Терапевтична академия

НОВ ЖИВОТ

Отне ми доста време, за да създам тази терапевтична академия.
Първо исках да премина през моите процеси и да отработя своите травми. След това исках да подбера точните преподаватели за тази академия, те също да преминат през техните лични и професионални процеси. Сега сме готови!

Терапевтичната академия включва 10 сесии с Наталия и треньори на Академия „Щастлива жена“.
Всяка седмица ще имате 1 час видео с треньора и домашно. Тази програма е насочена към това да се отървем от болката от миналото и всичко това, което ни тежи. Ще научите нови практики, техники и ритуали, които позволяват да вървим нагоре с лекота.

11334183_1013086255382034_8451891271111364490_o
png_calendar

КОГА?

НАЧАЛО: 1 Октомври

png_place

КЪДЕ?

ОНЛАЙН
Пред вашите компютри.

png_contact

КОНТАКТИ

Йоана Вълчева
payments@natalia.bg
тел.: 0895 974 254

png_podarak

БЕЗПЛАТЕН ПЪРВИ ДЕН

ПРОГРАМА НА АКАДЕМИЯТА

Начало, правила. Теория на психотерапията – начини и подходи към терапията, какъв подход е подходящ за вас. Практики от няколко основни психотерапевтични школи. Водещ: Наталия Кобилкина

Основни психологически защити или как сме зациклили на едно и също място. Как да започнем да се движим напред и да стартираме процеса на промяна. Моите саботиращи механизми. Водещ: Наталия Кобилкина

Групова регресия – моят минал живот. Кой съм бил, откъде водят началото си моите страхове и притеснения, как да изчистим своите минали животи. Водещ: Мариана Шенкова

Ритуали и практики за изчистване на нашето поле и зареждане с нова енергия. Как можем да го направим в домашни условия? Водещ: Здравка Атанасова

нов живот
нов живот

Преработка на травми и болки от миналото в настоящия живот. Работа с основните страхове от отхвърляне, изоставяне, липса на доверие към света. Техники, практики и медитации. Водещ: Наталия Кобилкина

Работа с тялото и как да освободим блокажите си чрез дишане. Специални практики за отпускане и изваждане на нашата вътрешна сила. Водещ: Албена Коралиева (завършила йога и медитация в Индия)

Женски практики за задвижване на енергията по нов начин – школа Мандала. Уникални практики за женската красота и грация. Водещ: Албена Милчева

Женски лечебни практики от Школата на Лариса Ренар. Как да отключим своята женственост и красота и да се чувстваме щастливи жени. Водещ: Анастасия Шахматова (три пъти минала целия цикъл от семинари „Женския кръг“)

Констелации за любов – ще преработим твоята любов към себе си и своето вътрешно дете, ще видиш колко важно е да носиш тази любов вътре в себе си. Водещ: Наталия Кобилкина

Практика за лекота – как да стабилизираме получения резултат. Медитация ``Лекота в живота``. Как да се чувстваш в хармония и любов със себе си и външния свят.

Вижте какво говорят хората за нашите онлайн програми:

Наталия, ти си магьосница! Онлайн програмата ми даде точно това, от което се нуждаех, чувствам се щастлива, свободна, осъзната! Благодаря ти за знанията и съветите! Нямам търпение за следващата програма!
От курса съм много доволна, най-добре похарчените ми пари. Аз лично много се промених и животът ми се промени. Преди никой не беше ме учил как да се държа като Жена. Вкъщи ‘не мога’ беше забранено да се казва. Все трябваше да се боря и всичко да постигам сама.
Сега, след курса, всичко е различно. Научих се да казвам ‘не мога’, ‘не разбирам’, ‘трудно ми е’, ‘помогни ми’..
Видях как ние Жените толкова се правим на силни и можещи, че мъжете даже вече не смеят да предложат помощта си, а само седят и ни гледат как се борим и ни е трудно.
Искам да ти благодаря и да споделя резултата с теб – имам напредък в отношенията си и отношението към самата себе си, но и една мечта се сбъдна- направих си домашните от програмата и днес получих първата си главна роля…ей така, все едно ми падна от небето!!!

При мен се случиха много красиви промени. Най-интересното е, че промених почерка си, започнах да рисувам. Оставих почти панталоните и се чувствам прекрасно. Започнах да гледам „Сексът и градът“, въпреки че ми се струваше доста тъп, но явно с годините човек се променя и сега ми е много интересен. Прекъснах някои задушевни отношения. Намерих баща си след 17г. Почуствах се толкова пълноценна и най-много бях щастлива, че въобще не му се сърдех, а някак си го обичам и ми стана щастливо и пълноценно.

„Научих много неща за женската енергия и за себе си. Любими други упражнения ми бяха приказката, порно разказа, вълшебната рокля, смирението, архетипове, работа с родители…почти всичко. Обожавам визуализациите и констелациите ти. Получавам много прозрения и осъзнавания и усещам как ставам все по-мека и приемаща. Много, много неща научих и осъзнах, за което ти благодаря от сърце 😘. Не само, че се научих да бъда жена, но и ми харесва, приятно ми е, забавлявам се с това и със сигурност искам да продължа в тази посока и да участвам в още твои курсове.

Този маратон беше изключително полезен за мен! Точно този формат с видео един път в седмицата ми е много удобен. Аз от много години работя непрекъснато върху себе си и сега мога да кажа осъзнато, че имам много голям напредък и съм горда от себе си.

В тази академия всички видеа и срещи, бяха много полезни за мен. Чаках с нетърпение всяка нова среща, за да науча повече и да отработя нови неща.
Благодарение на тази академия аз спрях кафето и алкохола. Осъзнах, че преди много години, когато се пристрастих към кафето, е било точно от слабостта ми.
Имам още по какво да работя, разбира се. Имам още да израствам!“

Моят опит от терапията: спрях една моя зависимост – цигарите! Била съм пушач 10 години и вече 3- 4 месеца не чувствам нужда да пуша.
Прекратих една връзка, защото не ме удовлетворяваше и след като се “изчистих” от стари модели и травми, тя се обнови по нов начин. Чувствам се по осъзната, сигурна да изявя себе си и същевременно една лекота в живота и отношенията.
Простих на мой бивш партньор, на когото се възхищавам, уважавам и дълбоко ценя сега. Отношенията ни са обновени в положителна насока. Нямам това усещане мъжете да ме “спасяват” просто искам да давам и получавам любов.
Ти си моят учител, на когото съм благодарна, че имам и винаги успяваш да ме извадиш от зоната на комфорта.“ – Ангелина

Огромно благодаря за това преживяване, пречистване и осъзнаване по време и след „Нов живот“. Продължавайте да дарявате такава светлина в живота на хората и бъдете благословени!“ – Иванка

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/nov-jivot-online
Twitter