Индивидуална консултация с Наталия

Приятели, често само един час може да промени живота ти, ако осъзнаеш къде грешиш 20 години подред.

Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 20 лв, а при теб цената е 250 лв. Защо има такава огромна разлика?

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай„. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последния път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена.

natalia-portrait-31
Какво правя:

Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви. Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема, и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.

Какво ви гарантирам:

 • Да посветя този един час само на вас и да бъда във ваша служба.
 • Да съм искрена с вас и да ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори вие самите ще признаете – но точно това ще ви излекува от болката.
 • Ще има болка и много сълзи – често клиентите ми казват: „Аз никога не плача, какво ми стана!“ Това се случва, защото знам как точно да ви натисна, така че болката, която стои с години във вас, да излезе и да си тръгнете свободен.
 • След консултацията ще се чувствате  объркан на моменти, понякога окуражен, но със сигурност много различен. Ще виждате нов път пред себе си.
 • Конфиденциалност – никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за вас.

Искам да уточня – не съм вълшебница (може би малко), но съм посветила 15 години на психологията, имам 2 висши образования – бизнес-психология и клиническа медицинска психология, както и семейна психотерапия. Мастър съм по НЛП, завърших двугодишно обучение по констелации във Френската школа и още един куп неща. Професионализмът ми дава сила и умения да правя „операции“ на вашата душа. Майка ми е хирург на човешкото тяло, аз съм хирург на човешката душа. Премахвам страхове, болки, болести, проблеми, за да живеете щастливо.

От баба ми наследих дарбата да виждам енергийно. Наистина съм благодарна, че по този начин мога да служа на хората.

Какво очаквам от вас?

 • Точност – всеки мой час е разписан месеци напред и ако вие закъснявате, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Така че моля да сте навреме.
 • Да сте готови за работа и трансформация – ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.
 • Запазвам правото си ако не правите домашните, да откажа да работя с вас. – За мен е важно вие да получите целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да ви позволява да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.

img_6220
img_8935

С какви проблеми работим:

 • Защо нямам мъж и как да го привлека?
 • Как да открия своята мисия?
 • Как да върна мъжа след изневяра?
 • Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
 • Всички проблеми, свързани със секса и отношенията;
 • Всички видове кризи;
 • Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
 • Живот след раждане, живот след аборт;
 • И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения;
 • Ще помогна да намерите отговора на въпроса: защо и какво да правя с това? Как да продължа?
 • Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.

Сесията продължава 60 минути – (на живо и по скайп)

Моля, преди плащане се съгласувайте с нас по телефона. Не гарантираме час при заплатена сума.

За записване:

София Иванова
clients@natalia.bg
тел.: 0894 361 191

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

За записване за Мадрид на 26 октомври:

Аксения
asia-5908@hotmail.com
тел.: 0034 655 222 786

Какво казват нашите клиенти:

Минаха 2-3 месеца от последната ни индивидуална консултация по Скайп и оттогава се самонаблюдавам. Както аз, така и мъжът ми, виждаме голяма промяна в мен. Исках искрено да ти споделя, че ти промени живота ми и ме освободи от дългогодишни болки и блокажи. В началото си мислех, че промяната и новото ми аз ще ме държат за малко време, но се убеждавам, че резултатите са трайни и дълбоки. След като станах и част от Тайната академия, само продължавам по пътя към новото ми аз уверено и успешно. Благодаря на теб и твоите момичета за прекрасните уебинари, до които имаме достъп. Някои записи ги гледам неколкократно дори.“

„Наталия е рядка комбинация от професионализъм и дарба. С лекота успява да стигне до същността на проблема и което е най-безценно, да даде адекватно решение. При консултациите с нея успях да преодолея болка и гняв натрупвани с години, научих се да поставям граници, открих неподозирани ресурси в себе си, изпълних се с вдъхновение и намерих посока. Благодарна съм, че животът ни срещна!“

Цветелина

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/ednochasova-konsultacia
Twitter