Наталия Кобиликна – трансформиращ терапевт и основател на Happy Woman Academy.

По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и е завършила също Психология на бизнеса.

Освен това тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен.

Тя е работила 5 години като бизнес-треньор, HR-мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, Men‘s Health и личен консултант по управление на персонал на мениджъри на световни компании.

Преди 8 години тя напуска сферата на бизнеса и отваря собствена компания Happy Woman Academy, която днес е една от най-успешните компании за личностно развитие на Балканите.

На семинарите на Happy Woman Academy идват хора от цял свят. Също така в академията работят 15 треньора от цял свят.

Наталия основа собствена Академия за треньори и обучава хора как да станат успешни треньори по личностно развитие. След обучението голям процент от треньорите отварят собствени компании и помагат на много хора.

Освен това Наталия е и писател и автор на няколко бестселъра. Нейните книги са преведени и на английски език. Едни от най-успешните й книги са “Пътят на щастлива жена”, ”69 съвета за секс” и „33 дни до мечтата“ с тиражи повече от 10.000 бройки.

Тя е написала 4 безплатни книги за своите фенове, които са подарени на над 30.000 човека.

Наталия е водила семинири и уебинари за повече от 30.000 човека по цял свят, включително и най-големия семинар за жени в България с 1000 човека. Психоложката има 360.000 фена във Фейсбук, които следят и подкрепят нейната дейност. Тя е била също и водеща на предаването Мъжът и жената Интимно заедно със Слави Трифонов.

За тези години тя е участвала в повече от 1000 различни предавания, интервюта и се доказва като най-популярния психолог в медийното пространство в България. Въпреки всички тези дейности, основната дейност на Наталия си остава воденето на лекции и семинари.

Тя е създала собствена система за тренинги, които изцяло променят живота на хората.

Сред най-известните й семинари са:

Наталия и Академия Щастлива Жена правят много безплатни семинари, уебинари и събития с цел да подкрепят духовното развитие на хората по света. Психоложката идва от семейство на поколения лекари и лечители и в нейното семейство всички жени са ангажирани да помагат на хората.

Наталия е била щастливо омъжена в продължение на 12 години, след което се развежда. В момента тя е майка и съпруга като има прекрасни отношения с любимия й мъж, който я подкрепя в нейната кариера и успех.

Нейното мото е: ”Това, за което мислиш, става твоя реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш колко е прекрасен този живот”.

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/about-natalia
Twitter