Трансформация за 90 дни – пакет
„ПРОМЯНАТА СИ ТИ!“

/онлайн курс/

Водещ: Наталия Кобилкина

Това е 12-седмична програма за вътрешна трансформация от първата тайна академия.

Когато я стартирахме ние не подозирахме колко прекрасен резултат ще донесе тази система! Тя беше чист експеримент, но този експеримент надрасна всичките ни очаквания! Затова мисля, че е редно ти също да имаш възможността да промениш живота си. Знанията от академията стават достъпни за всички ви!

„Промяната си ти!“ – това е система, която позволява стъпка по стъпка да направиш личностно израстване и да промениш живота си.
Стотици хора по света я приложиха и ето какви резултати имат:
„Свалих 9 кг с лекота.“

„Смених си работата и сега работя онова, което наистина обичам.“

„Преместих се от Троян в Лондон и всичко потръгна с лекота.“

„Той ми предложи брак!“

„Родих второ дете на 45 години!“

„Открих любовта на живота си!“

„Повярвах в себе си!“

„Намерих нови приятели.“

„Коренно промених отношенията с родителите си.“

„Справих се със своите страхове.“

„Имам много повече пари от преди!“

А ти какво искаш?

Системата се състои от 12 видеа по 30-40 минути и слайдове, които ти позволяват да правиш домашни цяла седмица преди да започнеш да гледаш следващото видео.

Тренинг - Усмихни своето коремче
kissing-couple_prynvj
money_cash_desktop_1936x1288_hd-wallpaper-561329

Работейки по тази система, ти ще преминеш темите:

1. Запознанство. Правила и структура за тези три седмици. Работа с цели.

Какво искам – работа с три цели, как да установим своите цели, как да разберем дали тези цели са истински или идват от егото. Как да разберем къде са моите цели и къде са цели на другите? Как да направя план за бъдещето?

2. Работа със стандарти и вътрешни страхове по отношение на любовта и близостта.

Как аз се страхувам от промените, какво ме ограничава, какво не ми позволява да правя промени в живота си? Какъв е моят най-голям страх, техники за преодоляване на страховете и притесненията. През тази седмица ние ще направим първите крачки към разширяване в областта на любовта и отношенията.

3. Освобождаване от миналото ми.

Къде блокирам своята енергия – отношения с род и семейство. Какви програми имам от родители си и как да ги пусна? Как да се освободим от миналите си връзки? Създаване на пространство за нов човек или за нов тип отношения с настоящия партньор?

4. Изграждане на отношения.

Работа с отношенията и любовта. Какъв е моят начин да давам и да получавам любов, как провалям връзките си? Къде греша в отношенията? Стратегии за изграждане на щастливи отношения. Как да проявя себе си като мъж или жена? Работа с вътрешния мъж и вътрешната жена.

Втори месец – работа с успеха

5. Аз и парите.

Моите вярвания и установки по отношение на успеха ми. Създаване на стандарти за моя живот. Какво искам и какво имам? Къде губя енергия и време? Защо нямам това, което искам. В този модул ще ви предстоят предизвикателства по отношение на парите.

6. Аз и моите навици. Изграждане на навици за успеха.
Какви качества позволяват на хората да успяват? Кои от тези качества имам и кои трябва да имам?
7. Разширяване на моите възможности.

Работа с мащаб. Умение да искам и да получавам. Какви ограничения нося в себе си? Освобождаване от товара на бедността, прекъсване на програмата за лоялност към бедността.

8. Предизвикателство и нестандартни постъпки.

Тази седмица ще видим докъде ние самите можем да си позволим успеха. Ще правим нетипични неща за теб, за да разшириш сферата на своите умения и навици.

Трети месец – Работа с моето тяло и визия. Любов към себе си.

9. Как изглеждаме аз и моето тяло?
10. Медитации за спокойствие и неутралност.
11. Моята визия и стил.
12. Работа с моята вътрешна сила и ресурси.

Ти ще преминеш през 12 видео-урока, след всеки от които ще имаш задължително домашно – правейки го, ние преминаваме на следващото стъпало.

Промени живота си сега. Мотивирай себе си за промени.

Често задавани въпроси:

1. Живея в чужбина и съм много ангажирана, как мога да приложа вашата система? Цялата система е онлайн – вие можете да гледате видеата в удобното за вас време. Системата отнема не повече от 5 минути на ден в рамките на 90 дни.

2. Ако не правя домашните, кой ще ме контролира и дали ще има ефект? – Вие сте своя личен коуч и е важно да имате ясна мотивация защо го правите. От опит знам, че ако искаш да посветиш време на себе си, 90 дни е необходимият период, за да смениш невронните си връзки с нови.

3. Дали ще ми върнат парите, ако системата не работи? – От наша страна даваме знания и инструкции какво точно трябва да правите. Вие поемате отговорност и сключвате договор със себе си да изпълнявате всички домашни. Гарантираме, че ако ги правите ще имате уникален ефект и сме готови да ви върнем парите, при условие че изпълните абсолютно всичко и не получите никакъв ефект.

Един наш уебинар струва от 100 до 300 лв, т.е. 12 уебинара би трябвало да струват 3600 лв!

Само сега вие купувате системата за пълна
промяна за 12 седмици за 99 лв

Защо го правим – искаме да има повече щастливи и успешни хора, а когато сте щастливи, можете да правите огромни трансформации и промени!

Хвани сега своята трансформация!

Вижте обратни връзки от хората, които вече са минали първата тайната академия:

Резултатът от общата ни тримесечна работа за мен изглажда така – подобрих си отношенията с партньора, увеличих два пъти месечния си доход, отслабнах с 9 кг, шофирам сама колата си. И още, в тази Академия, ти ме върна в детството ми, където чудесата ми се случваха всеки ден, а аз им се радвах от сърце и чаках следващото чудо, а то бързо идваше…и така всеки ден.

Повече от година слушам твои обучения, но че Тайната Академия ще е по-различен тренинг, разбрах още от анонса й и затова бързо се записах. За три месеца в Академията, аз израснах толкова, че днес спокойно мога да кажа, че съм много по-мъдра, по-хармонична, по-уверена и вероятно, по-красива жена.

Наталия ми помогна да намеря своя път, да направя своята трансформация, да вярвам в себе си и никога, никога да не се предавам. Благодаря ти, Наталия!
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/promyanata-si-ti
Twitter