нина

 

Нина Ковальова е специалист по работа с любовна зависимост. Ако вие не успявате да построите пълноценни отношения, ако вие имате отношения, но не се чувствате щастлива, ако ви сте в постоянна тревога за своя партньор и се страхувате, че той ще ви изостави, ако до своя партньор вие забравяте за себе си и своите желания, тогава Нина може да ви помогне.

Повече от 10 години Нина Ковальова помага на хората да разрешат проблемите си и да бъдат щастливи. Тя помогна вече на много хора да съхранят семействата си, да се откажат от различен тип зависимости и да станат свободни от тях, да се справят с любовната зависимост и да построят здрави отношения, да преживеят развод и да създадат ново семейство, да се справят със своите чувства и да преживеят травматичния опит.

Мотото на Нина е „В моята работа съм вдъхновена от резултатите на моите клиенти. Помогнала съм на много хора, ще помогна и на Вас!“

Направление в работата – Гещалт-терапия

 

Образование:

  • Висше психология
  • Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, квалификация: психолог, преподавател по психология
  • Тренинг на треньори „Санкт-Петербургската инструкторска школа“ в „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г.
  • Обучаващ тренинг „Основите на психологическата корекция на нарушаване на хранителното поведение по метода „Доктор Борментал“ в Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г.
  • Тренинг на треньори „Алените платна“ в „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г.
  • Обучение „Методът „Мандала“ в психологическата практика“ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014 г.

 

Цена за индивидуална консултация с Нина Ковальова: 200 лв за 1 астрономически час

 

 

За записване

Анастасия Шахматова

anastasia@natalia.bg

+359 887 255 005

 

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/nina-kovaliova
Twitter