Месечен хороскоп за Август

ОВЕН 

Работа и бизнес 
Август ще бъде успешен месец за всички Овни, които са в сферата на управлението, търговията, услугите, комуникациите и информацията. 
На 1 август ще успеете да изпълните поети ангажименти и ще имате възможност да покриете просрочени задължения. Добри възможности за напредък ще имате на 7 август, особено в области като: земеделие, творческа дейност или бизнес, особено ако е свързан с енергийни източници и външна търговия. Възможност за щастливи печалби на 11 август. 
Вашите управленски умения ще ви помогнат да реализирате печалби повече от очакваното. 
Успешни дати: 1;7;11;14;18; 25 
Любов и емоции: Възможно е да се появят разногласия с любимия човек, които да се изгладят след първата десетдневка. След средата на август се отдайте на повече забавление и удоволствие с половинката, което ще ви сближи и ще засили страстта между вас. 
Неангажираните Овни  ще имат избор и възможност да започнат емоционална връзка около 10 август, която ще им донесе много вълнение  през втората половина на месеца. 

ТЕЛЕЦ 

Месецът се характеризира с повече движение. Добре е да се съсредоточите върху започнати и отложени преговори и важните срещи. Периода е добър за преодоляване на недоразумения, възникнали при работата с клиенти и бизнес партньори. Ще имате възможност да увеличите печалбата чрез фондови борси на 9 август. Стабилизиране и допълнителни печалби очаквайте след 11 август. 
Ще имате най-голям успех в сферата на бизнеса, банките, козметичните и фризьорски услуги или бутиците. Добро развитие в областта на изкуството. 
Подходящ момент за почивка е през втората половина на август. 
Успешни дни: 5, 9,11,14, 17, 23 
Любов и емоция: 
Бъдете по-отдадени на половинката и семейството си, защото са възможни неочаквани разногласия по отношение на домашните и семейните задължения. Подобрите комуникацията с любимият човек и не го ангажирайте  с вашите работни дейности, а отделете повече време за забавление. В края на месеца е подходящ периода запланиране на общите планове и дейности. 
Свободните Телци могат да срещнат човек с общи интереси и имат възможност да създадат сериозна връзка. 

БЛИЗНАЦИ 

Успехът ви очаква в областите на публичността, търговията, комуникациите и връзки с обществеността Управителят на Близнаци започва своето движение директно на 1 август и това ще улесни и стабилизира сферата финансите и взаимоотношенията. Внимавайте с източниците на информацията, защото може да се окаже грешна и да понесете загуби. Добър е периода за привличане на повече клиенти и добиване на популярност. привлечете повече клиенти. Популярността ви ще бъде във възход и стартирате нов бизнес, който ще бъде свързан с търговията и иновациите. 
След средата на месеца ще успеете във всичко, което сте планирали. 

Успешни дати: 2, 8, 13, 18, 25 

Любов и емоции: 
През първата половина на август ще имате значително подобрение на емоционалните отношения , особено на 11 август ще имате възможносттада преодолеете недоразуменията. 
Свободните Близнаци ще срещнете сродна душа на забава и пътешествие и ще започнете спонтанна връзка. 

Image result for хороскоп

РАК 

Месецът ще е добър за разработването на планове, иновативен проект или приложение, както и за довършване на започнатото. Възможни са финансови трудности по отношение на ваш съдружник и загуби. Чрез възможностите, които ще ви предоставят в сферата на услугите, банковото дело, дизайна и IT технологиите ще успеете да подобрите вашето финансово състояние . Разширяване на дейността и привличане на нови клиенти очаквайте след 11 август. 
От вас ще се изисква да бъдете дейни и комуникативни, както и да разработите бизнеса  си, за да проработи успешно. 
Успешни дни: 4, 12, 16, 21

Очакват  ви стабилни отношения с половинката, стига да не отдавате прекалено внимание на битовизма. Втората половина на август ще ви донесе разбирателство и хармония в семейния живот. Отделете повече време за забавление, което да прекарате с половинката си. 

Свободните Раци ще събудят чувствата си след среща със стара любов, която този път може да бъде успешна.

ЛЪВ 
Очаква ви много ефективен месец, по време на който може да внесете яснота за разрешаване на въпроси, свързани с развитието на бизнеса или работата ви. Печалби и кариерно развитие се очакват, ако въведете новости или следвате нови идеи. 
Успешни сфери са ресторантьорството и хотелиерството и производството, преговорите с чужденци също ще бъдат задоволителни. 
Периода е подходящ за инвестиции. 
Успешни дни:7,11, 16, 20, 26 

Любов и емоции: 
Повече забавление и време прекарано с любим човек. А през втората половина на месеца ще насочите усилията си за съвместна дейност или хоби. 
Свободните Лъвове ще изживеят авантюра, която няма да е обвързваща, но ще е с много положителни емоции.  

ДЕВА 
Успешен месец и за Девите във финансовата сфера след 9 август. Периода е подходящ и за сключване на изгодни договори, споразумения и за водене на успешни преговори. 
Успешните области са здравеопазване, търговия на едро, финанси и право. Ще успеете да погасите забавени задължения и да се почувствате облекчение, след двугодишен период, изпълнен с трудности и забавяния. 
Оставете само печелившите дейности и премахнете всичко, което ви пречи. 
Успешни дни: 9, 14, 22, 26 
Любов и емоции: 
Владейте емоциите си, за да запазите добри взаимоотношения. Прекарайте повече време със семейството си и угодете на любимия си, като закупите нещо за дома. Периодът е добър за подобряване на комуникацията и възстановяване на емоционална близост. 
Свободните Деви, могат да започнат връзка или да се влюбят в партньор, който е ангажиран. 

 

ВЕЗНИ

Август е много  подходящ за стартиране на нови проекти, които по-рано са били планирани и отложени. Ще отделяте повече време за съвместна работа или  работа в екип.

Възможно е да получите дългоочакван отговор, след 2 август, свързан с вашата кариера, репутация или статус. Успешни сфери са тези, които са свързани  със социалните мрежи и комуникации, създаване на сайт, интернет консултации  или семинар, особено след 3 август, както и области  свързани с комуникацията, транспорта и търговията. Положителни резултати се очакват и в преговорите.

Периода  е подходящ за нови планове и мечти на 12 август, както и да определите какви стъпки да предприемете, за тяхното постигане.

Създаване на нови контакти и среда, нови навици, пътуване или обучение.

След 12 август ще имате успех при  подписване на  договор или сделка, както и получаване на ценна информация, свързана с пътешествие, документи или близко обкръжени.

Възможна е покупка и смяна на автомобил.

До края на годината е добър етап, в който да се занимавате с кредити, застраховки, данъци, чужди ресурси или за оформяне на документи , свързани с инвестиции. Финансовите дела е възможно да ви занимават до края на годината, като в крайна сметка всичко ще приключи успешно. Промяна в бизнеса, с добри резултати  очаквайте към януари 2020.

Добре е след 19 август да предприемете почивка, защото се очакват забавяния.

Успешни дни: 5, 8, 13, 19, 24

Любов и емоции:

Първата половина на август е добре да организирате пътувания през уикенда с любимия човек или да отидете на почивка заедно. Помислете за повече съвместни дейности, за които ще проявите инициативата и вашият партньор да приеме предложенията ви с удоволствие.

Втората половина на август е добре да планувате съвместно пътуване до място, което искате да посетите от  дълго време и където ще се уедините.

Свободните Везни могат да отидат на среща, организирана от приятел и да започнат сериозна връзка с добър край.

 

СКОРПИОН 

Август ще бъде спокоен месец, подходящ за почивка,за разлика от юли. След като Меркурий стане директен, всичко което е свързано с пътуване, договори, документи и взаимоотношения ще си дойде на мястото след 2 август. Възможност за нова работа в периода между 1-17 август. Възможно е и нова репутация, звание, информация, касаеща кариерата ви. 
Подходящ период за поискване на повишение или по-добро място. Ще получите пари или работа, нов бизнес или допълнителен доход. Възможно е да се разделите с делови партньор или сътрудник. 
Силен месец за развиване на он-лайн  бизнес или обществени дейности. Нови контакти и идеи, които да реализирате и да достигнете до изпълнението на вашите мечти е възможно към края на месеца. 
Успешни дни: 3, 8, 11, 15, 22 
През втората половина на август периода е подходящ за предприемане на съвместно пътуване с вашата половинка, за общуване с приятели, ходене на места, които и двамата обичате и за повече забавления. Това ще помогне за укрепване и стабилизиране на хармонията между вас двамата. 
Свободните Скорпиони ще срещнат половинката си чрез бизнес или социални дейности, който ще харесат от пръв поглед, за да осъществите връзка трябва да положите усилия и да намерите общи теми и интереси. 

СТРЕЛЕЦ 

Август месец ще постигнете напредък и ще увеличите печалбите, ако сте в сферата на индустрията, технологията, сигурността, спорта, дизайна, мениджмънта, търговията, бизнеса и здравето. Бизнес плановете ви ще започнат да постигат напредък и да се изплащат. Ще имате мотивация да започнете нови проекти, за които ще можете да осигурите необходимите средства. Ще получите подкрепа от началниците за реализиране на вашите предложения или проекти, които ще допринесат за подобряване на работата на вашия бизнес или дарения, които ще ви позволят да започнете с реализацията на проект, който ще ви донесе значителна печалба в бъдеще. 
Ще ви бъде предоставена възможност да започнете бизнес, свързан с чужбина или с чуждестранна фирма. Тази работа ще се окаже доста печеливша. 
Първата половина на месеца е подходяща за почивка и пътуване в чужбина. 
Месецът е подходящ за изчистване на задължения и започване на чисто. 

Успешни дни: 4, 9, 12, 24 
Любов и емоции: 
Подходящ период за разрешаване на недоразумения с партньора, които ви пречат на връзката. Времето е добро за пътувате в чужбина или съвместна ваканция. Ще се радвате да прекарвате време заедно и ще се забавлявате. 
В средата на август са възможни неочаквани недоразумения, затова бъдете по-внимателни.Третата десетдневка  на август ще ви позволи да постигнете обща цел, което ще подобри комуникацията с партньора ви. 

Свободните Стрелци имат аспект за ново познанство по време на пътуване, ваканция, по-вероятно е човекът да е чужденец. Страстта и емоциите ще се събудят и през втората половина на август и независимо от разстоянията, които ви разделят, вие ще намерите решение. 

КОЗИРОГ 
През август месец ще подобрите връзките си с обществеността. Подходящ е периода за преговори с бизнес партньори и успешни споразумения. Избягвайте рисковете от финансово естество, тъй като може да възникнат загуби. Възможно е да изпитате трудности по повод финансиране или разработване на важен проект, поради липсата на необходимите ресурси. 
Ще бъдете добре организирани и ще постигате делата си навреме. Ще имате печалби от дейности през август и от предишните инвестиции или фондови пазари. 
Подходящ период за почивка е след 23 август. 
Успешни дати:7, 14, 20, 26 
Любов и емоции: 
Внесете нов полъх във връзката ви и започнете нови дейности. Втората половина на август е идеална за пътувания и почивка, за да може да се насладите на времето си заедно. Това ще закрепи връзката ви и ще имате доверие един към друг. 
Свободните Козирози ще срещнат партньор на събитие, на което ще възникне взаимна симпатия. А към края на август е възможно да влезнете в хармонична и дълга връзка. 

ВОДОЛЕЙ 
Август месец ще имате възможността да премахнете препятствията,  довели до забава. Имате аспект за финансови загуби или пречки в последен етап на съвместна дейност до 10 август, след което ще подобрите бизнес отношенията си и ще можете да ускорите развитието на съвместен проект, който е в застой за дълъг период. Успешни преговори и възможност за сключване на нов договори. 
Възможни са трудности в областите на обществеността, строителството, електрониката и недвижимите имоти. 
Добри възможности за забележителни публични изяви, където вашият трудов опит и авторитет ще бъде оценен. Успешни области са дизайна, архитектурата, храненето и козметика. 

Успешни дни: 8, 12, 17, 22 
Любов и емоции: 
През първата половина на август ще имате щастливи и хармонични взаимоотнопения  с партньора И двамата ще бъдете по-социални и ще бъдете изпълнени от взаимност. 
Ще имате  възможност да увеличите домашния бюджет от съвместни дейности. 
Свободните Водолей могат да срещнат емоционален партньор по време на пътуване, с който привличането да бъде взаимно и да създадат сериозна връзка.

РИБИ 
Рибите, които се развиват в областта на забавлението, гостоприемството, услугите и дизайна ще имат успех. Възможност за по-добра работа или увеличение на заплатата до средата на месеца след средата на месеца. Очаквайте популярност, ако работите в сферата на администрацията, човешките ресурси или бизнеса. Подходящ е периода за създаване на нови бизнес отношения или подписване на нов договори след средата на август, който ще ви донесе значителни печалби в бъдеще. 
Успешни дни: 13, 19, 24 
В началото на август ще постигнете съгласие по някои общи планове и цели. В средата на август е възможно напрежението да вземе връх и да се отрази негативно на взаимоотношенията. За да ги нормализирате посещавайте места, които обичате. 
Свободните Риби ще се върнат към предишни връзки и ще си дадат шанс. Не повтаряйте стари грешки и се отдайте на приятни изживявания. 

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/mesechen-horoskop-za-avgust/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/mesechen-horoskop-za-avgust
Twitter