Практика: Изчистване на матката 

„Изчистване на матката” е динамична медитация, лек вариант на динамичната медитация „Рефлекс на оргазма” на австрийския психотерапевт Вилхелм Райх.

Медитацията е практика за балансиране енергията на първа и втора чакра, които са базови чакри, базови жизнени енергии. Застоя и блокирането в тях води не само до женски заболявания, но и до загуба от вкуса на живота, на женска привлекателност и сексуалност.

Практиката е прекрасен способ за освобождаване на потиснати емоции, очистване на чувствата от травматичен минал опит, освобождаване на блокажи в сексуалната сфера и самоизявата, повишаване на чувствеността и оргазмичността.

Ако имате склонност да се скривате в себе си от себе си, да подтискате „тъмната“ и яростна своя част , то тази практика ще ви е много полезна.

Изпълнявайки физически упражнения при пълна вътрешна концентрация се осъществява вътрешен масаж на половите органи и се пробужда жизнената енергия.

💥Практиката се изпълнява на празен стомах или най-малко 2 часа след храна, 30 мин. преди старта не се пие вода!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– в след оперативен период до 2 г. , бременни жени и жени с обострени ставни проблеми, психични заболявания, онкологични заболявания

Какво е необходимо за практиката:
– удобно облекло (спортно, клин – да не е много стегнато по тялото и корема), допълнително връхна дреха за намятане или шал;
– отсъствие на грим, парфюми;
– закуска /за след практиката – нещо леко и свежо, плод/;

Вземи онлайн тук:

Цена: 50 лв.

НА ЖИВО

14.08 от 19:00 до 20:30 ч.

28.08 от 19:00 до 20:30 ч.

 

Моля елате 15 мин преди старта на практика на празен стомах.

 

Място на провеждане: София, ул. Димитър Хаджикоцев 91 бл 16 /партер/ Be You център

За информация:

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Вземи най-новия Маратон

Цена: 30 лв

Изчистване на Матката /28 Август/: 30 лв.

    Пакет с танц Мандала /12 Август/: 40 лв.

    Пакет с танц Мандала /28 Август/: 40 лв.

Ако регистрацията за плащане е неактивна, моля свържете се с нас на посочения имейл. Почивни дни – събота и неделя.

ВАЖНО!!! Места са ограничени до бутиков формат от 15 жени.

Само с предварително плащане. В деня на събитието цената е с 20% по-висока и може да влезнете само ако има места.

 

 

Отзиви на клиенти:

Практиката е невероятна!!! Не бях правила нищо подобно преди да се озова в пилотната група на Бени. Правихме практиката няколко пъти и всеки път усещанията бяха коренно различни! Не може да се опише с думи, трябва да го преживееш! Мога само да кажа, че действа наистина освобождаващо, от теб си тръгват чувства, дълбоко стаени, за които не подозираш, че са там, но някак те измъчват ежедневно без да има видима причина! На яве излизат много болка, гняв, тъга, много силни понякога и после си като прероден! Горещо я препоръчвам, момичета. Пробвайте! На мен ми е една от любимите практики ❤️

Цветелина Ю.

С практикуването на тази медитация промених възприемането на самата себе си. Освободих се от ограничаващи, сковаващи страхове. Усетих тялото си. Усетих женският си център. Видях го като истински, любящ партньор. Започнах да се разбирам. Обикнах се.

Всъщност самото ми тяло ме насочи към практиката. Известно време отваряйки фейсбук, случайно попадах на покана за такова мероприятие. С времето се бях научила да се доверявам на такива „случайности”.

Елена Х

Уникална е практиката! Вече ми е любима! Благодаря ти от сърце, Албенка за твоята подкрепа и за прекрасното ти отношение! Прегръщам те! Иииии до скоро (moa)

Христина А.

Практиката работи!Специално при мен ми се регулира  и менстроалния цикъл😊

Лидия Г.

Момичета, практиката е много силна и работеща!

Албенка е прекрасна треньорка и водеща ❤

Щом четете тези думи бъдете сигурни че не е случайно иииии……. отивайте 😀

Ваня П.

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/praktika-jenska-energia
Twitter