Хипноза с Марияна

Хипнозата е променено състояние на съзнанието, характеризиращо се с фокусирано внимание, повишена внушаемост и живо, богато въображение. Има повишена концентрация на вниманието, пренасочено от външната действителност към феномените на вътрешния свят. Има моноидеизъм – съсредоточаване на вниманието върху една точка, един обект. Това е естествен начин за достъп до подсъзнанието.

Хипнозата е специфична концентрация на вниманието, която използва силата на подсъзнанието за достигане на желана промяна в различните сфери на живота.

По време на хипноза се работи активно с подсъзнанието.

Хипнозата не е:

 • Сън
 • Безпаметно състояние
 • Загуба на контрол
 • Зомбиране с внушения, които противоречат на нашите убеждения
 • Доминиране на хипнотерапевта над клиента
 • Инструмент за манипулация

Хипнотизираният усеща всичко, което се случва по време на хипноза. Не се губи контрол нито над разума, нито над поведението и действията на хипнотизирания.

Усещането когато сме в хипноза е приятна релаксация и отпуснатост. Можем да се фокусираме без усилие върху определена мисъл, чувство, усещане, идея.

Рискове – НЯМА!

Това е естествено състояние на мозъка, което получаваме по 10-12 пъти на ден. Например когато гледаме филм или четем хубава книга, когато сме потънали в мислите си, когато блуждаем в пространството – това са кратки хипнотични трансове.

Човешкият мозък ежедневно „изпада” в кратки състояния на хипнотичен транс и дава възможност на съзнанието да изключи от постоянния стрес и да се презареди като след много кратък сън.

В редки случаи по време на самата сесия в зависимост от преживяванията, може да се появи главоболие, гадене, безпокойство. Тези реакции отминават за кратко време след сеанса.

За кого е подходяща хипнозата?

За всеки, който иска:

 • Да подобри различни сфери от живота си
 • Да намери посока в живота
 • Да повиши своята увереност
 • Да премахне ограниченията в ума си
 • Да има мотивация

Проблеми, които се решават с хипноза:

 • Панически разтройства
 • Страх от публични изяви
 • Фобии
 • Сексуални разстройства
 • Агресия
 • Психосоматични проблеми

* Хипнозата не се препоръчва за хора с шизофрения!

Какво казват клиентите, които са минали през хипноза:

“Мариянче, aз като човек въведен 2 пъти в хипноза от теб и прекрасния ти, топъл глас мога да споделя, че е невероятно….а ползите са огромни! ❤” – Жасмина

„Скъпо момиче,
Толкова добре ми действа твоят глас, че само като те чуя и искам да ми направиш приятна релаксация. Чувствам се като нова след твоите сеанси! Благодаря!” – Ива

“Марияна е страхотен специалист, много съм доволна от регресията, която ми направи, осъзнах източника на моя най-голям страх. Благодаря ти!“ – Станила Стоянова

„Много съм щастлива, че открих хипнозата и регресията през 2013 година благодарение на Марияна Шенкова.

Тя ми показа един нов път към моята личност и обърна фокуса на живота ми към това да търся/усетя какво е важно за мен и душата ми, какво иска да ми подскаже подсъзнанието в конкретен момент така, че да направя най-добрите житейски избори.

Хипнозата, за мен лично, е начин да се свържа със себе си и да се освободя от трудности, стрес и тревога, които конкретен момент от живота ми носи. Дава ми много насоки за размисли и възможност да оценя две алтернативи, пред които се колебая, насочва ме да открия наистина важното за мен, което би ми донесло душевна хармония и доволство.

А пък регресията, връщането в минал живот – за мен тя е предизвикателство да убедиш себе си в знанието, че душата пътува през различни животи и се е раждала много други пъти. Самият процес ми носи спокойствие и вътрешна увереност, че душата ми знае как и има сили да отработи всяка ситуация по най-добрия начин. Дава ми смирение и разбиране, че това, което ми се случва, е най-правилното, най-доброто за мен тук и сега. Виждайки минал свой живот, намирам точното знание, усещане и чувство, което имам нужда да преоткрия, да взема за себе си, за да разбера защо ми се случва конкретно събитие в този живот, защо сме срещнали конкретни хора и каква е била тяхната роля за нас.

И двете, и хипнозата, и регресията, за мен са уникален метод да постигнеш хармония сам със себе си. В трудните моменти от живота ми след 2013 – те са ми помагали изключително, защото подсъзнанието и душата ми знаят, какво е най-доброто за мен, а осъзнаването идва, защото сама съм го усетила, а не защото някой някъде дава такъв съвет или го е написал в конкретна книга.

Препоръчвам Марияна като специалист по хипноза и регресия на всички, които искат да открият истински важното за тях, нещо ново за себе си и да се справят с дилема в конкретна ситуация или решаване на проблем. – Диана Любомирова

Цена за 1 час и 30мин. 

80лв

За записване:


София Иванова
clients@natalia.bg
тел.: 0894361191

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/hipnoza
Twitter