Моята история

Моето семейство беше интересно. Сега го наричам така – 3 деца, безпаричие, алкохол и конфликти всяка вечер. Не обичах да се прибирам вкъщи, за да не бъда свидетел на поредния конфликт между родители. Записвах се за всички възможни курсове в училище: пиано, пеене, китара и т.н. И си обещах, че в моето семейство това никога няма да се случи, че ще живея различно. Мечтаех да избягам и да се чувствам в безопасност. Сега съм благодарна, че моето семейство беше точно такова, в противен случай никога не бих постигнала толкова в този живот. Моят път беше работата и помагането на другите. Но много хора в подобна ситуация избират ролята на жертва, избират страха, срама, мизерията, алкохола и всички сенчести неща. Повечето от нашите съседи бяха такива и в последствие техните деца се превърнаха в наркомани или просто нещастни хора.

Какво ми помогна?

Психологията. Боготворя тази наука. Боготворя всички терапевти, които срещнах по пътя и които промениха живота ми. Благодарна съм на книгите, които толкова ми помогнаха, когато имах нужда от помощ. Успях да преборя моите сенки и да се науча да бъда щастлива жена и съпруга.

Имах много малък праг на щастие – ако нещо хубаво ми се случеше, започвах да се притеснявам, че ще го загубя и че не може винаги да съм щастлива.

С годините се развих като личност и сега съм постоянно  щастлива!

Имах страх от отхвърляне, от насилие, от провал и минавайки през тях, ги преодолях. Тук много ми помогна Рупда.

По много фин начин тази жена извади иглите от моето сърце, които години стояха в мен и се почувствах свободна. Това е невероятно усещане – да чувстваш своето сърце без да изпитваш болка или страх. Обещах, че ще направя това за българите и го спазвам.

Рупда е израснала в Индия при самия ОШО, който й дава името и я посвещава в духовното си учение. Тя лекува сърцата и душите на хора. Докосва болката в теб и я изважда. Невероятно чувство е да се докоснеш до нейната енергия. Тя е терапевт, шаманка и водещ на семинари по цял свят.

Тя ще идва в България само за 5 дни и ще направи няколко неща:

– 30 август Безплатна среща „Въпроси и отговори“ от 18.00 до 18.40 и после от 19.00 до 21:00 „Как да отвориш своето сърце?“ – цена 100 лв. Двоен билет: 120 лв
– 31 август ВИП-семинар 3 дни: Автентично свързване – как да се свържеш със себе си завинаги – цена 600 лв (цена в Европа на този семинар 1000 евро)
– 31 август терапевтична група за работа със своята сексуалност от 19.00 до 21.00 – цена 100 лв. Двоен билет: 120 лв
– 1 септември – констелации за любовта (група до 12 човека) – цена 100 лв.

За целия пакет цената е 750 лв
Само за вечерните 3 семинара – 250 лв

В понеделник (3 септември) има възможност за няколко часа лична консултация с Рупда!

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/moyata-istoria/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/moyata-istoria
Twitter