УЕБИНАР:

Нарциси или как да излезем от любовната зависимост

 

Водещ: Наталия Кобилкина

В отношенията си може да се чувстваш щастлива и задоволена, а може и постоянно да търсиш внимание, любов, потвърждение, че партньорът ти има нужда от теб.

 

И често ние виждаме, че партньора не ни цени и няма страх да ни загуби, а в по-лошия случай те взима за даденост, започват да те обижда и да бъде лош с теб, използвате те, не ти предлага брак, грижа, статус и ти ставаш нещо средно между мебел или чистачка, а понякога и негов спонсор и той от теб чака пари от теб.

 

Такива връзки разрушават, изморяват и изтощават.Как да спрем тези модели и да излезем най-накрая от тази игра с нарцисите?

 

Емоционална зависимост е болезнена и силна не по малко от алкохолната и наркотичната. Ние разбираме, че тази връзка ни разрушава, но не можем да спрем.

 

Важно да разберем каква е причина и каква детска травма го предизвика? Къде не сте получили любов и защита и сега го искате от партньорите си?

Постоянна тревога и липсата на разбиране взима много сила и енергия и води до физически болести. Постепенно и приятелите изчезват, те се изморяват да ви спасяват и тогава вие се опитвате да дадете своята любов на децата – превръщайки ги в невротични и зависими личности, същите като вас.

 

Когато майка не умее да бъде щастлива – детето също не го може.

 

Всички въпроси свързани с нарциси и любовни зависимости, защо аз не умея да изградя зрели отношения ще преработим на този уебинар.

 

Тази практика ще ви помогне да видите какъв механизъм е скрит във вас, с който привличате такъв тип партньори.

Kaкво ще правим на уебинара:

 

  • ще разберем причини на любовни зависимости и нарцисизъм
  • как да прекъснем модел любовта равна на болка
  • как да преоткриеш себе си като истинска и независима личност
  • как качествено да подобриш своя начин на живот
  • как да спрем да привличаме нарциси, как да приключим отношения с миналото и да почнем да изграждаме отношения по нов начин
  • как да се справим с нарцистични партньори и да излезем от патологични отношения
  • техники на прошката и приемане

 

Бонус: Мъжките сянки по архетипи. Ще разкажа как невротизмът минава през всеки архетип и какви са сенките им и как да излекуваме себе си от патологични отношения.

Цена: 99 лв. 40 лв. 

Пакет с уебинар „Новата Аз. Живот след раздялата“: 199 лв. 50 лв.

КОГА: 14 август от 20:00 до 22:00ч.

 

КЪДЕ: Пред вашите компютри

ЗА ИНФОРМАЦИЯ:

Магдалена Кирова
payments@natalia.bg
тел.: +359 895 974 254

Вземи най – новия Маратон!

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/narcisi
Twitter