Пълнолуние във Водолей

Пълнолунието настъпва на 15 август 2019 в  12.29ч. по Гринуич. Луната ще се намира на 23 градуса във Водолей, знак на новостите, на  иновациите и  промените.

Времето е подходящо  за изследване и намиране на нови подходи  в различните сфери от живота- работа, кариера, семейство, любов и т.н.

Много е важно на този ден  да разрешите  в живота ви да настъпят нови неща и да пуснете старото.

Възможно е да  има огорчения в любовта , заради разногласия и спорове, затова бъдете по-сдържани и уединени по време на Пълнолунието. Бъдете търпеливи, осъзнати, защото Пълнолунието  може да се отрази на вашето  настроение ида доведе до резките му промени. Може да сте по-разсеяни , а постъпките ви да са необмислени и да направите грешка, не будете разточителни  в покупките, защото ще купите много  ненужни вещи. Има риск от грешки и измама на самият ден на пълнолунието. Следете и за здравето си и направете разтоварващ ден,  на които да сте на плодове и течности.

Възможно е Пълнолунието да донесе успех  в социалния живот и социалните дейности, както и в творчеството. Подходящ е периода за започване на нови неща,  нови идеи и интелектуални дейности, за нови познания, ново запознанство и  извоюване на независимост.

Но има и хора, на които Пълнолунието не оказва влияние, които могат да използват пълната енергия на Луната и да я превърнат в положителна сила и енергия..

Важното е да сте  осъзнати  и в равновесие, тогава  ще получите добри резултати. През този ден, ако някой се отнася с вас недоброжелателно, дарете  го  с двойна порция любов, ако срещнете бездомен-нахранете го и ще бъдете възнаградени.

По време на Пълнолуние настъпва кулминацията и може да намерите правилното решение за ситуации, които чакат дълго време своето решение . Важно е да премахнете  закостенелите окови, ненужните връзки, да станете самостоятелни и да вземате  самостоятелни решенията.

Пълнолунието във Водолей  дава разбиране, стига се до кулминация и  внася яснота, какви да бъдат следващите наши стъпки. На този ден сдържайте емоциите си, защото може да е не предсказуем, имайки предвид знака в който попада Луната.

Луната е подсъзнанието и изразява емоциите, които ние не можем да контролираме, затова по време на Пълнолунието може да се почувствате не  толкова красиви, да не се чувствате  щастливи или да изгубите вътрешната си увереност. Затова е добре да разберете какво ви прави  щастливи, какво ви харесва  и да намерите равновесие в себе си.

Много хора могат се чувстват неудовлетворени,напрегнати и раздразнителни, но се постарайте да не влизате в конфликти, защото знака Водолей се свързва и с непредсказуемите обрати.

Пълнолунието ще окаже голямо влияние особено върху хората, които са Водолеи или са асцендент Водолей и те задължително трябва да намерят компромис  и да направят равновесие между тях  и дадена  ситуация или обкръжение.

По време на Пълнолунието, яснота ще получат хората с Луна във Водолей, и ще  разберат към какво да  се стремят, ще се  осъзнаят и  е възможно да предстои завършване на някакви процеси.

На лъвовете може да им донесе успокоение и  довършените задачи, те ще почувстват  вътрешно  равновесие в следствие на получения резултат.

Неочаквани обрати може да има при Телците и Скорпионите,  защото Пълнолунието  ще им донесе резултат, завършване , кулминация и приключване на  процеси, за които не са готови.

Везните и Близнаците ще почувстват благоприятни резултати, които очакват от дълго време.

На останалите зодии, Пълнолунието няма да се отрази толкова радикално, използвайте невероятната сила на Пълнолунието, за  да се отървете от страховете и лошите мисли.

Не хранете старото, за да допуснете новото!

Върху какво да поработите и какво ще предприемете за да сте в хармония и равновесие: довършете  делта, които отлагате отдавна, бъдете икономични и  направете добри  и безкористни дела, избавете се от страховете  и неувереността си, анализирайте всяка ситуация  и визуализирайте целите си.

Какво да не правите по време на Пълнолуние във Водолей: не правете операции, не предприемайте  финансови движения и операции, не  задържайте лоши мисли, не пийте  алкохол, не се само съжалявайте.

 

Ритуал за избавяне от старото:

Изгответе списък с  нещата от които искате да се разделите.

Изберете някакъв предмет, вещ или дреха от дома ви, с която отдавна искате да махнете, но все нещо ви пречи, вземете я/го  в ръце  и  и  кажете, че е време да се разделите, като и поискате разрешение да  приеме всичко старо и ненужно от вас. Предайте и  всичко ненужно и излишно от вас, Благодарете и  и изнесете тази вещ от дома си с думите:

„Така, както старите вещи  излизат от дома ми, така и всичко ненужно се маха от живота ми“. Благодарете за осъзнатия момент и започнете наново, без лоши мисли и чувства.

 

 

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/pulnolunie-vodolej/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/pulnolunie-vodolej
Twitter