5 неща, които мразят всички мъже

Всеки ден наблюдавам как жените сами съсипват своите връзки, защото правят точно това, което мъжете мразят.

Това са петте най-сигурни начина да отблъснеш мъжа до себе си.

 1. Правиш всичко сама и избягваш да му тежиш!

  Правилно: Естествено е да тежиш на своя мъж – той за това те взема. Мъжете имат нужда да правят подвизи, но ти трябва да си уверена, че заслужаваш тези подвизи.

 1. Превръщаш се в работен кон и си постоянно изморена и изтощена.

  Правилно: Мъжете имат нужда от твоята енергия, и ако ти си се превърнала в кон, не очаквай, че той ще се държи с теб като жена. Спри, почини си малко, погледни през прозореца, направи няколко кръгчета с ханша, отпусни тялото си, дишай в долната част на коремчето. Позволи си да усетиш какво е да бъдеш жена.

 1. Не му казваш за своите желания и копнежи. Очакваш той да е ясновидец и сам да ги разгадае. Ако не успее, се правиш на обидено момиче и подробно му обясняваш как той нищо не разбира. Така той със сигурност се чувства непълноценен с теб и ще потърси по-щастлива жена, която умее да му споделя своите чувства и емоции.

  Правилно: Разкажи му за твоите желания мило, нежно и конкретно. Мъжът е щастлив, когато ти си щастлива, но трябва да направиш нещо, за да го дариш с щастие.

 2. Обиждаш го и му повтаряш, че не става за нищо. Казваш това не само на него, но и на всички останали. Нека да знаят какъв герой си ти и как се мъчиш с този глупак.

  Правилно: Намери на какво да му се възхитиш с цялото си сърце. Той иска да бъде твоят герой. Да, може би той не е съвършен, но все пак се старае. От теб се иска само да го окуражиш.

 3. Показваш, че никога нищо не ти е достатъчно. Невъзможна си за задоволяване. Създаваш му комплекси, за да си сигурна, че той знае това.

  Правилно: Престани да бъдеш дете и порасни! Само малките деца се обиждат. Ти трябва да поемеш отговорност за собствените си избори.

   

  Защо се държим по този начин с мъжете? Защото имаме травми, болки и страхове. Ако не ги изчистим, всички наши отношения са обречени на провал.

  Как да изчистим травмите и страховете?

  Специално за вас разработих трансформиращата система “Гейши – курс щастлива жена“

  Това е курс, който лекува, изчиства и преобразува целия ти живот. Този път ще работим и със сенки. Приготви се за промени и чудеса в живота ти!

  Системата е доказана и съществува вече 8 години!

   Ако приложиш всички практики от семинара, твоят живот започва да протича по коренно нов начин.

  Гейши може да бъде в твоя град, а можеш да го изкараш и онлайн. Всеки формат има своите предимства и минуси.

  Онлайн – плюсът е, че имаш запис и го гледаш в удобно за теб  време. Никой не те наблюдава и можеш да се отпуснеш. Минусът е, че нямаш близък контакт с водещия и индивидуална констелация. Но резултатите са също толкова мощни, а констелациите са водени от Наталия и можеш да ги правиш с предмети.

  Групов формат – плюсът е, че цената е много по-ниска. Курсът е само един ден, груповата динамика  е много силна и можеш да задаваш въпроси. Минусът е, че няма индивидуален подход и констелациите се правят групово. Но имате право на обратна връзка и обсъждане на лични проблеми. Групата е от 15 до 150 човека.

  Вип-формат – плюсът е, че това е изключително силно пречистване и има индивидуална трансформация. Групата е до 15 човека. Получавате вашата лична формула, за да промените живота си. Минусът е, че цената е като за ВИП.

   

  Избери своя формат за Гейши:

  >>Групов формат <<

  >>ВИП Формат<<

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/5neshta-koito-majete-mrazyat/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/5neshta-koito-majete-mrazyat
Twitter