Индивидуална констелация

с Анна Нуржан


/6 май/

Приятели, представяме Ви новата услуга: Индивидуална констелация!

Вие заявявате Вашата тема, например, нямам партньор, не мога да забременея, нямам пари, болест или нещо съвсем различно.

Има група с представители и Вие избирате за представители хора от тази група. Прави се констелация с продължителност 1 час и ние заедно работим за промяната на Вашето поле. Имайте предвид, че констелацията позволява нагледно да видите какво се случва в полето Ви и как да се справите с проблема. Подходящо е за всякакви проблеми и въпроси.

Тези хора, които искат да поработят в констелации за своите проблеми, но не могат да се решат на Индивидуална констелация – идват като Представители.

Как протича:

Ние събираме група, а Вие казвате какъв въпрос или проблем имате. Избираме подходящи участници, които да играят Вашата роля и тази на хора от Вашето обкръжение (родители, партньори и т.н.). С това упражнение се пресъздава ситуацията в живота Ви, за да проследим какви са реакциите и емоциите Ви.

Констелацията позволява изцяло да се пренареди ситуацията на енергийно ниво, което предизвиква промени на физическо ниво и води до максимално бързи трансформации и осъзнавания. Това е много силен и емоционален процес, който изчиства дори семейната карма от много поколения назад.

Констелацията е подходяща, ако постоянно се повтаря един и същ проблем, не виждате изход, притиснати сте до стената, не можете да излезете от неподходяща връзка или друга ситуация, боледувате, губите пари, все нямате щастливи отношения.

Цена на Индивидуална констелация: 

/ 3 свободни места /

1 час – 250 лв.

/можете да се останете и като участник цял ден, но Вашата констелация е 1 час, с предварително записване/

Цена като Представител в група:

  ПРОМО ЦЕНА: 50 лв 20 лв. 

от 9.00 ч. до 13.00 ч.

Като представител Ви избират за роли не случайно, точно чрез тях Вие отработвате  Вашите травми и Вашите трудни моменти в живота. Така че бъдейки представител Вие получавате огромен резултат и Вашето поле също се променя и ще си тръгнете с доста по-различно чувство след този ден.

Можем да поемем 3 участника за индивидуална констелация на ден и до 5 участника за представители.

Място на провеждане: гр. София, Be You Център,
ул. „Димитър Хаджикоцев“91

Участниците, които наблюдават и участват също научават много и могат да задействат своите механизми. Това е дълбок терапевтичен процес за цялата група. Констелацията изчиства полето и след нея наистина се случват чудеса. Хората откриват тайни, забременяват, сменят работата си, изведнъж се появява стара любов, имаме много сватби и деца. Създават се и много нови бизнеси.

Констелациите са най-бързият начин да изчистиш нещата и да освободиш напрежението в полето си. Независимо дали се прави констелация на теб лично или си част от констелация на друг, ти преработваш своите проблеми. Винаги когато те избират за представител на другите, това е тема, която ти ще отработиш. През ден ще имаме възможност да направим 6 констелации, което означава, че ти можеш да имаш 6 мощни преживявания и изчиствания.

Групата е до 5 човека.
Занятието е много хубав процес за хора, които изучават метода констелации и искат да видят как работят едни от най-добрите терапевти от Русия.

Това ще е много дълбок и незабравим ден за всички. Включи се сега в тази дълбока трансформация.

Който иска да отработи нещата на дълбоко ниво чрез констелация, добре дошли!

За записване:

Магдалена Кирова
payments@natalia.bg
тел.: 0895 974 254

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/konstelacii-nurjan-3-2
Twitter