Новолуние в Близнаци

Всеки месец Луната преминава през определени зодиакални знаци, които влияят на различни  сфери от нашия живот. Новолунието поставя новото начало и затова е подходящо  именно тогава да  започнем нещо ново.

Юни месец Новолунието е в Близнаци  и настъпва на 3.06.2019г. в 13:03 ч.българско време.

Близнаци е въздушен знак, който се свързва с интелекта, ума, общуването, пътуването и комунукациите.

Много е добре преди да настъпи Новолунието да се изчистим от всички стари модели, от нещата които ни задържат на едно място, да преосмислим старите си навици и да  се настроим за започаване на нещо ново.

Когато настъпва Новолуние в Близнак трябва да внимаваме с кой  и как комуникираме, каква информация черпим и дали е вярна, какви мисли ни вълнуват, какви думи изричаме, как протича пътуването ни, какви емоции ни обземат.

Много е важно какви послания изпращаме на Вселената в този ден, какво желаем истински и какви обети даваме.
Новолунието е времето, когато може да се провеждат различни ритуали, които да подобрят живота ни.Енергията на този ден е специална, магична и ни помага да сбъднем и най-съкровените си желания.

Вечерта след настъпване на  Новолунието  напълнете портфейла си с пари и го сложете  от дясната страна на перваза на прозореца в спалнята. Оставете го да престои цяла нощ и на сутринта  го вземете, на следващата вечер отново го заредете с пари и го оставете на същото място и така повтаряйте ритуала  всяка вечер до настъпване на Пълнолунието. Сами ще се убедите в ефективността на този ритуал, защото след изпълнението му вие ще започнете да привличате пари по всякакъв начин.

 

Новолунието се използва  и за формулиране и отправяне на ЖЕЛАНИЯ към Вселената.

Тъй като Новолунието е в Близнаци, желанията ни трябва да бъдат формулирани в областта на комуникацията и движението, интелекта, ученето, лекотата при общуването, положителните взаимодействия, хармонията и премахването на психичното напрежение.

Трябва да са написани на ръка и най-добре е това да се случи в първите 8 часа от настъпване на Новолунието. Да са в сегашно време, единствено число, все едно са се случили, за да може да изпитате емоциите, които ще ви изпълнят когато те се сбъднат.

Именно това дава реално усещане и по-лесно можете да визуализирате желанието.

Желанията не трябва да са повече от 10 и най-важното  условие е да се отнасят до вас, а не за  друг човек и да са силно желани.

За да почувствате истински желанието трябва да се усамотите на тихо място, по желание  запалете свещ и го почувствайте със сърцето си. Представете си желанието сякаш се е случило и го визуализирайте,  след което го  запишете на лист хартия, под формата на просто изречение. Много е важно желанието да е точно формулирано, кратко и  ясно.

След като напишете желанието си ,сгънете листчето, напишете датата и поблагодарете на Вселената за сбъдването на желанието ви. След това  скрийте  листчето от  любопитните погледи и „забравете за него“. така, че дори и вие да го забравите.Този момент е важен, за да пуснеш контрола и да може Вселената да си свърши работата, като го изпълни по най-добрия начин за вас.

 

Image result for новолуние

Ето и два изпитани начина за захранване на вашето желание с допълнителна енергия.

Напиши желанието си така, че да съдържа само позитивизъм, без отрицание,  да е в сегашно време и да го вярвате истински.

Н-р ако искате  да имате нова и спортна кола, пишете:

„АЗ ИМАМ нова и спортна кола, марка………………”  или „АЗ СИ КУПУВАМ нова и спортна кола, марка………………, ЗА СУМАТА ОТ………………“,  но ако желанието  ви звучи нереалистично, го  формулирайте  по  следния начин или „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА придобиване на нова и спортна кола, марка………………”  или  „АЗ СЪМ НА ПЪТ ДА се сдобия с нова и спортна кола, марка……………… ЗА СУМАТА ОТ………………“

Важното е когато пишете вашето желание да излъчите позитивна вибрация, която да отговаря на вашето поле и само тогава ще задействате  магическия ефект.

 И така напишете всички ваши желания, които да са в сферите, под влиянието на знака Близнаци:

  • Комуникация и взаимоотношения;
  • Движение и пътуване;
  • Интелект и учене;
  • Хармония и лекотата при общуването;
  • Премахванет на психичното напрежение.

Сега е момемнта, в който може да си пожелаете мечтаното пътуване и то ще ви се случи в най-скоро време.

Новолунието ще ви донесе късмет в начинанията свързани с пътуване, обучение и взаимоотношения.

Възползвайте се от магическите  сили и заряд на Новолунието в Близнак, това е момент, който не бива да пропускате!

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/novolunie-v-bliznaci/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/novolunie-v-bliznaci
Twitter