Индивидуална констелация

с Анна


/от 10 до 13 септември/

Приятели, представяме Ви новата услуга: Индивидуална констелация!

Вие заявявате Вашата тема, например, нямам партньор, не мога да забременея, нямам пари, болест или нещо съвсем различно.

Има група с представители и Вие избирате за представители хора от тази група. Прави се констелация с продължителност 1 час и ние заедно работим за промяната на Вашето поле. Имайте предвид, че констелацията позволява нагледно да видите какво се случва в полето Ви и как да се справите с проблема. Подходящо е за всякакви проблеми и въпроси.

Тези хора, които искат да поработят в констелации за своите проблеми, но не могат да се решат на Индивидуална констелация – идват като Представители.

Как протича:

Ние събираме група, а Вие казвате какъв въпрос или проблем имате. Избираме подходящи участници, които да играят Вашата роля и тази на хора от Вашето обкръжение (родители, партньори и т.н.). С това упражнение се пресъздава ситуацията в живота Ви, за да проследим какви са реакциите и емоциите Ви.

Констелацията позволява изцяло да се пренареди ситуацията на енергийно ниво, което предизвиква промени на физическо ниво и води до максимално бързи трансформации и осъзнавания. Това е много силен и емоционален процес, който изчиства дори семейната карма от много поколения назад.

Констелацията е подходяща, ако постоянно се повтаря един и същ проблем, не виждате изход, притиснати сте до стената, не можете да излезете от неподходяща връзка или друга ситуация, боледувате, губите пари, все нямате щастливи отношения.

Цена на Индивидуална констелация

1 час – 250 лв.

/можете да се останете и като участник цял ден, но Вашата констелация е 1 час, с предварително записване/

Цена като Представител в група:

  ПРОМО ЦЕНА: 50 лв 24 лв. 

Като представител Ви избират за роли не случайно, точно чрез тях Вие отработвате  Вашите травми и Вашите трудни моменти в живота. Така че бъдейки представител Вие получавате огромен резултат и Вашето поле също се променя и ще си тръгнете с доста по-различно чувство след този ден.

Важно! При плащане в  деня на събитието, има 20% увеличение на цената. Платена сума не се възстановява, освен в случаите, когато събитието се отменя поради несъбрана група.

Място на провеждане: гр. София, Be You Център,
ул. „Димитър Хаджикоцев“91, бл. 16 /партер/

Кога:

на 10.09 от 14:00 до 20:00

от 11.09 до 13.09.2019 г.

 от 10 до 20:00 ч.

Участниците, които наблюдават и участват също научават много и могат да задействат своите механизми. Това е дълбок терапевтичен процес за цялата група. Констелацията изчиства полето и след нея наистина се случват чудеса. Хората откриват тайни, забременяват, сменят работата си, изведнъж се появява стара любов, имаме много сватби и деца. Създават се и много нови бизнеси.

Констелациите са най-бързият начин да изчистиш нещата и да освободиш напрежението в полето си. Независимо дали се прави констелация на теб лично или си част от констелация на друг, ти преработваш своите проблеми. Винаги когато те избират за представител на другите, това е тема, която ти ще отработиш. През ден ще имаме възможност да направим 6 констелации, което означава, че ти можеш да имаш 6 мощни преживявания и изчиствания.

Групата е до 5 човека.
Занятието е много хубав процес за хора, които изучават метода констелации и искат да видят как работят едни от най-добрите терапевти от Русия.

Това ще е много дълбок и незабравим ден за всички. Включи се сега в тази дълбока трансформация.

Който иска да отработи нещата на дълбоко ниво чрез констелация, добре дошли!

За записване:

Анастасия
anastasia@natalia.bg
тел.: 0887255005

Отзиви от клиенти

Здравейте! В тези няколко реда бих искала да изкажа своите благодарност и възхищение към невероятната Анна . Казвам невероятна, защото тя не е психолог, който може да бъде описан с това стандартно понятие. Тя е терапевт от най-съвременен вид, работещ с най-новите методи и терапии в психологията, които се отличават със своите  резултатност на момента и дългосрочна ефективност. Един от методите, с които тя работи са системните и семейни констелации, във воденете на които Анна е меко казано добра. Личното ми случване на констелация по мой въпрос, както и участието ми като заместник в чужди констелации, ме способстват да твърдя това. Констелацията ми при нея е един незабравим момент от моя живот. Момент, в който аз отидох при нея със зов за помощ, но с няколоко проблема и без ясна визия за най-болното и важно, което трябваше да разреша. Оказа се, че това е нейна работа – да напипа същинския проблем на човек, от който произлизат останалите. А след това, разбира се под нейно ръководство, пред човек се онагледяват живи картини от неговия живот, които той само потвърждава, а тя отново „просто“ само помага да бъдат разбрани. Магичен процес, някак естествен дори, но невъзможен да се случи без умелото фино направление и минимално присъствие на водещия терапевт. И магията не свършва дотук, защото човек не просто получава отговор на някакъв свой въпрос, а на чисто енергийно ниво успява да коригира и разреши своя проблем, без да е нужно да прави каквото и да е в реалния живот като конкретни действия. Там, на място, в този момент настъпва огромно осъзнаване и се пренареждат енергийни пластове. За мен констелациите са несравним метод в, както обичам да казвам, „приложната“ психология, защото тук психологията не просто говори, а действа. Та дори, когато човек е заместник в нечия констелация. Четири пъти взех такова участие и се убедих, че това е така. Всеки път ме избираха за роли, които ми акцентираха за неща важни и в моя собствен живот, и индиректно чуждата констелация работеше и за мен. Пак ще кажа, несравним метод! Несравним, но и невъзможен без високо професионалните умения на констелатора, каквито са тези на невероятната Анна  – дълбоката чувствителност, умението да намери изначалния проблем, способността незабележимо да ръководи един съвсем естествен и самослучващ се процес, умението да даде подкрепа, разбиране и поддръжка, особено когато на човек му е трудно да се справи с това, което се случва вътре в него в този момент. Понеже думите не стигат да опиша всичко, което искам, аз просто отправям своя дълбок поклон от благодарност и възхищение към нея и това, което прави!

Силвия 

Привет, момчетата. Искам да ви споделя нещо много лично, защото вярвам, че би могло да помогне на много от вас. Преди известно време имах удоволствието да участвам в констелации на АННА. Забележете, аз не отидох с мой проблем, а участвах в констелациите на други момичета.

Аз имам един ужасяващ страх от дете. Много е лично и няма да споделя какъв. На една от констелациите преживях същия този страх, беше ми много тежко, беше ужасяващо. След констелацията излязох от залата и не исках да се връщам, но асистирах и трябваше да се върна. Забавих се малко с надеждата, че следващата жена е избрала участниците за своята констелация, но когато отворих вратата тя посочи мен, и познайте, трябваше да вляза в ролята на сходен персонаж от предната констелация. Денят беше труден и тежък за мен. 

Но преди няколко дни с изненада установих, че този страх е изчезнал. Преработила съм го на констелациите!!! Още не мога да повярвам!!! Става въпрос за нещо което ме измъчва от 30 ГОДИНИ!!!

Така че, момичета, ако имате някакви проблеми с родители, съпруг, деца, любов, пари, страхове и т. н., КОНСТЕЛАЦИИТЕ са точния метод, а АННА е просто вълшебница, разнищва проблемите като с магическа пръчка.

Цветелина 

Вземи Уебинар „Жена от висш пилотаж“

Вземи най-новия Маратон

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/konstelacii-s-anna
Twitter