Лиз Бурбо идва в България!

През 1966 г. Лиз Бурбо започва своята кариера в продажбите за международна компания и бързо се превръща в най-добрия мениджър в Северна Америка. Тя заема тази длъжност до 1982 г. През цялата си кариера тя обучава и мотивира повече от 40 000 души да осъзнаят по-добре потенциала си. През тези 16 години осъзна, че хората рядко получават това, което искат в живота, и че много малко от тях казват, че са наистина щастливи. Нейното любопитство я довежда до няколко курса на обучение, много от тях в САЩ, както и до задълбочени изследвания в търсене на причините и най-вече решенията за това основно нещастие. Този път я довежда до дълбоко ново осъзнаване, последвано от големи промени в собствения й живот.

photo_lise_bourbeau_new

Изпълнена с ентусиазъм за това от новите си открития тя напуска работата си през 1982 г., за да тръгне по нов път. По това време се ражда и нейната мечта,  да помага на хората да слушат тялото си. Тя създава семинар, в който  помага на хората да опознаят себе си познавайки корените на своите заболявания и болести както и храната, която ядат. Тя е специализирала в метафизичните причини за заболявания и болести и продължава до ден днешен да изследва човешкото поведение. Целта на Лиз е да помага на хората да опознаят себе си по-добре, да се приемат и да се обичат.

През 1984 г. тя открива първото си училище и обучава учители да разпространяват тези знания в Квебек. През 1987 г. тя написа първата си книга, озаглавена: „Слушай твоето тяло – твоя най-голям приятел на Земята“ и основа собствена издателска компания „Les Editions E.T.C.“ Тази първа книга стана най-продаваната книга в Квебек! След 35 години тя все още се продава толкова успешно. Оттогава тя е написала 24 други книги, които са станали бестселъри. Повечето от книгите й вече са преведени на над 20 езика и се разпространяват по целия свят. До момента има продадени на 50 милиона копия из целия свят.

За първи път Лиз Бурбо ще стъпи на Българска земя за да подкрепи хората тук да осъзнаят и да излекуват техните травми и да пренастроят мозъка си на богатство.

На 21 март от 18.00 до 21.00 тя ще представи своите програми «5 травми» и на 23-24 март програма «Благоденствие и богатство»

baner1

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/liz-borbo-idva-v-bulgaria/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/liz-borbo-idva-v-bulgaria
Twitter