Семинар: Разкриване на скритата динамика на любовта

 

/Ден на семейни констелации/

Водещ: Милан Кармели

(Израел-Германия)

Начинът, по който животът ни се развива, е загадъчен. Той ни отвежда позитивни и болезнени на места, и често не знаем защо. Терапията за семейни констелации предлага уникален поглед зад видимото за нас и разкрива дълбоките връзки на солидарност и любов, които ни свързват с нашите предци. Ние откриваме, че нашите лични избори много по-малко определят действията ни, отколкото си представяме.

 

Този ден на констелации ще ви позволи да изследвате всяка област от живота си, където усещате объркване, застой или болка. Той ще хвърли светлина върху това, което наистина ви кара да действате и какво търси изцеление във вас и в семейната ви система.

30
Ние ще бъдем смесена група от представители и хора, които желаят да използват полето за лично изследване. Няма значение дали сте клиент, представител или наблюдател; работата ще въздейства на всички нас.

 

Денят ще започне с кратко въведение в Семейните констелации и с някои упражнения, които отварят сърцето, и душата ни към работата. След това хората ще бъдат поканени да споделят своите теми и чрез работата в констелациите ще бъдат насочени към по-широко разбиране, и раздвижване на различни процеси в душата им.

Цена: 99 лв.

КОГА:

31 Май

10:00 до 15:00 ч.

Място на провеждане:

гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91

За записване: 

София – 0894 361 191

clients@natalia.bg

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/skritata-dinamika-na-lubovta
Twitter