Новолуние в Лъв

На 1  август в 3.15 по Гринуич в 9  градуса в Лъв, настъпва Новолунието. Това е време, което се свързва с обновление на вашата енергия и на жизнените ви сили.Свързва се с нови перспективи за реализация, за осъществяване на вашите  мечти,  възможно е да се довършат дейност, по които работите  от преди две години.

За много хора периода ще бъде свързан с промени в кариерата, идеите или статуса след 11 август, когато Юпитер става директен.

Именно това Новолуние се свързва с  добри възможности за обучение, , квалификации, разкриване на таланти, личностно развитие и реализация , промяна на работа, нови идеи и промяна в статута.

През периода ще имате възможности за получаване на нови ресурси, с които да реализирате вашите идеи и желания. Новолунието ще донесе успехи, свързани с изявите, проектите, творчеството и международните въпроси, свързани с партньорите. Необходимо е да приемете и покажете вашата индивидуалност, помислете какво може да правите по-добре от другите и го покажете на света.

Особено добър  период за изява при хора, които са огнени знаци или имат много планети в зодия Лъв. За тях ще има щастливи моменти, свързани с пари и положителни промени в тази сфера.

Земните зодии ще имат успехи в обучението, възможно е издигане или промяна в работата или предприемане на пътуване, което ще ги трансформира.

Водните знаци, ще ги вълнуват финансови въпроси, свързани със семейството и недвижимите имоти, завещания, в които те трябва да сложат ред.

Въздушните зодии ще имат развитие в духовната сфера, взаимоотношенията и хармонията.

От 1 до 15 август ще имате възможност за кардинална промяна, периода е подходящ за стартиране на делови проекти, за сключване на големи сделки и договори, за покупки на недвижими имоти и промяна на кариерата и статуса.

Разберете кое ви пречи да се развивате и да покажете вашите творчески  таланти, помислете кое ви дразни и намерете начин по който да се освободите от задържащите ви неща, без да вкарвате емоция. Поставете точка и завършете започнатото, за да преминете на нов етап, по-добър за вас и вашето развитие.

Може да настъпят съдбоносни промени, които да са свързани с изявите на вашите таланти и получаване на емоционална стабилност, приключване на съдебни дела, които да внесат мир и яснота или издигане и заемане на по-висок пост в кариерата.

Много често, периода се свързва с организиране на събития свързани с традициите, личностна и творческа реализация. Използвайте приливната енергия и новите възможности, свързани с вашето развитие.

Ще бъдете по-очарователни и привлекателни за срещуположния пол. Някои от вас може да срещант половинката си на някое събитие, свързано с театър, балет, концерт или изява, защото Новолуние в Лъв освен желание за изява на талантите, може да даде и влюбване. Има аспекти, които водят до поява на човек в живота ви, с който ще се чувствате добре.

Добър е периодът за реклама, представяне на продукт или идея, творчество, подходящо е времето и  за стартиране на нови проекти, ако вие сте лидери и водещи на проекта.

Възможно е след Новолунието да има внезапно влюбване, особено при огнениете знаци.

Прекрасно време за формулиране на вашите желания и за намиране на пътя към щастието и хармонията.

Желанията ви  трябва да са насочени  в сферата на изявите, талантите, взаимоотношенията, любовта, романтиката, творческото вдъхновение и проекти, себереализацията и силните изживявания. 

Формулирайте ги така  сякаш са се сбъднали, добре е ако имате възможност да си напишете точен и подробен план, който да обхваща намеренията и стъпките, които да предприемете, за да дадете тласък и желанията да се  случат по-бързо.

Желанията се пишат на хартия до 8 часа след настъпване на Новолунието  и се визуализират, сякаш са се случили, с цел да усетите емоцията.

Н-р: „Аз съм реализиран икономист и съм ……….“ или „Срещах сродната си душа/ Имам най- прекрасната половинка …………..“- и го описвате

След което листа с желанията го скривате от любопитни очи.

Не забравяйте да благодарите, след като желанията се сбъднат и да  скъсате и изхвърлите листа или да го изгорите, по ваше усмотрение.

Важно: Желанието ви трябва да засяга само вас!

Успех!

-Петя Алексиева

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/novolunie-v-luv/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/novolunie-v-luv
Twitter