КРЪЩЕНИЕ НА БОГИНЯТА В МЕН
/бутиков формат до 15 жени/

Водещи: Здравка Атанасова и Албена Милчева

Замисляли ли сте се, че в древността привидно не е имало толкова красиви жени, които обаче са били боготворени от мъжете, а жените са им се възхищавали и са искали да приличат на тях? Те са били посветени в тайни ритуали, предавани само на избраните.

За наше щастие, те са предадени от Катина – магьосницата на Измир – на нейните избрани ученици. Тя завещава много книги с мъдрости и познания, но това което имаме тук – древни ритуали и практики, е от неиздадените й книги. Катина, също така, завещава Магични филтри, приготвени от многобройни билки, заредени със силата на Луната. Донесени са от Гърция специално за нас. Тези филтри са ползвани от най-опияняващите и красиви жени от древността като Клеопатра и Хюрем Султан.

Този семинар е подходящ за теб, ако:

• Се чувстваш неоценена от партньора си и от околните;
• Ти омръзна да не те зачитат и да не можеш да заявиш себе си открито;
• Искаш да видиш своята уникалност и чар;
• Желаеш да омагьосваш мъжете само с присъствие;
• Искаш партньора ти да те боготвори и да ти поднесе света в краката ти;

Какво ще правим?

„Кръщенето на Богините“ – е началото на нашето преобразяване с древен ритуал във вода, в който се използват магични филтри и тайнствени наричания.
• Свързване с енергията на водата чрез мистични Мандала движения, за да постигнем мекота и гъвкавост, лекота и разтваряне. Стихията на водата е символ на любов и жизнерадост.
Ритуал „Огледалце, огледалце“ , с който ще се потопим дълбоко в нашата душа чрез поглед в огледало, за да видим истинската си красота и уникалност в различните й измерения.
Изпълване на маточното пространство за привличане на любов и изобилие със силата на намерението.
Вечер с Карти Десте – ще погледнем в бъдещето и ще “захаросаме” съдбата си.
Пробуждане на женската енергия за сияен поглед и освобождаване на пространството.
Завършващ ритуал, за да си тръгнем с ясни цели и практики, които да ни помагат да поддържаме това състояние на Богиня.

Как ще си тръгнете след този семинар?

 

• Преродени, леки и ефирни.
• Самоуверени и влюбени в своята уникалност.
• Окрилени и изпълнени с енергия.
• Магнетични и приковаващи мъжките погледи.
• Ще имате набор от женски тайни, за да сте винаги в това състояние на Богиня.

За водещите:

Здравка Атанасова

Здравка Атанасова – сертифициран треньор в Happy Woman Academy, наследница на магьосницата от Измир и ученичка на Мара Меймариди. Мара е метафизик, философ, психиатър и археолог, известна в Гърция. Здравка е бивш частен детектив, работила в Гърция. Тя практикува тета лечение, нумерология, гледа на древните карти Десте, води ритуални практики, личен консултант и терапевт.

Албена Милчева

Албена Милчева – сертифициран треньор по Мандала танц и пробуждане на женската енергия в Happy Woman Academy. Живяла дълги години в Дубай, работила за огромна арабска корпорация и преминала през многобройни обучения в корпоративния свят. Пътувала е из Азия в страни като Индонезия, Индия и Малайзия, посещавайки различни конференции, както и семинари при Антони Робинс, Рупда, Наталия Илюшко и др.

Отзиви от нашите клиентки:

Била съм на множество практики и ретрити. Но това беше извънземно преживяване. Буквално. Щастлива и благодарна съм, че получих възможност да преживея изчиствания, прераждане, знаци, прозрения, енергия, закрила. При това завинаги! Постоянното „ровене„ и „чистене„ по всички други мероприятия беше започнало да ме изморява. Краят им дойде неочаквано. Щастлива съм, че ми предстоят единствено готини и зареждащи преживявания занапред… Олекна ми! Благодаря, обичам ви (heart)

Милена М. 

Здравка и Албена Милчева,  искам да ви благодаря за прекрасния ритриийт заедно! Не мога да опиша колко прекрасно се чувствам!!! Щастлива и сияеща!! Цялата програма, всички практики и ритуали бяха прекрасни! Вие ни преобразихте!! Мисля че всяка една жена трябва да мине през този семинар, изключително силен! Много сте добри!! ❤️❤️ с нетърпение вече чакам втората част ❤️❤️❤️ Благодаря ви от сърце!!!

Даниела 

Прекрасен богински семинар,много силна женска енергия и осъзнавания. Чуствам се обновена и отново жива отвътре. Благодаря на Албенка и Здравчето ,бяхте уникални очаквам с нетърпение втора част 💝 ОБИЧАМ ВИ 💝

Маги Б.

Цена до 15.03: 450 лв.

Цена след това 550 лв.

  В цената се включва 1 нощувка в 5 звезден хотел, храна и достъп до луксозен спа център.

КОГА: 6 и 7 април

КЪДЕ: Pirin Golf Hotel & Spa

За информация:
Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/krashtenie-boginya-v-men
Twitter