Стани красива жена

Защо мъжете искат рускини?

 

Много често в моя живот съм чувала: ти си рускиня, на теб ти е лесно.

Направих проучване на тази тема и наистина се оказа, че доста често богатите и успешни мъже от всички народности избират рускини за любовници и за съпруги. Често мъжете ме питат: Нямаш ли някоя приятелка рускиня за мен? И всеки път аз отговарям: защо точно рускиня? Какво те привлича в тях?

Вижте какво казват мъжете по тази тема.

 

Защо мъжете искат рускини?

 

  1. Рускините са красиви, женствени жени и много се грижат за своето тяло и визия.

Зимата ходят по чорапи с дантала и рокля. Ако виждаш лятото на плажа гримирана жена с прическа и на ток -100% рускиня!

 

  1. Тя умее да служи на мъжа с любов и нежност.

Наистина руската жена, която си намира мъж, му се отдава до край и той става за нея бог. Тя има интересен баланс – смирение, от една страна, и способност да получи своето чрез хитрост и нежност, от друга страна.

 

  1. Сексът за нея на първо място!

Тя се развива в секса постоянно! Никъде по света на съм срещала толкова много курсове и обучение за секс като в Русия. Практически всяка жена още от малка се учи, че е важно да бъдеш много добра в леглото, че на своя мъж не можеш да казваш “не“ и че страстта е супер важна част от живота ти.  В понятието секс включвам флирт, съблазняване, способност да играеш с мъжа.

 

  1. Тя цени себе си и умее да иска и да получава.

Често съм срещала руски двойки във Варна, когато в жегата на 40 градуса тя казва: Вася, искам палто от норка. Имам нужда от него точно сега и той  послушно отива да изпълнява молбата на любимата си. Рускинята знае много добре, че тя дава цялата си душа и енергия на любимия мъж, но в замяна той се грижи финансово за нея и децата им.

 

  1. Тя е консервативна и настоява за брак.

До ден днешен в Русия е нормално да се жениш на 20-25 години и ако не си женена на 25, значи ставаш стара мома. Повечето жени се стараят да родят първото си дете до 27 години. И обикновено до 35 г. те имат по 3 деца. Това е много привлекателно за мъжете. Особено за мъжете от Европа. Те се измориха от силни жени, които правят кариера. Те искат нежна, секси, любяща жена – домакиня, която да им ражда деца. И колкото и да ви е странно – мъжете ценят жени, които искат брак и не позволят връзки без отношения.

 

  1. Те са мъдри и образовани.

Огромен брой жени в Русия продължават да четат класически книги, да ходят на театър, да имат по 2 образования и това се случва между другото. С тях е интересно да говориш, но тя умее да накара човека до нея да се почувства истински велик мъж.

 

  1. Тя се смее на неговите шеги и с нея е забавно.

Наистина смехът на рускините е цяло изкуство. Така сме научени – покажи на мъжа, че си щастлива, че на теб ти е забавно с него. Това го кара да вярва в себе си и да иска да бъде повече до тази жена.

Всяка жена може да бъде Богиня стига да го реши и да го поиска.

Ако искам да уча за бизнес – бих отишла при Американци, те имат вроден талант за пари.

Но когато става въпрос за сексуални практики и женственност – 100 % бих избрала да се уча от руската школа.

 

Една от жените, които много ме вдохновяват, а общуването с нея винаги е като свеж вятър, което отключва нещо дълбоко скрито женско – това е Нина Ковальова от Школа на Лариса Ренар.

 

Специално за нас тя ще направи на 18 януари практики за подсилване и разширяване на сексуалната енергия.

 

На 18.01 от 10:00 ч. – Безплатен уебинар –“Kакво е общото между енергията на секса и парите”? Вижте тук >>

– от 12:00 ч. уебинар “Моето ново чувствено тяло” (как да отключим тялото си) Вижте тук >>

– 15:00-17:00 ч. – Уебинар “Секс-богиня или как да го подлудиш в леглото” Вижте тук >>

 

На живо:

“Моето ново чувствено тяло” – 18 януари от 19:00 до 21:00 ч. промоционална цена – 50 лв., намалена от 100 лв.

На 19-20 януари от 10:00-18:00 ч. – Вип-семинар „Пари и секс” – 700 лв. (1200 лв. двоен билет) – как чрез      сексуалната енергия да получиш парите, които искаш да имаш и да имаш успешен и щедър мъж. Виж тук >>

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%bc%d1%8a%d0%b6%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%b8/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Twitter