Как да разбера каква е моята мисия?

Всеки един от нас идва на Земята с предварително подготвен план. Избираме през какви преживявания да минем, избираме семейството си, обкръжението си, избираме каква мисия да осъществим, избираме и какви предизвикателства да имаме в живота си. Често душата избира по-глобална мисия, която засяга и други души. По този начин душата по-бързо напредва, като помага и на другите души да вървят напред към своето духовно развитие. Но когато дойдем на Земята и влезем в тяло на бебе, постепенно забравяме. Необходимо е да развием това тяло – да се научим да пълзим, да лазим, да ходим, да тичаме, да говорим. Цялото това съсредоточаване в тези физически дейности помага да забравим защо идваме тук, на Земята, каква е нашата мисия и кои са важните задачи за нашата душа.

Душата идва на Земята, за да се освободи от стари кармични задължения и да развие своите способности и опитност. Всяка душа подготвя прецизно плана за живота си. Заедно с това, взима всички необходими качества и умения, които са й нужни да изпълни мисията си. Цялата тази енергия се кодира в паметта на душата. Ако не използваме тези умения, качества и дарби „по предназначение“, те започват да ни пречат и да се обръщат срещу нас. Тогава усещаме психически и физически дискомфорт. Появяват се паник атаки, депресия. Не сме удовлетворени от това, което правим, не ни носи радост, не ни зарежда, а само чакаме да приключим задачите, без да се наслаждаваме на процеса на вършене на задачите. Нямаме ентусиазъм да се развиваме.

Когато не изпълнява своята глобална мисия, душата затруднява и другите души да изпълняват своите лични мисии. Без нейната помощ и подкрепа другите души изпитват трудност да изпълнят своите лични мисии, затова ролята на всяка душа е важна и значима.

Поради тази причина е много важно да сме в мисията си и да я живеем. Когато сме в нашата мисия, всичко се случва с лекота. Привличаме хора, събития, материални блага, благополучие, благоденствие, изобилие. Всичко идва бързо и лесно, нещата се получават с грация и лекота. Чувстваме се щастливи, изпълнени с енергия, заредени и искаме да ставаме все по-добри и все по-добри в това, което правим. Идват нови идеи, вдъхновени сме, щастливи сме, блестим когато говорим за нашата мисия. Изпълняваме я с голямо желание, зарежда ни и ни дава сили да продължаваме напред и да заразяваме околните с ентусиазъм.

На 30 юли 2019 поставихме началото на първата групова регресия „Каква е моята мисия?“ Участниците получиха интересна информация за себе си. Една от дамите получи информация, че ще разбере каква е мисията й след като стане майка. Друга участничка в тази регресия получи информация каква е нейната мисия, но й беше трудно да повярва. Дадох й препоръка да следва това, което й беше дадено като информация по време на регресията. Понякога е трудно да повярваме на информацията, която получаваме по време на регресия. Това е така, защото по време на регресия всичко е възможно. Падат ограниченията, които си налагаме, падат бариерите в ума ни и се случват чудеса. Тук е важно да позволим на тази информация да стигне до нас и да повярваме в нея, без да се съмняваме дали това е възможно или не. Зная, че ако дамата следва напътствията, които получи по време на регресията и се довери на 100 % на процеса, всичко ще си дойде на мястото.

Ако и ти искаш да разбереш каква е твоята мисия, заповядай на 27 септември в 19.00 часа в център Бе Ю.

 

Автор:

Марияна Шенкова

Регресивен терапевт

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b8%d1%8f/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F
Twitter