Анна Нуржан

Анна Нуржан е един от най-добрите терапевти по родови констелации В Русия. Благодарение на нейните практики много жени там, както и у нас, в България успяха да забременеят и да станат майки. Анна помага също така на клиентките си да се махне забраната за брак и отношения и да се свържат със силата на техния род.

 

Нуржан работи в Русия основно с ВИП-клиенти и хора, които са ходили при много психолози, но не са успели да постигнат желания резултат. И тя прави чудеса. Графикът й е пълен за една година напред. И от една година в България ние чакаме тя да дойде и да направи нейния най-силен курс: “Родовите констелации и лекуването на родовите травми”. Моментът най-после настъпи и тя ще бъде тук от 20 до 26 ноември.

 

Анна Нуржан работи индивидуално и групово и човек отива при нея с конкретен проблем, а тя прави констелация. Чрез тази практика клиентът решава своя проблем и наистина се случват чудеса в живота му. Психотерапевтката обаче обяснява, че не прави чудесата, а просто oправя системата на човека, за да започне да работи правилно.

 

Анна посещава България по покана на Наталия Кобилкина, на която е помогнала да забременее с лекота и Наталия очаква първата си рожба.

 

Нуржан е много силна във възстановяване на женския род и от години работи в най-добрата руската школа – на Лариса Ренар. Обучавала се е лично при най-добрите психолози и терапевти в света, като Роберт Дилтъс (НЛП), Антони Роббинс, Ваяна Стайлбъл и много други. В своята практика тя използва тета-лечение, метод на Позешкиан, НЛП, констелации, позитивна терапия и женски енергийни практики.

 

Анна е омъжена за руски бизнесмен с български произход и има 2 прекрасни деца. Освен семейството, за нея щастието се изразява в това, да прави жените по света щастливи. Тя казва: “За мен да бъдa щастлива съпруга и майка е най-важната мисия на всяка жена. Благодарна съм на моя мъж, че ме разбира и подкрепя във всичко, което правя. Всеки ден виждам промяната в хората в следствие на работата ми и това ме кара да бъда щастлива. Обичам България, защото моят съпруг носи част от тази страна в себе си и за мен е чест да работя с българските жени.

[easy-social-like]

Цена за индивидуална консултация:

 

200 лв.

Кога: от 8:00 до 20:00

За записване за консултации:

 

Диана Дончева
diana@natalia.bg
тел.: 0888 816 101

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/ana-nurjan-2
Twitter