Жена – Вселена

Това е програма за жената и нейния живот, за това, което й дава сили. За повишаване качеството на живот; за увереността в себе си, за простата решителност, която понякога не ни достига.

За женската привлекателност и интуиция, за женската сила и накрая за женските вълшебства. Вътрешния свят на жените – там има Вселена, огромна и прекрасна.

Въпросите за женската вселена, женските тайни и очарование, хармонията, гъвкавост, вълшебства се явяват предмет на многочислени тренинги и семинари, и не губят своята актуалност. Защо ли? В края на краищата, всяка жена трябва да открие вътрешните си възможности, за да разбере по-добре себе си, и да пренесе своя опит за един по-добър живот, ярък и напълнен , да си подари празник от срещата със себе си, да открие какво я ограничава, да намери енергия и вдъхновение.

И каква радост има в хармоничните отношения с партньора и околните, да се научим да даряваме щастие на себе си и околните. Както знаем женската енергия – една от най-силните вселенски енергии. Какво е това женска енергия? В какво е силата на жените? Как да се научим да използваме тази сила в пълния й потенциал?

тета лечение

Енергия – това е жизнена енергия, която получаваме в момента на раждането си. От количества енергии зависят всички сфери в живота на човека – здраве, радост, финанси, отношения, успех. Женската енергия се повишава, когато вие изучавате как най-добре да се живее. Когато се зареждаме с енергия от мъдри и светли личности, това общуване е възможност да получите важни наставления за живота – това е много. Но на неспокойния женски ум, повече му трябва релаксация. Да намалим потока от мисли, ежедневното бягство, да се отдръпнем от суетата, и точно това получаваме от всички практики и тренинги , заобиколени от съмишленици.

Женската сила — като всички Природни явления, има различни проявления в живота. Сила – това е състояние на единство с Космоса, Света, Вселенската сила която живее във всяка една жена. Как да се повиши нивото на сила? За това е нужно да съединим всички проявления на женската природа – сексуалност, сърдечност, самодостатъчност, разбиране на себе си и своето предназначение, женска мъдрост… И всичко това да се случи в енергията на лекуване и хармония, да се намери равновесието и намери баланса в своя живот.

Да разкрием и активираме своите енергийни центрове, своите 7 -Аз :

1 Я – Красный цвет – земля, физическое здоровье
2 Я – Оранжевый цвет – радость, любовь к жизни.
3 Я – Жёлтый цвет – воля
4 Я – Зелёный цвет – доброта, любовь к людям
5 Я – Голубой цвет – интуиция, предчувствия.
6 Я – Синий цвет – интеллект, мышление.
7 Я – Фиолетовый цвет – Божественность, совесть.

Всеки наш енергиен център, отдава и приема енергия, но например канала на приемане може да бъде блокиран, така й прекомерно активиран. Това по един и същи начин влия разрушително на физическото ни тяло и на психическото състояние. Когато имаме свръх активност, ние ставаме много уязвими и чувствителни към външно влияние. Ако е закрит този канал на енергия, то ние губим определени способности и усещания. Всичко е добре да бъде балансирано. Това зависи и от нашите мисли. Затова когато се концентрираме само на една област, другите започват да страдат.

Твоята женска Вселена има своите закони, които определят колко ще си щастлива в любовта, здрава, успешна, богата. Ако ти ги използваш, ако плуваш в потока на своята природа, живота се открива пред теб в цялата си прелест.

Природата на женствеността помага на жените отново да станат вълшебници, стопанки на своя живот. Но за това са нужни знания и практики, които водят до по лесен и бърз резултат.

Самата дума „девойка” идва от санскритски «дева» — означава божествена.

Ние жените наистина имаме особена мисия на Земята. Главното предназначение на жените – това е да бъдат енергийно напълнени. За това се разказва във всички древни писания. Тази енергия е предназначена за това да правят по-добър света. Тази енергия има за цел да направи света по-добър от ръцете на мъжете. Именно точно творческата женско „Аз“ дава на мъжа онези сили, които го насочват към подвизи и постижения. Такива жени имат късмет в живота, семейството, любовта. Те са толкова много обичани от всички наоколо.

И вие можете да станете една от тях. Достойна за всичко най-добро. В края на краищата вече сте родени – Жената-Вселена!

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/jena-vselena/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/jena-vselena
Twitter