САМО ЗА МЪЖЕ! 5 правила за невероятен секс

 

 1. Научете се да боготворите вагината

  Мъже, моля ви радвайте се на вагината. Отделете време да я разгледате внимателно, когато се открие пред вас. Всяка вагина е различна на цвят, форма и усещане, затова обърнете й специално внимание. Нежно докосвайте клитора с пръсти и отъркайте пениса си по цялата дължина на срамните устни. Изключително важно е преди всичко да опознаете вагината, на която искате да доставите удоволствие. Разглеждайте вагината с възхищение. Наблюдавайте как първоначално тя се отваря,за да ви посрещне. Кажете на жената колко харесвате това, което виждате. Това ще я накара да се почувства изключително желана и да бъде уверена в тялото си.

 1. Мислите с пениса, не с главата си

  Предполагам сте чували да казват, че мъжете мислят с долната си глава, а не с горната. Тази фраза често звучи като обвинение към вас мъжете, но аз ще ви кажа, че точно тя е един от петте ключа към превръщането ви в изключителни любовници. Забелязвам, че повечето мъже се впускат в секс с нагласата „Сега ще правя всичко възможно на нея да й е хубаво“. Мислете какво и как искате да направите, за да доставите удоволствие на себе си. Експериментирайте с пениса си – вкарвайте го под различен ъгъл, сменете темпото. Често жените се чувстваме сякаш сме на разпит, когато мъжът постоянно следи реакциите ни и ни пита това или онова харесало ли ни е. Вземете партньорката си в ръце и проникнете в нея така както на вас ви харесва. Следвайте усещанията на пениса си. Послушайте него, не гласа в главата си.

 1. Просто се наслаждавайте

  Не си мислете за свършване преди да сте накарали жената да оргазмира в ръцете ви. Настройката „Аз да си свърша, пък после ще обърна внимание на нея“ не върши особено добра работа. Запомнете – не правим секс, за да свършим. Свършването е само резултатът от основната цел, която е просто да си доставим удоволствие заедно. Съсредоточете се върху настоящия момент и колко ви е хубаво, не мислете за свършването, то само ще дойде. Партньорката ви ще свърши не когато устремено се опитвате това да се случи, а когато доставяте удоволствие на нея и на себе си. Случва ми се да усещам как по време на секс единствената мисъл от началото до края в главата на мъжа е да ме накара да свърша. И съответно аз често не успявам с такъв подход. Сексът е насладата от момента, а не в крайната цел.

 1. Не бързайте

  Едно от най-важните неща е да започнете плавно, бавно и нежно. Не се впускайте веднага с бързите движения. За женския организъм това е тотален стрес. Започнете с монотонни движения. Вагината трябва да свикне с вас, да ви приветства и бавно да се разтвори, за да можете постепенно да ускорите движенията. Не започвайте с кулминацията, тя се случва последно и идва само ако сте се постарали преди това. Трябва да имате усещане за ритъм, когато правите секс. „Колкото по-бързо и по-силно, толкова по- хубаво“ не е универсална мисъл в главата на жената. Доверете се на долната, не на горната глава. Тя разбира от ритъм и усеща нещата.

 2. Намерете правилния ъгъл

  Важен е ъгълът на проникване. Различните секс пози не служат само за позициониране на телата в пространството. Те предоставят разнообразни начини пенисът да проникне във вагината. Това е магията на кама сутра, за която всички толкова четем. Правилото за долната глава важи и тук – почувствайте как на вас ви е удобно да проникнете в жената. Заемете подходяща позиция или използвайте оптимално тази, която сте заел. Ако не ви е удобно жената със сигурност ще усети това. Боравете основно с движенията в кръста. Пенисът е вашият инструмент, но цялото тяло трябва да го подкрепя. Именно заради това мъжете, които се занимават с танци по принцип са добри любовници. Не си мислете, че само жената трябва да е пластична за хубав секс.

  natalia-free-books


  БОНУС упражнение:

   

  Опитайте се да не хващате жената за кръста, когато сте в кучешката поза. Много мъже просто придърпват жената към себе си, когато са в тази поза и по този начин намалят удоволствието за нея. Без ръце ще сте принудени да използвате основно кръста си и така да навигирате пениса си. В началото може да ви се строи неудобно, но е важно да се научите как да правите този тласък, защото той помага за по-дълбоко и сензитивно проникване.

  За размера въобще няма да ви говоря, защото той няма значение, ако спазвате всичко описано по-горе 😉

  Автор: Милена Йорданова

  new-microsoft-powerpoint-presentation-2nat

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/samo-za-maje-5pravila-sex/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/samo-za-maje-5pravila-sex
Twitter