ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ

Лунното затъмнение ще настъпи в нощта на 16 срещу 17 юли и ще бъде на 24 градуса под знака на Козирог. То винаги съвпада с Пълнолунието и затова ще окаже голямо влияние върху нашите реакции и емоции, както и ще донесе промени, свързани с личността на всеки от нас.
Много е важно през този период да овладеете и контролирате емоциите си, за да не се превърнат в драматични.
Луната в Козирог и в съвпад с Плутон ще донесе промени и трансформация у самите нас, с цел да станем по-силни и да израснем, като се научим на нещо ново и по-добро.

Related image

Пълнолунието и Лунното затъмнение, е кулминацията на дадено събитие и показва завършване на някакъв етап от живота ни или внасяне на яснота по даден въпрос,като може да ни даде решението или отговора, възможно е  да се довърши нещо започнато отдавна или да се разкрие някаква тайна.

Лунно затъмнение ще се усети по-осезаемо от хората, които имат планети в Козирог или тези, които са родени в периода 13-19 юли. При тях трансформацията ще настъпи , като завършат някакъв етап, който ще даде промяна в начина на живот, при жените може да означава бременност.

И тъй като в това затъмнение са замесени две от бавните планети Плутон и Сатурн ще се наложи промените да са по-дълбоки, да се реорганизира живота, бизнеса, като се премахнат стари и неработещи модели и се започне нещо отначало.
Периода е подходящ за освобождаване от негативен стрес и емоции и структуриране на нов начин на живот, важното е да не гледате назад и да не съжалявате, защото то всичко, което се случи е за ваше добро. Трябва да построите нещо ново, което да има структура и да е планирано.

Например: Работите на дадено място, но разбирате , че това не е вашата професия  и започвате да се развивате в различна сфера и променяте вашата кариера.
Това е изключително силен и важен период, особено периода между Слънчевото и Лунното затъмнение на 2 и 17 юли, наречен коридор, защото може да се наблюдава хаос в делата ви или да се вземат неправилни решения.

Затова по време на този коридор не трябва да се взимат важни решения, да се сключват договори, в това число и брак, да се правят операции или да се поставя ново начало. Изчакайте да мине седмица след 17 юли и тогава дайте старт на новото начало, като всичко, което се започне в този период трябва да се довърши в рамките на една година.
Юли месец е най- подходящ за почивка – почивайте си  и не вземайте важни решения, вземете контрол над емоциите.

Разрушете старите възгледи и дайте път на новото!

 

На Водолея му предстои завършване на цикъл от живота,като се  освобожди от ненужни отношения и хора. Възможно е да настъпи емоционално събитие, което да ви избави от чувство на вина или да разкрие дълбоко пазена тайна, свързана с вашето  миналото. Промяната може да е свързана с преместване на далечно място, започване на работа или  обучение зад граница.Необходимо е да премахнете нещо от живота си.Подходящ е момента да сложите точка на нещо, свързано с начина ви на живот.

Възможно е Рибите да преживеят събития свързани с приятели или да претърпят промени заради тях. Не е изключено  и навлизането на нов приятел, които да ви повлияе за промяна. Има аспект за прекратяване на  членство или започване на  членувате в някакъв голям, значим колектив или обществена организация. Добър е периода за развиване на он-лайн  бизнес, разширяване или продажба на бизнес, също не е изключена. Ако Рибите се влюбят, то ще се наложи да приемат доведени деца,  които ще трансформират живота им.

 

При Овена могат да настъпят промени свързани с кариерата, статуса или репутацията. Промяната може да намери своето изражение в женитба, развод, завършване, промяна в сферата на кариерното развитие, промяна  на работата или пенсиониране, възможно е да има защита на дисертация, получаване на ново звание или дипломиране.

Image result for лунно затъмнение

При Телеца ще настъпят промени в контрактите и взаимоотношенията с чужденци, може да се приключи договор с международна компания, обучение или живот зад граница. Периода може да се свърже и с покупко- продажба на имот зад граница. Също така могат да  се появят нови внуци или да има важни събития, свързани с тях. Подходящ е периода за завършване на университет или преместване.

Възможно е Близнаците да започнат да учaт нещо ново – психология , езотерика, астрология, което да доведе до промяна на техните възгледите. Също така е добър период за погасяване на кредит или подялба на наследство и имущество. Добре е да се проверят застраховките и данъците, за да не се  изпуснат срокове.

Промяна в сферата на взаимоотношенията и дела, свързани с брака ще настъпят при Рака. Възможно е да има изясняване на дадена ситуация или разбиране на пазена тайна, както и да се вземе решение за брак или развод. Свободните Раци могат да срещнат сериозен човек, който да им предложи брак, да има нова любов, която да промени възгледите им и да ги научи на отношение към самите тях. Не е изключено да се създаде някакъв  конфликт.

Лъвовете ще променят тежката, ангажираща и стресова работа с нова, по-добре платена. Може да настъпи промяна на графика, на правилата , на часа на работа или на ръководството. Възможно е да да има промяна и в  числеността на колектива  или да напусне някои важен кадър. Добре е да се обърне  внимание на здравето и да се промени  начина на хранене и  спорт.

Девите ще приключат творчески проект или ще се явяват на конкурс за таланти. Възможно е да променят начина си на живот покрай хобито си или романтично запознанство.Въпроси, свързани с любовта също ще са на преден план, но по-скоро ще са в сферата на тайната или тайните взаимоотношения, които могат да доведат до прекратяване на любовна връзка или влюбване в човек, който е обвързан. Като цяло периода може да се определи като тест на любовта. При жените е възможна и бременност или поява на дете.

Везните ще ги вълнуват всички въпроси, свързани с дома, семейството и неговите членове. Възможно е поява на нов член на семейството или дете, нов дом, приключване на ремонт, промяна на местоположението или продажба на имот. Възможно е децата да се отделят от родния дом и да заживеят самостоятелно. Внимавайте с имуществото си, защото има аспекти и за загуба, поради невъзможност да платите кредит или ипотеката. Периода е добър за приключване на съдебни дела, свързани с подялба на имоти или наследство.

Image result for козирог планета

Темата при Скорпионите е свързана с общуването и информацията, която може да промени живота и поведението им. Не купувайте през юли нов автомобил, компютър или телефон, защото има вероятност да го счупите или да ви го откраднат. Бъдете внимателни с транспортните средства и по пътищата, пазете се от аварии или повреди. Пазете се и от изтичане на информация, особено тази от компютъра ви. Имате аспекти за приключване на важен етап, свързан с документи, договори, контакти, но не подписвайте нищо на 16 и 17 юли, както и преди да подпишете нещо го проверете. Пътуване в този период може да промени начина ви на живот и  мирогледа ви.

Стрелците ще променят източника на пари, като поемат нова или допълнителна работа. Възможно е и да загубят работата си, но тя ще бъде заменена с по-добра. Трансформацията може да е свързана с голям приток на пари, голяма покупка или промяна на отношението ви към парите. Добър е периода за погасяване на кредит или теглене на нов. Ако решите да стартирате нов бизнес, отложете регистрацията и стартирането му за август.

Козирогът ще сложи начало на новите си убеждения, възможно е да настъпи промяна на имидж, визия, стил, име, нова професия или нов бизнес. Промяната ще е ключова и може да е свързана с брак, развод, раздяла или нова значима среща. Промяна в деловите партньори също не е изключена, но не подписвайте споразумения или договор по време на Лунното затъмнение.

На Водолея му предстои завършване на цикъл от живота, като се освобожди от ненужни отношения и хора. Възможно е да настъпи емоционално събитие, което да ви избави от чувство на вина или да разкрие дълбоко пазена тайна, свързана с вашето миналото. Промяната може да е свързана с преместване на далечно място, започване на работа или  обучение зад граница. Необходимо е да премахнете нещо от живота си. Подходящ е момента да сложите точка на нещо, свързано с начина ви на живот.

Възможно е Рибите да преживеят събития, свързани с приятели или да претърпят промени заради тях. Не е изключено  и навлизането на нов приятел, които да ви повлияе за промяна. Има аспект за прекратяване на  членство или започване на членуване в някакъв голям, значим колектив или обществена организация. Добър е периода за развиване на он-лайн  бизнес, разширяване или продажба на бизнес, също не е изключена. Ако Рибите се влюбят, то ще се наложи да приемат доведени деца, които ще трансформират живота им.

 

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/lunno-zatymnenie-v-kozirog/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/lunno-zatymnenie-v-kozirog
Twitter