Карти Десте със Здравка Атанасова

Какво е Десте?

 

Това може би са най-старите гадателни карти. „Deste“ на турски означава „купчина от карти“ и „фала бакмак “ е „хвърлянето“ на карти за съдбата. Картите съдържат 65 символа. Началото идва от дълбоки стари времена. През далечната 1889г. те попадат в ръцете на една измирка на име Катина…

Коя е Катина?

 

В книгата „Измирските магьосници“ е описан  живота на Катина. Тя е била грозна, но много умна жена, която пораства в една бедна махала в Измир.

 

Катина става избраница на магьосниците. Имайки в ръцете си техниките на магията и гледането на съдбата чрез „Deste“, успява да сбъдне всичко, което някога е искала….Да се омъжи за богати мъже, да стане богата с каляски, палати, брилянти, скъпи платове..да й се възхищава целия Измир.

 

Катина е гледала  на „Deste” за бъдещето си, казвайки  „аз искам да знам“ и „ако знам, тогава ще знам как да постъпвам във всяка ситуация“.

Чудиш ли се…

Дали това е твоят мъж?

Дали да смениш работата си или да останеш на същата позиция?

Дали да опиташ да се преместиш или да изчакаш?

Дали сега е подходящият момент да имате дете?

Не можеш да разбереш какво пречи нещата да се случат по определен начин.

Искаш да видиш къде се намираш и какво те очаква в близкото бъдеще.

НЕ СЕ ЧУДИ – ПОПИТАЙ КАРТИ ДЕСТЕ!

Кутията на „Deste “ е направена от евен, който пази картите обвити с тъмно кадифе. Oтвън пише „Каквото съдбата донесе, да е добре дошло“.  Да знае някой бъдещето си е може би едно от най-старите нужди на човечеството, откакто човек започва да осъзнава себе си и страховете си. Мощен е страхът от непознатото. Затова имаме в ръцете си нещо много старо и ценно!
Никой не знае от къде идва „Deste“.  Много е вероятно „Deste“ да има корени още преди 600 г. пр.хр. в  архейския период. И още по-стари през 1039 сл.хр. доказателства твърдят,  че „Deste“ попада в ръцете на магьосници в раса Селчук . Тогава картите са били 57 и различни. С времето са давали на символите на „Deste“ различни имена, но силата им не се губела. Право да гледат на „Deste“ имат само избрани – „Магк Джан“ (мъдрите, избраните).

Карти Десте – това са карти, които са създадени от гръцка Жена-Богиня. Жените от този род много поколения са лечителки и гадателки, а нейната племенница Мара е известна в целия свят със своите магически умения.

 

Сега в България имаме представителка на тази уникална гръцка школа!

 

Здравка много точно познава всичко и с изненада се питаш как човек, който виждаш за първи път, толкова ясно те насочва. След тази среща имаш решение и знаеш какво да правиш.

Мнения:

„Беше уникално! Просто тя ми казва неща, които никой не може да знае за мен и ми даде много ясна посока. Усещам се по-уверена и просто знам и чувствам, че ще стане това, за което мечтая.“

Мария

„Никога не съм вярвала в такива неща, но се доверих на Наталия и реших да пробвам. Беше много силно. Тази жена позна всичко. Имаше неща, които аз усещах, но не исках да признавам, а на картите излязоха. А сега искам да взема решение, което отдавна отлагах. Знам, че не е лесно, но се чувствам готова.“

Гери

„Харесва ми. Беше малко странно, но много точно. Накара ме да се замисля за много неща. Имах един проблем и лекарите не намираха решение, а тя ми каза, да махна един подарък от приятел вкъщи. Махнах го и оздравях! Беше като магия! Много работи. Благодаря, Здравка!“

Ивана

Здравейте, аз съм Емел искам да споделя, че Здравчето е прекрасна и като психолог и на гледане с картите първо намери болното ми място и с картите “Десте”ми дададе ясна насока и ми вдъхна увереност беше уникално преживяване за мен! Благодаря ти много, имаш магична енергия.

 

Рени

Здравейте,

Научих за Здравка от моя приятелка в София ,която посещава отворени врати в академията на Наталия! Заинтригува ме и прочетох материали ,гледах интервюта и клипчета на самата Чаровница от нета!Нямах търпение за лична среща с нея! Много позитивна, истинска и всеотдайна беше по времето,което отдели специално за мен! Искам да й БЛАГОДАРЯ от цялото си СЪРЦЕ! Продължавам консултациите си с нея и за напред.Сестра ми е следващата желаеща за среща с тази прекрасна млада жена! БЛАГОДАРЯ й за желанието й да помага,радвам се,че е БЪЛГАРКА и съм щастлива ,че я познавам!

Донка

ПОПИТАЙ СЪДБАТА СИ КАКВО Е ПОДГОТВИЛА ЗА ТЕБ!

ПРОМО ЦЕНА за 30 мин.: 100лв. 50 лв.

ПРОМО ЦЕНА за плащане с карта: 120лв. 60 лв.

За записване в София или по скайп:
Магдалена Братанова
0893 220 801
sales@natalia.bg

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/karti-deste
Twitter