Край на шапките през есента!

Тенденциите в модата са вечен кръговрат. Точно когато си помислим, че ластиците за коса от плат, лентите за глава, тюрбаните и кадифето никога повече няма да са част от гардероба ни се оказва точно обратното. Модата от 80те години се завърна още преди един сезон, но важното е да знаем как да съчетаем тези аксесоари станали толкова популярни от годините на диско кралиците!

В пълен синхрон с най-актуалните тенденции брандът Headknot – мултифункционални кърпи за подсушаване на коса и аксесоари за глава представи есенната си колекция „Философията и града“ на Sofia Fashion Week .

Роден буквално в първите месеци на 2018 години брандът се основава на философията да провокира всяка жена да открие и изрази себе си чрез стил, цвят и уникалност, съчетани в мултифункционални кърпи с широко приложение, носещи източен полъх.

Колекцията „Философията и града“ носи усещане за еклектика между урбанистичния дух съчетан с източна нежност и романтиката.

Палитрата за сезона е комбинация между топли и земни тонове като гренадин, есенен клен, цвят портвайн. Достойно внимание се отделя и на два нюанса на синьото – тъмносин и синьо марина. Преливането между студените и топлите цветове става с помощта на златен лайм, а изисканите зелени нотки напомнят за вечнозелените иглолистни гори, които не губят цвят дори през есента и зимата.

Колекцията бе представена в съчетание с подходящи тоалети с основна идея да подсети дамите как биха могли да носят тюрбан по всяко време на деня и на различни места, не само като аксесоар за след баня.

Ако и вие харесвате този аксесоар, може да посетите www.headknot.eu и да направите своя избор още днес!

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/shapki-esen/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/shapki-esen
Twitter