Терапевтичен семинар 

 

Откриване на истинската си ценност и автентичност!

Водещ Милан Кармели (Израел-Германия)

Преди много години се усещах загубена и бях в криза. Не знаех коя съм и защо съм тук, носех в себе си много страх и вина. Една моя приятелка ме покани на семинар на Милан.

 

Не очаквах нищо. Когато влезнах в залата и погледнах в очите му – все едно самата Вселената гледаше към мен. Почнах да плача. Не знаех защо. Но все едно той докосна сърцето ми и за първи път от много години се чувствах видяна.

 

Милан нищо не ми каза, просто ме прегърна. Така се случи нашата първа среща. Минаха 10 години от този момент. И до ден днешен плача, когато гледам в очите му.

 

Милан отвори сърцето ми и ми помогна да намеря самата себе си. Знам, че той може да направи това чудо и за вас.

С любов и уважение, Наталия

Препоръчвам този курс за всички, които искат да намерят и да преоткрият себе си. Това е дълбок терапевтичен процес за лекуване на своето сърце.

Заслужава си!

sebe
Нашето възприемане на реалността е оформено от нашите ценности и вярвания, а те се появяват още в ранна детска възраст.

 

Тогава, обаче, все още не можем сами да правим изборите си, а правим всичко по силите си да бъдем достойни за любовта на близките ни.

 

Нашето чувство за достойнство е зависело от обратната връзка, която сме получавали, но способността ни да останем автентични надделява.

 

Трябвало е да се откажем от голяма част от това, което ние приемаме за истина, за да си осигурим принадлежност и да се чувстваме обичани.

Вместо да живеем пълноценен и хармоничен живот ние правим стратегия за всяко наше решение и действие. Но, за да остананем под контрол и в безопасност, това ни коства да крием нашите истински чувства и намерения.

 

Не можем в действителност да знаем кои сме и ясно да изразяваме това, което искаме. Манипулацията, която върви ръка за ръка с нашата личност, ни затруднява истински да чувстваме, че заслужаваме любов и принадлежност.

 

В този дълбок и много интересен процес ще имате интимна среща с чувството си за самочувствие в безопасна среда. В продължение на 3 дни и 2 нощи ние внимателно ще свържем точките към нещо съществено във вас, което ви дава усещане за цялостност, смелост и принадлежност.

uspeh2

Чрез връзката с нашето тяло ние ще се впуснем в пътуване на приемане и любов към себе си. Място, където имате ясно уесещане за себе си, за вашите качества и сила на сърцето, което познава своето място в този свят.

love12

Методи и техники на работа

Този процес ще бъде интерактивен и с много лично преживаване за всеки участник. За всяка тема, която разглеждаме, ще има кратко теоретично въведение, последвано от индивидуална или групова работа. Споделяне, различни форми на изследване, семейни костелации биоенергия и различни процеси ще формират основата на нашата съвместна работа.

За кого е този уъркшоп?

  • Този семинар ще бъде от полза за хората, които живеят през призмата на срам и вина.
  • Той е за тези, които искат да се срещнат и да прегърнат тази част в себе си, която ги изолира и ги държи далеч от другите.
  • Това е за тези, които искат да влязат в истинската си сила и същност.

 

Присъединете се към този силен и проницателен процес и създайте нова основа за общуване със собственото си аз. Влез в своята автентичност!

Това е новата програма на Милан след раждането на неговото четвърто дете – дългоочаквана дъщеричка.

 

Милан е психотерапевт, констелатор, духовен водач, баща на 4 деца, последовател на школата на Ошо, водещ на световно известния курс Path of Love.

 

Има опит повече от 20 години в терапия, провежда семинари в 10 държави, баща на 4 деца и човек, който умее да живее чрез сърцето си и отваря сърцето на другите.

Група до 20 човека

Цена:

 600 лв

КОГА: 1-3 март

1 март от 19:00 до 22:30 ч,

2 март от 10:00 до 21:00 ч.

3 март от 10:00 до 18:00 ч.

Място на провеждане:

гр. София, Be You Център; ул. Димитър Хаджикоцев 91, партер

За информация:

Cофия Иванова – 0894 361 191

clients@natalia.bg

Групата е запълнена!

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/otkrivane-na-istinskata-si-cennost
Twitter