Скрити сексуални сигнали

Как да покажем и да разберем, че представител от противоположен пол ни харесва?

Учени установили, че в периода на пролетта, хората особенно активно започват да търсят любовен партньор. Как мъжете могат бързо да определят, че една жена ги харесва и как можеш да привлечете внимание, ако сте жена?

Скрити сексуални сигнали – това са движенията на тялото, показващи заинтересованост към потенциалния партньор. В контекста на отношенията между мъжа и жената това е „зелената светлина“.

Кой първи изпраща сигнала? Разбира се, че жената. Такъв е и замисълът на природата. Винаги жената избира първа. Тя е филтърът на потенциалното семе. Ефективното комуникиране става по схемата: първият сигнал се изпраща от жената – вторият от мъжа (той отговаря със сигнал и показва, че е забелязал нейния), третият сигнал отново се изпраща от жената – тя потвърждава, че до нея може да бъде достигнато.

Женските сигнали:

1. Докосване – опипва косата си, играе с нея, докосва шията си, играе с накити. Ако тя е заедно с приятелка, то те могат случайно да се докосват една друга.

2. Привличане на внимание – честа промяна на позите, жената минава няколко пъти около мъжа, има игрива походка, навежда се, за да вдигне нещо, гълта корема си, изпъква гърдите, оправя дрехите си, начервява леко устните.

3. Поглед на гейша бърз поглед към мъжа (до 3 секунди), след което тя рязко свежда поглед надолу и встрани; в следващата една минута те отново срещат погледите си.

4. Смях и по-високо говорене – когато мъжът покаже, че харесва жената, тя започва да се смее с приятелката си и да говори по-високо, за да чуе мъжът за какво те говорят. Също така е възможно момичетата да си шушукат, поглеждайки в неговата посока.

5. Игра с предмети – плъзгане на пръстите нагоре и надолу по столчето на чашата, леко въртене на токчето на обувката, сваляне и слагане на пръстен.

6. Проникване на територията на партньора и намаляване на дистанцията – тя слага чантата си около мъжа или взима нещо от неговата чиния. Навежда се леко, за да му разкаже нещо.

7. Показване на шия, подмишници, вътрешната част на ръката. В света на животните, когато партньорът иска да покаже, че е загубил, той ляга и изпъква шията си. Така животното показва на съперника, че може да прави с него каквото си пожелае. По същия начин е и при жените. Когато мъжът е минал успешно всички нейни проверки, тогава тя му показва шията си, като че ли му нашепва, че той е преминал изпитанията и тя е негова. Същото се отнася и за подмишниците и вътрешната част на ръката.

8. Игра с устни. Има такава фраза: „Когато те гледам, устните ме засърбяват!„. Когато мъжът възбужда сексуален интерес в жената, тя започва несъзнателно да облизва и прехапва устните си, да поотваря уста.

9. Положение на тялото – когато жената харесва мъжа, тогава  е насочено към него. Това се отнася особено за колената, дланите и тялото .

10. Най-важният сигнал, който показва, че тя е готова за секс.

Първо условие – наличието на поне 5 от горепосочените сигнали и второ- разширени зеници, леко отворени устни, вълнообразни движения на тялото (тя ту протяга краката си напред, ту навежда тялото), учестено дишане, което става по-дълбоко.

Флиртувайте и получавайте удоволствие от този процес!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ НА СЕКСОЛОГИЯ ЗА ЖЕНИ

Свързани теми:

Какво означава идеална любовница според българските мъже?

Как да получиш оргазъм?

Нямам желание да правя секс

С най-добри пожелания,

Наталия Кобилкинасексолог, семеен терапевт

bundle web banner da

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/skriti-sexualni-signali/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/skriti-sexualni-signali
Twitter