете тласнати от човек,виновен за вашето финансово състояние към ново начиание, в което нямате опит. Но не започвайте проекти, които изискват голяма инвестиция преди  7 април. Именно тогава ще имате успешни преговори за  дългосрочни проекти. Напредък  ще има и в работа свързана с  търговия на горива и енергия.

Необходимо е да уредите финансовите си задължения, не поемайте рискове, избягвайте всякакви  финансови машинации.

След 17 април ще започнете да планирате и организиряте нови бизнес начинания, които ще бъдат успешни, особено ако са свързани с обслужване на електронни устройства или образование. През този период ще можете да постигнете популярност и да въздействате върху бизнес партньорите си, което ще доведе до ускоряване на съвместните ви проекти.Не правете прибързани  финансови действия, защото ще доведат до загуби.

Успешни дни са  9, 11, 15, 20, 24 април.

Любов и емоции

Обвързаните ще имат нужда да подсилят интимността с партньора си, бъдете по инициативни и романтични, поднесете изненада и ще подобрите любовние взаимоотношения  с вашата половинка.

При свободните  има опасност да се влюбят в неподходящ човек и да се разочароват.

Здраве и диети:

През първата половина на април са възможни проблеми с  гърлото, бронхите и алергии, които ще отминат през втората половина.

Препоръчва се повече движение и  храни богати на магнезий, витамин Б и Е.

Намалете консумацита на месо, а увеличете приема на риба, яйца и сирене, както и ягоди,портокали боровинки, броколи, боб и леща. Пийте повече вода и намалете кафето.

 

СТРЕЛЕЦ

В началото на април е възможно да имате повече  пречки и задълженията, възможно е да допуснете грешка в работата си, което да удължи предвидените  от вас срокове.

Ще бъдете по-предпазливи с инветициите си и това ще доведе до финансова стабилност.

Поради ретроградността на Юпитер ще бъдете по-фокусирани  към поддържането на  текущата стабилност, отколкото към нови начинания или напредване в кариерата. Печалби се очакват след средата на април, особено ако дейностите са свързани с  творчески проекти.

Стартирането на нови планове, свързани с програми, семинари, забавленията оставете за 17 април, а издигане в кариерата се очаква на 20 април.  В края на месеца е възможно да се разделите с бизнес партньор, който работи против вас, като тази раздяла е възможно да доведе и до финансови загуби.

Успешни дни са 2, 8, 13, 19, 22 април.

 

Любов и емоции

В началото на април може да имате разногласия с партньора си по повод  домашните и семейните задължения, които ще отшумят след средата на месеца. Необходимо е да проявите  повече търпение и да не сте на двата полюса, ту положително настроени, ту критични.

Онези от вас, които са свободни  към края на месеца ще преживеят кратка авантюра, която може да прерастне във връзка.

Здраве и диети

През първата половина на април ще бъдете подложени на повече стрес, а втората половина на месеца ще ви донесе стабилно здраве и ще ви мотивира за правите повече физически дейности, което ще повлияе положително на имунитета  и фигурата ви.

Вашата храна  трябва да съдържа повече зеленчуци като картофи, моркови, млечни продукти , маслини и овесени ядки. Намалете приема на месо  и увеличете приема на  витамините А и D.

 

КОЗИРОГ

Бъдете по-внимателни в преговорите в началото на април, възможно е да се опитат да ви измамат. Комуникацията ви ще  бъде по- затруднена. Трябва да сте много постоянни, за да постигнете резултати. Споразумения и договори, подписани на 10 април ще бъдат много успешни.

Потока на финанси ще се  влоши, по причини не зависещи от вас. Важное да избягвате измами и  да не крадете, защото ще загубите.

След 20 април ще  поемете по-големи отговорности и ще имате възможност да подобрите  и възвърнете  авторитета си.

Успешни дни са 6, 10, 17, 21, 25 април.

Любов и емоции

Ангажираните Козирози до средата на април ще отделят повече време на любимия човек, а през  втората половина ще прекарвате повече време с приятелите си навън, отколкото с половинката си. Необходимо е да подобрите комуникацията си и да коригирате вашето поведение.

Свободните ще бъдат привлечени от  интелигентен и информиран събеседник. Ще  започнете връзка, към  която ще  подходите по –консервативно или резервирано.

Здраве и диети

Прекарвайте повече време сред природата на чист въздух.В края на април е възможна по-сериозна вирусна инфекция.

Необходимо е да се променят някои хранителни навици и да се въведат повече храни от растителен произход, както и да се намали приема на храни от животински произход.

 

 

ВОДОЛЕЙ

В начлото на април не предприемайте инвестиции, защото ще загубите. Тези от вас, които работят в сферата на здравеопазването ще имат големи успехи и ще развият успешен бизнес.

Подходящ период за инвестиции е след 10 април, особенно в областта на  услугите и  творчеството.

Периодът не е добър да предоговаряте финансовите въпроси.

Може да   започнете преговори за нови бизнес проекти , които ще приключат успешно след 17 април. Периодът е подходящ за довършване на всикчо започнато и отложено преди това. Успехът е сигурен, за тези от вас, които се занимават с търговия, комуникации, информационни технологии. Положително развитие на  административна работа се очаква около 20 април.

Избягвайте финансовите рискове в края на месеца, защото ще доведат до загуби.

Успешни дни са 4, 11, 16, 20, 25 април.

Любов и емоции

На 10 април внимавайте, защото всичко тайно може да излезе на яве и да доведе до разногласия с половинката ви.Ще се наложи да се настройвате един към друг,което ще доведе до трудности и напрежение.Втората половина на месеца ще внесе нестабилност във вашите семейни взаимоотношения и напрежение сред членове на семейството по повод домакинството.

Необвързаните в средата на април ще срещнат човек, който ще притежава качества, които им харесват. Бъдете внимателни, защото ще срещнете и с друг човек със скрити намерения.

Здраве и диети

През април ще имате предимно стабилно здраве и  силен имунитет.

Приемайте  повече  храна, съдържаща витамини и  подходяща за детоксикация.

Яжте месо, риба и млечни продукти умерено и повече зеленчуци и плодове.

 

 

Image result for астрология

 

 

РИБИ

Бъдете внимателни в началото на април при взимане на важно решение и не стартирайте нов бизнес. След 10 април ще имате силна интуиция, която ще ви помогне да намерите подходящ момент за започване на нова работа. Ако разгърнете творческите си способности ще  бъдете увенчани с успех. Възможен е успех и с държавни институции и социални предприятия.

Ще имате трудна комуникация с бизнес партньорите, внимавайте със спазване на сроковете.

След средата на април очаквайте финансово стабилизиране и резултати от предходни инвестиции. 20 април е добър за започване на нови бизнес преговори и постигане на забележителен успех, ако се занимавате с храна или комуникации.

Успешни дни са 7, 11, 18, 20, 23 април.

Любов и емоции

В началото на месецанама да забележите  от какво наистина се нуждаете от вашия партньор в любовта, защото ще  прекарвате по-голямата част от времето си с приятели.

През втората половина на април  ще имате общи теми и инвестиции с партньора ви и ще осъществите  съвместни пътувания.

Свободните Риби ще имат нужда да се забавляват и ще се впускат само  в повърхностни приключения, без да влизат в сериозни връзки.

Здраве и диети

Промените във времето могат да ви  причинят главоболие и повишена умора. Избягвайте физическата умора, защото може да доведе до болки в кръста.

Приемайте храна, която  съдържа витамини и пийте повече вода.

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%86-%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bb/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86-%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB
Twitter