4 архетипа

Водещ: Наталия Кобилкина

Прекрасни мои момичета, общувайки с вас виждам, че често ви липсва един, а понякога и два архетипа, постоянно ме питате: как мога да развия момичето или любовницата в себе си? Как да задържа този мъж в живота си?

Затова ще направим семинар 4 архетипа!

Момиченце – как да отвориш сърцето си и да започнеш да привличаш мъжете, да се грижат за теб и да те обичат;
Любовница – как той да те желае и да прави всичко, за да бъде само с теб;
Кралица – как да се развиваш успешно, с достойнство и благородство;
Майка домакиня – как да задържаш мъжете и да създадеш щастливо семейство;

Всеки ден ще правим медитации и практики за съответния архетип, за да го отключим в себе си на подсъзнателно ниво.

Ще правим подсилващи упражнения и ще обсъждаме. Ще видим как точно можеш да използваш всички архетипове.

Защо е важно да имаш и четирите архетипа в себе си?
Мъжете искат всичко от нас – да сме нежни и любящи момичета, да сме красиви и сексапилни любовници, да сме независими и успешни кралици, да сме грижовни и надеждни съпруги и майки.

Какво ще правим?

Момиченце – техники свързани с емоционалната интелигентност. Как да бъдеш глезла? Как да отключиш в себе си способността да чувстваш и да получаваш подаръци? Ще правим констелации и медитации свързани с родителите. Ще се свържем с нашата уязвимост и ще станем принцеси за мъжете ни.

Любовница – техники и практики за завихряне на сексуалната енергия. Дихателни тантра практики. Техники на опитни любовници. Как да омагьосаш мъжете в легло? Как да отключиш сексуалността си? Какво да направиш, за да си любовница на собствения си мъж и той да иска само теб. Стратегия при изневери, от гледната точка на любовница и на съпруга. Ще правим тантра практики за жени.

Кралица – как да имаш независимост и пари? Как да привличаш пари в живота си? Какво ще ти помогне да си успешна? Техники за успех. Как да влияеш на хората? Как да получаваш уважение от мъжете? Как да продължиш напред след трудности? Как да развиеш своята воля и способност да побеждаваш? Ще правим техники от провокативната психотерапия, които позволяват да се свържеш с личната си сила.

Майка и съпруга – как да задържиш своят мъж? Силата на ритуалите и как да създадеш ритуали в семейство си. Свързване с корените. Създаване на нови правила в целия род. Лечебни констелации за лечение на целия род и предаване на новата програма на децата.

Препоръчваме да изкарате цялата програма, защото тя позволява много хармонично и цялостно да отработите всички сфери в себе си. Но, разбира се, можете да изберете и отделни модули.

Цена за всички модули: 160 лв.
Цена за две приятелки за всички модули: 300 лв.

Цена на отделните модули: 50 лв.

НА ЖИВО

30 юли (Момиче), 31 юли (Любовница), 1 август (Кралица) и 2 август (Майка-домакиня): 18:30 – 20:30

Място на провеждане:
гр. София, кв. Лозенец, ул. „Димитър Хаджикоцев“ 91

За информация:

Магдалена Братанова
clients@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/4-archetypes
Twitter