Игор Незовибатко – водещ на тренинг „Енергия на сексуалността“

 

Игор Незовибатко е треньор по тренинги, сексология и отношения, актьор, режисьор.

Първата му работа е в театър. Завършил е актьорски и режисьорски факултет ГИТИСа (Москва). Работил е като актьор в различни театри. През 1998 г. създава собствен театър «Мистерия N». Обучавал е модели, организирал е различни ревюта. Автор и режисьор е на различни известни телевизионни предавания.
Днес Игор е един от най популярните треньори в Русия. Той провежда своите тренинги в различни градове в Русия, както и в държави като Испания, Индия, България, Франция и т.н.
Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с  компании като Синтон, Международна Академия на Лидерство, Ораторика, Източник и др.

Игор регулярно осъществява тренинги за компании, които се занимават с мрежов бизнес  като: Орифлейм, Денас, Ню Вейс, Арт-лайф, Амвей, Ламбре и т.н., както и за водещи руски компании като: МТС, Билайн, Мегафон, Лореал, Дирол Кедбери, Ферреро, Алфа-капитал, Стример, Росттелеком, J2 и т.н.

Той е признат като „Най-добрият треньор по личностен ръст” в Номинация Професионалист от Международната Асоциация на професионалисти за развитие на личността.
Неговият начин на работа е  да свързва методи на игри и практическа психология с личен и театрален опит, прилага ефективни методи за физическо, психологическо и емоционално израстване.
Всички тренинги имат практическа насоченост – развитие на личността, как да управляваш себе си, изграждане на хармонични лични и делови отношения, подобряване на отношенията с околните, повишаване на жизнения и енергиен тонус, възможност да получаваш и да подаряваш повече удоволствия в живота.
Той е признат гуру в областта на сексологията и тренингите, свързани с удоволствието да живееш и да имаш щастливи отношения.
Игор Незовибатко е издал много книги и аудио програми. 

Игор прави индивидуални консултации: цена – 200лв

За записване за консултации:
Диана Дончева
diana@natalia.bg
тел.: 0888 816 101
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/igor-nezovibatko
Twitter