Изчистване на сенки – Освобождаване!

 

Водещ: Милан Кармели

(Израел-Германия)

Животът е непредвидим!Често ние се парим и изпитваме болка. Тогава изпитваме страх, че пак ще ни боли и започваме да живеем в постоянни защитни реакции.

 

Тази защитна маска ни пази от болката, но едновременно с това ние сами си слагаме забрана да чувстваме и губим способност да изпитваме любов, и радост в живота си.

 

Заради болката, ние почваме да живеем в полето на страха, вината, обидата, депресията и срама.

 

Все по-често в живота ние попадаме в ситуации, в които се чувстваме като жертви и ставаме “прави” и нещастни.

 

Ние не разбираме как и защо сме изградили тази крепост и защо се чувстваме толкова самотни, неразбрани и нещастни.

 

От страх, самота и самоизключване ние почваме да правим компромиси и се жертваме, и това винаги ни се струва като предателство към нас самите.

Ние „се опитваме“ да живеем според ценностите и идеалите на другите, и по пътя губим вътрешния си компас. Всичко това води до чувство на празнота и изтощение

Цялостности освобождаване е процес, който натиска бутона „RESET“, като се сблъсква със страховете и недоволствата, които са се натрупали в живота ви, вместо да ги контролира. Заедно ние откриваме истинска сила, която е готова да погледне в огледалото и да се покаже пред света. Ще излезем от модела Жертва-тиранин-спасител и ще се научим да изграждаме отношения, основани на истинско доверие към себе си и другите.

Да се показваме в нашата сложности автентичност е рисковано, но и дълбоко освобождаващо. Този вид честност и автентичност създава мощна среща със себе си и другите, като ни извежда от изолацията и ни дава чувство за цялост.
В този процес ще разширите познанията за себе си и ще упражнявате следното: 

 

  • Какво се променя, когато се изправя пред сянката си?
  • Какво е чувството, когато вече не трябва да се преструвам?
  • Какво е чувството, когато съм „тук и сега“ за себе си и другите?
  • Какво се случва, когато наистина слушам?
  • Какво се променя, когато говоря истината?

beautiful-sunset-wallpaper-couple-copy
Каквото и да ви е накарало да се предпазвате, никога не е по-силно от копнежа ви да живеете пълноценно. Да живееш в пълния си потенциал и цел, е силно кодирано в живота, и нещо в нас винаги се стреми да го живее.

 

Болката, която чувствате, държи ключа към вашето освобождение. Тя ще ви отведе обратно към чувството за връзка, доверие и цялост. Без значение пред какво сте изправени сега, този процес ще ви позволи да намерите път към дома.

ЦЕНА:

 

Единичен билет: 600 лв.

 

Цена за двоен билет: 1000 лв.

 

Подарък: Ваучер на стойност 200 лв. за уебинари по избор.

КОГА:

19 юли от 19:00 до 22:30 ч.,

20 юли от 10:00 – 22:00 ч.,

21 юли от 10:00 – 18:00 ч.

КЪДЕ:

Be You център, ул. Димитър Хаджикоцев 91, бл. 16 /партер/

За информация: 

София Иванова – 0894 361 191

clients@natalia.bg

Важно! При плащане в  деня на събитието, има 20% увеличение на цената. Платена сума не се възстановява, освен в случаите, когато събитието се отменя поради несъбрана група.

Ако регистрацията за плащане е неактивна, моля свържете се с нас на посочения имейл. Почивни дни – събота и неделя.

Уебинар „Силата да бъдеш мъж“

Цена: 50 лв.

Вземи най-новия Маратон

„За мен Милан е истински духовен водач и учител, благодарение на когото промених доста неща в себе си, както и разбирането ми за отношенията в личен план – с моя партнор, близки и приятели. Благодарение на неговите семинари, през които минах, аз имам много по-разбиращо и осъзнато поведение спрямо различни събития, през които преминавам.

Чудесно е да мога да владея емоциите си и да разбирам по-добре както себе си, така и околните – защо постъпват по един или друг начин; да знам, че аз имам властта да определям каква ще бъде реакцията ми в дадена ситуация и доколко ще позволя емоциите да определят какъв ще бъде изходът от нея.

Благодаря на Милан за цялата мъдрост, която всеки път споделя на неговите семинари. С огромно нетърпение очаквам всеки следващ, за да попивам нови знания по пътя към моето самоусъвършенстване и личностно израстване.“ – София И.

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/izchistvane-na-senkite
Twitter