Пълна промяна със Здравка Атанасова

Да промениш коренно визията си означава да преоткриеш себе си и то не само визуално. Ставали сме свидетели на не една или две знаменитости, които имат достатъчно смелост да променят коренно външния си вид. Психолозите твърдят, че хората, често преобразяват визията си, за да я пригодят към промяната в самоличността си и да ги приемат по нов начин. Точно за това решихме да проследим очарователния процес на личностно и визуално преоткриване.

Силата на преобразяването:

Всеки харесва промените, те помагат да научим повече за себе си. Няма как да пренебрегнем и повишаването на самочувствието, което би могло да се породи от една драстична промяна във визията. И да не забравяме прекрасното чувство, че притежаваш уникален и провокативен стил.

Защо трябва да променим визията си?

Във времената, в които живеем, много неща зависят от визията ни. Променяйки визията си, изграждаш самочувствие, увереност, радост, а те променят и личността ти.

Тук ще намериш своя стил, ще се преоткриеш, а когато забележиш себе си, другите ще забележат теб. Търсенето на личния стил изисква „автогносия“. За да имаме стил трябва да знаем кои сме, какво ни харесва, как искаме да изглеждаме в очите на другите…

received_1430997983584629
Защо точно аз мога да постигна този резултат във вашата визуална промяна?

Аз имам таланта да виждам другия след промяната, да преоткрия твоя автентичен и личен стил.

От 15-година съм работила и съм се обучавала в известни салони в Гърция. С огромно желание и много практика завърших фризьорство, make up artist, image maker, player’s, ендиматология, Технически университет и много частни школи, семинари при Elena Zenteli, Arlet, Vidal Sasson. На 19 отворих първия си салон и на 22-ве втория с голям успех. Работила съм и по ревюта с модели, което бе уникално преживяване.

Цена за едночасова консултация:

100лв.

За записване:

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Цена за целодневен курс в група по грим, коса и стил: 100лв.

За записване:

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/pulna-promqna
Twitter