Месечен хороскоп за септември

ОВЕН

Работа и бизнес:

В началото на септември ще разрешите важните въпроси, които по някаква причина са били отложени в предходния период. Ще бъдете по-организирани и ефективни. На 6 септември ще имате възможност за напредък в разработването на дългосрочни и големи бизнес проекти, а на 9 септември имате аспект за успех в кариерата.

Във финансовата сфера е възможно да срещате затруднения, поради големи разходи и слаби приходи. Не вземайте пари на заем през периода. След 26 септември ще получите възможност да реализирате печалба, която ще стабилизира финансите ви.

Успешни са области са сферата на  услуги и медицината.

Успешни дни: 2, 7, 16, 20, 23

Любов и емоции

Избягвайте флирта и тайните или паралелни отношения, тъй като това ще разклати доверието и ще доведе до проблеми във връзката. Възможно е да имате напрежение помежду си, заради затрудненията във финансовата сфера. Подобряване на отношенията ще настъпят след средата на септември.

 

Свободните Овни могат да се влюбят в грешния човек,  шансове за истинска любов имат към края на септември.

 

ТЕЛЕЦ

Работа и бизнес:

В началото на септември ще имате възможност да реализирате идея, която сте започнали да развивате по-рано. Подобрения ще настъпят и в отношенията с международни компании. Бъдете внимателни и избягвайте да изпадате в дългове, избягвайте по-големи финансови рискове. На загуба може да са Телците, които се занимават с търговия на акции или застраховки. Успехи се очакват в сферата на услугите, свързани с красота и дизайн. След  14 септември е добре да решите по какъв начин да привлечете повече потребители към вашите услуги. След средата на септември ще разрешите всички поизостанали задачи. Възможно е да имате разногласия с колегите си. Финансовото ви положение ще се подобри през третата декада, до тогава е възможно да изпитвате определено затруднение.

Любов и емоции:

Очаква се в началото на септември да има положителна промяна в  отношенията ви с партньора ви. Добре е да имате общи цели или да развивате общи дейности с партньора, след средата на септември. В средата на септември може да стигнете до разногласия с партньора ви или до тайни, които  ще разрушат доверието помежду ви. Необходимо е да изчистите недоразуменията и да водите диалог. Не преминавайте границата на приятелството с ваш приятел, защото ще се разочаровате.

Свободните Телци могат да  срещнат подходящ човек и да започнат нова връзка към края на месеца.

БЛИЗНАЦИ

Работа и бизнес:

Бъдете по-креативни и гъвкави в началото на септември и ще може да реализирате идеите си на практика. 3 септември е подходящ за стартиране на нов бизнес за Близнаците. През месеца ще бъдете организирани, мотивирани и ще съумеете да проявите вашите лидерски умения. Внимавайте с партньорите си, вземането на  грешни решения, може да доведе до финансови загуби и затруднена комуникация. Онези от вас, които са в сферата на публичния бизнес, икономиката, енергетиката или финансите ще имат трудности, а онези от вас, които са в производството и образованието  да очакват успех. Внимателно планирайте  действията си и ще подобрите финансовото си положение.

Любов и емоции:

Любовта през септември ще е с променлив характер. Ще бъдете прекалено ангажирани и няма да обръщате внимание на половинката си.  В средата на септември ще внесете повече хармония във връзката си и ще успеете да преодолеете разногласията помежду си. Ще постигнете желаната хармония във връзката, ако се насочите към общи занятия след средата на септември.

Онези от вас, които са свободни и нямат интимен партньор, могат да започнат тайна връзка с обвързан човек или към края на септември да се влюбят по време на парти  в човек, с  когото ще имат  хармонични и стабилни отношения.

РАК

Работа и бизнес:

В  началото на септември ще успеете да постигнете разбирателство с вашите колеги . Онези от вас, които имат бизнес могат да водят успешни преговори в началото на септември. Успешни области са търговията, трафика и комуникациите, обществеността, правото, икономиката, строителството и индустрията. Трудности ще изпитат онези Раци, които са в сферите на  обслужването. В средата на месеца ще бъдете организирани и ще спазите всички срокове. След като Сатурн стане директен ще получите компенсация за добре свършена работа и ще загладите отношенията си на работното място. Подходящ период за  сключване на важни договори, които ще ви донесат големи и дългосрочни печалби в бъдеще е 19 септември. Бъдете сдържани и не подхождайте емоционално след средата на месеца. Финансите през месеца ще бъдат нестабилни.

Любов и емоции

През септември ще имате хармонични и стабилни взаимоотношения с половинката. Ускорете реализацията на общи планове, защото втората половина на месеца ще изпитате затруднения при разрешаването на въпроси и това може да доведе до разногласия с партньора.

Свободните Раци ще започнат връзка, която може да стартира добре, но към края на месеца ще се появят разногласия.

 

ЛЪВ

Работа и бизнес:

В началото на септември ще имате възможност да разработите идея, която ще ви донесе големи печалби в бъдеще. Имате аспекти за заемане на по-добро работно място или повишение. Успешни сфери са архитектурата и строителство, творчество, а трудности в сферата на образованието и ресторантьорството. Избягвайте рискови инвестиции и бъдете внимателни с финансите , пазете се от измами.

Септември е подходящ да планирате нов бизнес проект или да проведете преговори, които ще ви  донесат успех и печалби.

Любов и емоции:

Добре е да имате съвместни занимания или бизнес с  емоционалният си  партньор , защото по този начин ще стабилизирате и освежите връзката си.

На необвързаните Лъвове, септември може да донесе забавления и приключения, но и  разочарование. Пазете се от грешен избор на партньор.

ДЕВА

Работа и бизнес:

Девите ще имат късмет и успех  с чуждестранни партньори или международни компании. Ще получат възможност за професионална специализация , която ще осигури по-добра работа в бъдеще. Успешни области са образованието, издателството и търговията с вносни стоки, комуникациите, творчеството, дизайна, архитектурата. Заложете на лидерските си умения, които ще ви дадат по-добър статус в работата. Ще имате затруднения в отношенията с вашите бизнес партньори, което ще ви попречи да спазите и  планираните срокове. Не манипулирайте ваш бизнес партньор, защото ще приключите сътрудничество и ще понесете загуби. Избягвайте рискови инвестиции и всякакви машинации. Пазете се от публични скандали през септември. Положителен аспект има в края на месеца, когато ще получите възможност да подобрите финансовото си състояние.

Любов и емоции

В началото на септември са възможни разногласия с партньора, заради съмнения в изневяра или често му отсъствие на партньора. Проявете търпение и не изпускайте гнева си в средата на месеца, проведете разговор с половинката си и се опитайте да разрешите проблема.

Свободните Деви, могат да привлекат неправилен партньор, с когото да се впуснат в приключение.

ВЕЗНИ

В началото на септември са възможни неочаквани финансови печалби, които ще ви позволят да завършите  успешно планираното и да подобрите финансовото си състояние. Бъдете организирани и не действайте хаотично, за да не допуснете грешка и да понесете загуби. Успешни са сферите на здравеопазването и социалното подпомагане, производството и строителството. Бъдете внимателни в средата на септември, за да не си навлечете  финансови проблеми, внимавайте и с инвестициите. Възможно е да попаднете в интриги или на човек с нечисти намерения. Успешни преговорите в търговията в края на месеца и  настъпване на  стабилизиране.

Любов и емоции:

През първата половина на месеца ще се радвате на хармония и разбирателство с вашия партньор. Втората половина на септември ще бъде нестабилна поради скрити действия. Необходимо е много търпение, за да се преодолее ситуацията.

Възможно е необвързаните да се влюбят в човек, който не е свободен, в средата на месеца ще прекратите тази връзка и ще срещнете някой, който ще ви стане близък.

СКОРПИОН

Септември се характеризира със съвместни дейности, създаване на успешно ново сътрудничество и прекъсване на съдружие в средата на септември поради некоректно отношение на партньора. Началото на септември ще ви донесе напредък в съвместен проект, ще имате неочаквана възможност за сключване на нов договор, който ще доведе до значителни приходи за вас в бъдеще. Тези от вас, които са в сферата на  обслужването ще увеличат своите клиенти, успехи се очакват в областта на комуникацията, търговията, транспорта и спедицията. Месецът е подходящ за преговори. Внимавайте, възможно е да ви измамят, не се доверявайте. В края на месеца ще имате финансови печалби.

Любов и емоции:

Септември ще има положително влияние върху социалния ви живот. Използвайте по-голямата част от свободното си време, за да го прекарате с любимия човек, посещавайте ресторанти, забележителности и се срещайте с повече приятели. Връзката  ви  ще е хармонична.

Неангажираните Скорпиони  няма да се впуснат в сериозни връзки, по скоро ще поддържат  неангажиращи връзки за забавление.

СТРЕЛЕЦ

Септември ще бъде много динамичен и предизвикателен месец, в които ще имате възможността да се развивате максимално и да постигнете значителен напредък. Стабилност в областта на финансите и успешни инвестиции, успех се очаква в сферата на здравеопазването, управлението и  бизнес. Не поставяйте егото си на първо място, защото може да навреди на репутацията ви. Необходимо е да положите повече усилия за спазване на сроковете. В средата на септември ще осъществите нови контакти, които ще ви донесат печалби.

Любов и емоции

Внесете нещо ново и освежаващо във връзката си и ще подобрите хармонията и стабилността Разногласия може да има относно разпределението на домакинските и семейните задължения. Вашият партньор ще ви критикува за това, че сте твърде взискателни и че мислите само за себе си. Средата на септември е подходящ за успешна комуникация и подобряване на връзката ви, както и за преодоляване на разногласията, ако има такива.

Свободните Стрелци могат да се окажат по-близки с някой колега или да срещнат интимен партньор на работното си място.

КОЗИРОГ

В началото на септември ще имате възможността да постигнете напредък в дългосрочните проекти с чуждестранни партньори. Необходимо е да спазвате стриктно закона и търговските разпоредби. Възможно е да сложите край на важните бизнес преговори, заради опит за машинации на другата страна. Неточната и невярна информация може да ви навреди, не се предоверявайте. 15 септември ще имате възможност да  позволи да започнете нови проекти и ще  получите подкрепа или дарение.

Онези от вас, които са в сферата на превоза, услуги за внос и износ и търговия с енергийни ресурси в международен план ще имат успех.

Любов и емоции

В началото на септември отношенията ви ще се радват на  хармония и стабилност. Избягвайте флиртовете и тайните връзки, тъй като ще бъдете разкрит и това ще доведе до край на връзката ви. През втората половина на септември са възможни  разногласия относно общи планове, в крайна сметка ще отстъпите и ще се съгласите с любимия човек.

Неангажираните Козирози могат да срещнат човек в началото на септември, който ще привлече вниманието им, въпреки че ще се появят различия, връзката ще се задълбочи.

ВОДОЛЕЙ

В началото на септември ще имате възможността да завършите един проект преди крайния срок, което ще се отрази положително върху доходите ви. Ще получите финансова подкрепа за стартиране на нови проекти. Към парите подхождайте внимателно, тъй като всяка грешка или машинация може да ви струва скъпо. Възможно е да имате финансови проблеми и загуби поради машинациите на вашите колеги. Успешен ден за парични постъпления е 9 септември.

Не правете големи инвестиции на 14 септември. След 15 септември бизнес проблемите ще намалеят и ще се появи възможност за  стартиране нови проекти в сътрудничество с чуждестранни партньори. Успешни областта са образованието, вноса и износа, дизайна и архитектурата.

Любов и емоции

В началото на септември ще имате възможност да обърнете нова страница във връзка с проблеми, с човек от вашето минало и да започнете всичко отначало. Въпреки че ще бъдете твърдо решени да подобрите отношенията си с настоящия партньора, е възможно да се сблъскате с големи предизвикателства, които ще предизвикат напрежение във връзката. Освежаване на връзката може да се очаква на 23 септември.

Свободните Водолей няма да имат желание да се впускат в сериозни връзки, ще се интересуват главно от приключения и неангажиращи отношения.

РИБИ

В началото на септември ще се появят  благоприятни условия за започване на нови бизнес, успешни преговори и споразумения, както и за продължаване на по-ранните, които са били в застой поради неблагоприятни обстоятелства. Ще имате успешни бизнес партньорства  и ви очаква стартиране на нов проект, който ще увеличи успеха ви в публичното пространство. Бъдете изключително внимателни при сключване на договор.На 14 септември ще имате по-добра перспектива за финансови потоци и подобрение на баланса на сметката си. В края на месеца очаквайте силна конкуренция и препятствия, свързани с развитието ви и кариерата.

Любов и емоции

Честите промени в настроението могат да доведат разногласия с любимия човек през септември. Въпреки разногласията ще имате и периоди на хармония. Добре е да имате съвместни начинания, които да ви обединяват.

Ще се радвате да излизате и да се забавлявате с приятелите си, където ще се запознаете с оригинален човек, с когото ще създадете връзка.

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/mesechen-horoskop-za-septemvri/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/mesechen-horoskop-za-septemvri
Twitter