Обучаващ сексуален фестивал

Страст и Любов

Нов летен фестивал с Игор Незовибатко на море

/от 29 юни до 6 юли/

Защо е хубав този фестивал?
Вече 9 години го провеждаме заедно българи, руснаци и идващи от различни други страни участници. И това прави нашето общуване особено интересно.
Програмата е в най- доброто време за море, посветена на изкуството да се наслаждаваме на живота, заедно да откриваме и обновим източниците на удоволствия в нашия живот.
Програмата е построена, така че да имате възможност всеки ден от сутринта, до обяд и тренинга да се насладите на плаж, нови приятелства и наслаждения. Тренингите се провеждат от 13:00 до 21:00. Можете да участвате в два дни семинар, 4 или всички седем дни /цяла седмица има по- добър ефект като развитие и като почивка/. Можете да участвате индивидуално или с партньор.
И все пак е важно да знаем, че Игор Незовибатко е единственият треньор в Русия, който води тренинги на сексуална тема повече от 20 години, и вече 11 години в България. Треньор, на който можем да се доверим.

Време на провеждане: 13:00 – 21:00 ч

ПРОГРАМА:

 • 1 – 4 ден /29.06 – 02.07.2019 г./: Сексуална енергия. Енергийни и сексуални тантра практики за отношения и наслада

Това е нов семинар, където Игор Незовибатко е събрал най-ефективно работещите енергийни, тантра и сексуални практики за това да напълнят нашите отношения, секс и живот със съвсем нови наслаждения, радост и творчество.

Това е синтез от практики и упражнения от тантра, дао, биоенергетика, телесна терапия и други.

Избрани от Игор и подходящи за съвременния човек и реален живот.

 • 5 – 7 ден /4.07  – 6.07.2019 г./: Летен екстаз, сексуални фантазии  и мистерия

Това е тренинг за наслада. За наслада в любовта, танца, вкусната храна, песните, сексуалните фантазии…..
Това е авторски, неповторим и много рзличен тренинг. Създаден е специално за тежи жени и мъже, които Обичат живота и го превръщат в изкуство.

Това е емоционален, секси и красив семинар, чрез който вие можете да доразвиете своята чувственост, да опознаете нови усещания, да разчупите стереотипите.

Интензивно преживяване на основните етапи на живота в игрова и мистериозна форма. Мистерия – тайнство и откровение, достъпно за избрани. Само за тези, които са минали други мои тренинги. Живот и смърт, раждане и развитие, удоволствие и болка, ценността на живота и самите нас. Тренингът се провежда в специален формат, в различно време на денонощието, на различни места. Винаги е различно!!!

 • 03.07.2019 г.: Почивен ден – който желае плаж или заедно отиваме до Несебър или Варна

galleryimage-2144317161-feb-15-2012-600x395

С какво ще ни помогне:

 • Да премахнем емоционалните блокажи от нашето физическо тяло и да съединим творчеството със страстта
 • Да се справим с многото мисли в главата ни, по-добре да усещаме себе си и партньора
 • Да усилим и разнообразим удоволствието в секса
 • По-лесно да се настройваме на секс и получаване на удоволствие
 • Да харесваш себе си
 • Да създадеш хармонични и развиващи сексуални отношения
 • Развиване способността да изпитваме различни видове оргазми.

Фестивалът е посветен на това как да откриеш възможности да подаряваш и да получаваш в една от най-важните области на човешкия живот – сексуалните отношения.

В тренингите само 30% са лекция, всичко друго са практически упражнения – психотелесна терапия, които развиват вашата сексуалност и чувственост, помагат да се отпуснете психически, физически и емоционално.

Пакетни цени включващи тренингите:

 • 1 и 2 ден – 350 лв / подходящо за нови клиенти да започнат от тук/
 • 3 и 4 ден – 350 лв
 • 1 – 4 ден – 550 лв
 • 5, 6 и 7 ден – 450 лв
 • Пакет 7 дни – 900 лв

 

Нощувка + закуска 55лв. за вечер

ПРОМОЦИЯ за двойки – отстъпка 10% от цената!

 

Отстъпки за преминали обучение на предишни фестивали на Игор – моля, свържете се с Диана.

 

*При плащане в деня на събитието има 20% оскъпяване.

Място на провеждане и резервации: 

 

Хотел “The Cliff ”**** до Обзор bay. Хотелът е разположен високо на скалистия южен бряг /над плажа/ в залива до Обзор. Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над близкия плаж на Иракли и открива панорамна гледка към Черно море.

За информация и записване и нощувки:

Диана Дончева
diana@natalia.bg
тел.: 0888 816 101

Този семинар е, безапелационно, най-неповторимото и трансформиращо преживяване в досегашното ми съществуване, след което нищо не остава същото – животът е изпълнен с наслада, а аз самата с безусловна любов към себе си и другите. Метаморфозата, която настъпва се равнява на духовно и физическо прераждане, което прави този семинар задължителен за всеки, който иска да започне да живее по-истински – с удоволствие, чувственост, наслада и без страх. Игор, няма думи, с които да изкажа благодарността си!

Мила

Отдавна не съм плакала толкова колкото днес. Втория път мистерията беше много по-силна за мен. Оцених  живота повече.

К. Б „Насладих се на толкова много дълбока любов. Много емоции излязоха на повърхността.”

„Възхитена съм от обучението, което проведе Игор Незовибатко по Тантра в Златни Пясъци. По един лесен и достъпен начин, той успя да събуди в мен приемане и безусловна любов към всяко човешко същество. Усещането по време на обучението за мен беше силно, истинско и зашеметяващо. Знам, че никога няма да бъда същата след срещата ми с този прекрасен и вдъхновяващ учител Игор. Препоръчвам от сърце!

 

Д.

за тренинга с Игор ….

Мога да кажа, че след него не съм същата жена… Усещанията ми от близостта и докосването с партньора са различни … Сетивата ми са обострени… Сексът е ритуал вече 🙂

Валентина

„Семинарът на Игор е изключително полезен и смятам, че всеки трябва да го преживее. След него, със сигурност, ще преживява секса много по-пълноценно. Начинът, по който Игор поднася „секс-а“ като чувствено, красиво, бавно и цялостно – обхващащо всички сетива – изживяване, като контраст на масовото „препускане“ за бърза кулминация е интелигентен и толерантен спрямо настоящите ограничения и блокажи на участниците. Които, плавно и елегантно, той провокира да бъдат преодолени. Игор ни обучава да се фокусираме върху качеството на преживяването, а не върху крайния резултат. Който, между другото е с гарантирано прекрасен завършек на едно пълноценно чувствено изживяване…..ако се съсредоточим върху качеството и удължаването на преживяването.“ В.К

Има и удоволствия, и сълзи…Мислех да ходя на психолог….сега разбрах, че всичко е свързано. Толкова съм благодарна на Игор!

„Удоволствие – това имаше първите дни на фестивала, а после…толкова дълбочина. През целия следващ ден плаках. И после…имаше толкова много щастие” Р 
„Тантрата не е само физическо преживяване. Истината е в съзнанието ни, в което се отваря цял прозорец. Игор повлия не само на мен, а косвено и на всички мои близки”
„Пълна съм с хармония, и съм в хармония с всичко около нас.”

Вземи Уебинар „7-те стъпки на влияние“ с Игор

Цена: 50 лв.

Вземи най-новия Маратон

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/leten-festival-igor
Twitter