Гледане на Карти Десте за 2019г.

Здравка Атанасова

Защо трябва да знаем какво ни предстои през 2019г?
Защото най-древният страх е страхът от непознатото и той ражда други страхове, а както казва Катина: „От каквото те е страх и каквото желаеш, това ще ти се случи.“ Също така тя казва „Аз искам да знам – ако знам, ще знам как да реагирам.

Наистина ако знаем какво ще се случи, нашият страх намалява, а желанието нараства. Ако в бъдещето ти има нещо лошо, аз ще ти кажа как да реагираш и да го промениш.

Защо аз, както казва моята учителка Мара Меймариди, племенница на Катина, една гадателка (mag) трябва да има мъдрост и знание – не просто да вземе картите и директно да сподели лошите неща, които е видяла, защото така може да навреди и да се програмира човекът негативно.

Мара казва, че за да гледаш на някого на Десте, трябва да почувстваш неговите страхове и желания, да обикнеш клиентката си на 100%. Аз я попитах как е възможно да обичаш някого за 1 минута на 100%, а тя ми отговори „Погледни клиентката си в очите, свържи се със душата й – всеки носи Бог в себе си…“
Карти Десте не са обикновени. Когато ги докоснеш, аз започвам да усещам твоя пулс и виждам всичко. след това дори и да не ги докосваш, да си на разстояние, аз пак виждам чрез твоите очи.

Целта е да видя какво стои в твоето подсъзнание, да увеличим желанията ти и да намалим страховете, за да имаш това, което искаш, без да си губиш времето в несполучливи връзки или да чакаш по трудния начин да ти се сбъднат мечтите. „Mag“ означава мъдрец, човек, който знае как да постигне всичко с лекота.

Цена за 1 час: 300 лв.

ПРОМОЦИЯ: 150 лв.

Цената включва гледане за 2019 година за всеки месец и всяка седмица по отделно + БОНУС 2 въпроса

Часове се записват предварително!

За информация и записване:

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/karti-deste-2019
Twitter