Терапевтичен уебинар само за мъже: Силата да бъдеш мъж!

Предизвикателства и възможности.
Този семинар беше толкова дълго чакан от мъжете и от техните половинки, които мечтаят мъжа им да порасне.
Много мъже така и не успяват да се превърнат в истински мъже и често остават в ролята на момче, жертва, вечен донжуан и т.н.

Искахме да пуснем курс, който би позволил на мъжете истински да се срещнат в дълбочина със силата си, но имахме проблем – нямахме правилния учител. Ние искахме този курс да се води от истински духовен, зрял и живеещ през сърцето си мъж. Това отне доста време, но Учителят идва, когато ученикът е готов. И ето го – Милан Кармели.

Мъже, това е курс само за вас… Добре дошли!

otnoshenia

  • Бихте ли искали да разберете по-добре какво ви кара да се усещате истински мъж и какво търси изцеление в мъжкото ви сърце?
  • Как да влезнеш в силата си, да се свържеш със своя вътрешен водач и да предадеш тази сила на своите деца?
  • Как да изградиш зрели отношения с жена и да запазиш мъжката си сила?
  • Как да излезнеш от игрите, манипулациите и страха да загубиш себе си в живота и отношенията?

Когато се присъедините към този уебинар от 2-части само за мъже, ще имате възможност да изследвате мъжката си психика заедно с други мъже. Това е невероятно мощно свързване с вашата сила и мощ!
Ще разгледаме предизвикателствата, пред които сме изправени във важни области на нашия живот, като работа, семейство, приятелства, сексуалност и взаимоотношения. Също така ще разберем по-добре как мощните идеали и понятия като свобода, цел, присъствие, смисъл, отговорност и нашите бащи влияят върху начина, по който живеем живота си.
uspeshen-myj
Ето малко насоки, преди да започнем да работим заедно.
Днес ние се борим да намерим своето място. В миналото ролите между половете са били ясни и е било по-лесно да се знае какво има значение и  кое е важно. С времето много неща са се променили и в много отношения историята ни настига.

По основателни причини мъжете носят тежестта да бъдат свързани с голяма част от злото по света. Бяха извършени безкрайни агресивни дела, основани на идеали, търсене на смисъл и страх от жените. Като мъже, ние се боим от женския гняв към нас и имаме силен импулс да го контролираме. Често се държим така, сякаш сме по-добри и по-силни от жените, но се отделяме от естествената си сила. За нас е трудно да изразим или разберем уязвимостта, свързана със зависимостта от жените.

Така че има какво да се изясни и излекува. Ако се интересувате да проучите собственото си чувство за това да бъдете мъж, присъединете се към този силен и осъзнаващ процес.

Водещ: Милан Кармели (Израел-Германия) – Милан е терапевт с опит повече от 20 години в терапия, провежда семинари в 10 държави, баща на 4 деца и човек, който умее да живее чрез сърцето си и отваря сърцето на другите.
Дата: 12 и 15 Февруари от 19:00 до 21:00 ч.
Уебинарът ще се проведе на английски, но ще има превод на български. Ще има и запис.
milan-square

КОГА:
12 февруари – Част 1
15 февруари – Част 2

19:00 до 21:00 ч.

Място на провеждане:

Пред вашите компютри

За информация:

Петя Симова
payments@natalia.bg
тел.: 0895 974 254

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/silata_da_bydesh_myj-2
Twitter