Здравейте! Аз съм Марияна.

Бакалавър и магистър по Управление на човешките ресурси. Имам над 10-годишен опит в тази сфера. Наред с това не спирах да уча, посещавах различни курсове и семинари в търсене на „моето” нещо. От малка се интересувам от езотерика и астрология. Имах търсения и за Душата, какво се случва с нея и каква е нейната роля. Каквото и да правех, все се връщах към този въпрос.

През 2013 година завърших курс по хипноза. Тогава се срещнах и с регресията. Тя отговори на много мои въпроси. Информация, за която съм търсила отговори в различни източници.

Усетих регресията като мое призвание – да помагам на хората да виждат своите минали животи – да осъзнават, да преживяват, да намират отговори на важни за тях въпроси и да разгадават информация, скрита зад символи и метофори.  Сертифицирах се при един от първите изследователи на минали животи – Долорес Кенън. Чета много книги на тази тема и знам, че Душите ни са мъдри и всичко, от което се нуждаем, го носим в себе си. Отговорите на всички въпроси са в нашето подсъзнание.

Към момента се обучавам за психотерапевт към Дружеството по Позитивна Психотерапия в България и съм студент по психология в НБУ.

Водя групови и индивидуални сесии по регресия в център Be You.

Пътуването в минали животи е мое призвание. То е много различно, интересно и наистина уникално. Правя го с голяма любов и страст. С усмивка ще споделя с Вас опита, който имам в магичния свят на езотериката.

 

Квалификации и курсове:

 

  • Квалификация по Управление на човешките ресурси от Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) – Diploma in Human Resource Management.
  • Регресивен терапевт (Past Life Regression Therapist), сертифицирана във водене на регресия от Центъра на Долорес Кенън – Quantum Healing Hypnosis Academy (USA) и от Петър Петров в България.
  • Сертифициран треньор по личностно развитие в Академия „Щастлива жена”.
  • Астролог към Съюза на астролозите „Иван Станчев”.
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/mariyana-shenkova
Twitter