Силата на женствеността

Имам една любима история за най-силния човек на света, която искам да споделя с вас, любими приятели и читатели.

В едно кралство кралят поискал да намерят най-силния човек и обявил състезание. Рицари от всички градове започнали да идват, за да се бият. Най-накрая след много седмици изморителни битки беше определен победител. Той бил един много голям и силен мъж и живеел в едно село. Кралят решил да му отиде на гости и да види къде е отраснал такъв герой. Отива там и кани го да се примести при него и се появаява една красива, мъничка слаба жена, която го погледна с любящ поглед и казва: нали никъде няма да ходим, тук ни е добре? И героя я погледна и се обърна към крал и казва: извинявайте крал, но тя е по-силна от мен и винаги ще правя това, което тя иска.

Женственността е най-голямата сила в нашето общество. Жените, които са влезли в своята женственост живеят с лекота и радост.

Как да бъдете женствена и да станете жена, която може да покори дори и най-силния мъж?

Женската сила се отваря при групова динамика и затова дори, когато се събират много позитивни жени на едно място, те бързо и лесно вдигат своята вибрация.

1.   Приемете майка си на 100%

Майката е първата жена, която виждаме в нашия живот. Ние взимаме нейния модел на поведение или директно, или обратно, т.е. или ставаме същите или правим всичко на обратно. Научете се да обичате майка си, да забелязвате в нея хубавите неща, да й се възхищавате. Още един важен момент – спрете да я съжелявате и осъждате. Тя има нужда само от вашето уважение и почит. Докато жената няма уважение към майката си, мъжете няма да я уважават!

2.   Подчертавайте своята женственост чрез личностните качества

Напишете какви качества според вас притежава истински женствената жена – може би това са мекота, нежност,  способност да приемате, сексуалност, котешка грация и т.н. Напишете кои са най-силно изразените качества при вас в момента от 0 до 10 и кои най-малко. Започнете да развивате все повече тези, които са най-силно изразени. Помислете какви конкретни неща можете да направите. Например, ако искате да развиете нежност, започнете да наблюдавате какви думи казвате, казвайте повече мили думи, прегръщайте хората, показвай нежноста към себе си и другите.

3.    Погрижете се за тялото си

Жената трябва да бъде красива и щастлива  и това са нашите женски задължения! Това означава да бъдете внимателни с храната, която приемате в тялото си.  Помнете, че вие сте това, което ядете. Забравете за бисквитки, чипсове, кока-кола и всички сладки и нездравословни храни. Задължително приемайте по 2-3 литра вода всеки ден – това намалява целулита със сигурност. Освен това спортувайте или танцувайте. Това е много привлекатено дори за самите вас, когато имате стегнато и красиво тяло.

4.   Намерете своя стил и постоянно се гримирайте

Козметиците не случайно са измислили крема за лице, балсама за коса, гримовете и т.н. Женско задължение е да се грижите за себе си, за да бъдете красиви. В рокля, която отива на вашата фигура, токчета, елегантност и стил. Вашият стил! Сега има много курсове как да определите вашия цвят и стил, възползвайте се от съветите на специалистите.

5.   Позволете си да бъдете разглезени

Глезла – това е хубава дума за жена. Глезлата няма да носи по 5 чанти с храна, няма да чисти къщата след работа. За нея ситуации от вида на: извинявай мила, нямам време за теб са непознати. Жена, която сама глези себе си и изисква това от мъжете го получава. Бъдете смели в своите желания. Представете си какво би направила една глезла в тази ситуация? Вероятно тя сама би избрала час за среща, който е удобен за нея. Би помолила да минат да я  вземат. Би казала, че не харесва този ресторант и иска друг, а по пътя към ресторанта би се влюбила в някоя рокля и би помолила да спрат и да я вземат веднага, иначе няма да има добър апетит. Интересно е, че мъжете обикновенно купуват няколко рокли и са много доволни колко голям късмет е изтеглил с тази жена!

6.   Бъдете щастливи, благодарни и се възхищавайте на глас от всичко, което виждате.

Всички сме били малки момиченца и може би вие още помните как тревата ви се е струвала много зелена, небето безоблачно синьо и как сте обичали да тичате след перерудките. Мислите ли, че сега небето е различно или няма пеперуди?! Не! Просто вие сте спрели да ги забелязвате! Спрете за малко, излезте на терасата и погледнете навън. Намерете нещо, което много ви харесва и кажете поне 10 хубави прилагателни за него, изразете възхищението си като малко момиченце. След това направете това упражнение със самите вас – опишете себе си като една богиня, след това направете същото и с някой друг близък човек. Дори индийският учител Ошо пише, че жената много лесно стига до своето духовно развитие, когато се научава да се отдава изцяло на мъжа и да вижда Бог в него. Но това е възможно само, ако се научите да се възхищавате на света до вас.

7.   Изразявайте смело, но не вулгарно вашата сексуалност

Помнете, вие имате право да бъдете сексуални. Кажете го на глас: аз съм сексуална жена и имам право на секс! Научете повече за вашата сексуалност. Разглеждайте своите генеталии в огледало, възхищавайте им се! Говорете смело за секс. Никога не казвайте “НЕ” на любимия си мъж! Знам, че това не се харесва на всички жени, но когато попитах българските мъжете какво те намират в рускините, те отговориха: рускините никога не казват “НЕ”. Това  наистина се дължи до-голяма степен на възпитанието. Вие можете да се откажете от това, но мога да призная, че то работи. Това е въпрос на избор за всяка жена. Научете се да говорите меко и красиво за своите желания. Позволете си да бъдете мръсница.

Търсете  вътрешната жена във вас, но си помагайте и физически чрез описаните по-горе неща.

Пожелавам ви много любов и щастие като ЖЕНИ!

Подобни теми:

Природа на женските оргазми

Преждевременна еякулация и техники за задържане

Как да развием сексуален инстинкт при мъжете?

С най-добри пожелания,

Наталия Кобилкинасексолог, семеен терапевт

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0
Twitter