ГРУПОВА РЕГРЕСИЯ

„Среща с духовните водачи”

Готови ли сте да се срещнете с Вашите духовни водачи?

Готови ли сте да получите напътствия от тях?

Какво е групова регресия „Среща с духовните водачи?”

 

По време на това пътуване ще се срещнем с духовните ни водачи. Това са същества, които се грижат за нас и ни помагат да вървим по пътя си. Дават ни съвети и напътствия, стига да можем да ги „чуваме”. Помагат ни и ни водят през целия ни живот, като ни показват пътя в различните предизвикателства.

 

По време на срещата ще потърсим отговори на екзестенциални въпроси и такива от ежедневието. Всеки участник ще има възможност да зададе важните за него въпроси към своя духовен водач. Какво по-добро от това да разчиташ на духовна енергия или същество, чиято цел е да те води в живота?

КАК ПРОТИЧА?

Ще започнем с обяснение как ще протече процеса и каква е ролята на духовните ни водачи. Следва водена медитация, която продължава около 50 минути. Ще отидем на мястото, където сме планирали настоящия си живот. Там, където сме избрали в какво семейство да се родим, през какви предизвикателства да минем, какви задачи да изпълним, хората, които срещаме и каква е причината да сме тук. Всеки участник ще се срещне с неговия духовен водач и ще получи нужната за него информация. Практиката показва, че по време на тези срещи получаваме точно това, от което имаме нужда в този момент. След като приключи регресията ще има време за въпроси и споделяне по желание.

Цена:

Единичен билет: 30 лв.

 

Двоен билет: 40 лв

КОГА: 10 Септември 2019 г.

 

 

от 19:30 до 21:00 ч.

 

КЪДЕ:  Be You център, гр. София, кв. „Лозенец“

ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 91, бл. 16, партер

За информация:

София Иванова
clients@natalia.bg
тел.: 0894361191

Гледай безплатно Уебинар с Марияна Шенкова

Какво е регресия?  Разбери >> тук

Важно! При плащане в  деня на събитието, има 20% увеличение на цената. Платена сума не се възстановява, освен в случаите, в които събитието се отменя поради несъбрана група.

УЕБИНАР „ГРУПОВА РЕГРЕСИЯ“

ЦЕНА: 20 лв.

Отзиви от клиенти

Здравей, Наталка :  )

Пиша ти, за да ти благодаря за всичко, което правиш и даваш за нас и конкретно от мое име :  )  Също така много бих искала да ти споделя, че се почувствах великолепно по време и след регресиите при Марияна Шенкова в твоя център. Много е мила и много добре и приятно ги води. Преди това си бях правила тази от уебинара “ Нов живот „, но още по-вълнуващи и полезни се оказаха груповите за Любов и за Пари.    Получих неочаквани и интересни визуализации, отключващи моменти и важни послания, от които своевременно да се възползвам и в настоящия Маратон за Пари 2   :  )

Още веднъж: Специални благодарности на вас двечките , както и на целия екип, с който работиш! Много усмивки от мен :  ) :  )  :

Иванка Ставрева

Много бих искала да споделя, че се почувствах великолепно по време и след регресиите при Марияна Шенкова. Много е мила и много добре и приятно ги води. Преди това си бях правила тази от уебинара “ Нов живот „, но още по-вълнуващи и полезни се оказаха груповите за Любов и за Пари. Получих неочаквани и интересни визуализации, отключващи моменти и важни послания, от които своевременно да се възползвам.

Иванка

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/grupova-regresiq-duhovni-vodachi
Twitter