Консултация с метода „Матрица на успеха“ със Станила Стоянова

Матрица на успеха е сравнително нов нумерологичен метод – чрез датата на раждане се изчислява Вашата матрица, след което в консултация се прави анализ на енергиите, които Ви въздействат във всички сфери на Вашия живот. Този метод действа на духовно ниво и Ви помага да опознаете себе си много по-дълбоко и да си изясните защо понякога имате противоречиви или объркани желания и действия или дори имате усещане, че се самосаботирате и най-важното, показва Ви как съзнателно да промените това.

С първоначална консултация с метода ‘Матрица на успеха’ ще си изясните кои са вашите силни качества и сенчести страни и ще се определи пътят, по който най-бързо и лесно можете да реализирате себе си, така че да разгърнете своя потенциал и да живеете в своята мисия. Ще разберете какъв партньор би бил най-подходящ за Вас и как да го привлечете и задържите, за да изградите отношения, които Ви правят щастливи и удовлетворени.

Искате ли да разберете:

 • Какви сте Вие по природа?
 • Какво получавате с лекота от Вселената и как да се подготвите, за да приемате лесно нейните дарове?
 • Как да отворите потока на изобилието във Вашия живот?
 • Как да привлечете и развиете своят потенциал да печелите пари с удоволствие и лекота?
 • Каква дейност е най-подходяща, за да разгърнете напълно себе си и своя потенциал, така че да жънете успехи?
 • Какъв е най-подходящият за Вас партньор, с който можете да изградите щастливи и удовлетворяващи отношения?
 • Как да развиете себе си, за да привлечете подходящ партньор и да изградите щастливи отношения?
 • Какво давате към хората, за да изпълните своята мисия?
 • Какво е Вашето предназначение по периоди в живота?

На всички тези въпроси и много други можете да получите отговор с първоначална консултация с ‘Матрица на успеха’.

Допълнително при всяко взаимодействие с други хора, ние генерираме определени енергии по между си, с които действаме един на друг и отдаваме към хората. С допълнителна консултация може да се види в детайли какво би дало евентуално партньорство с интимен партньор, бизнес партньор или да се разрешат трудности в семейните взаимоотношения с близките Ви.

Когато вече сте разбрали своя собствен потенциал, своите силни и сенчести страни може да бъде разгледана и сравнена матрицата Ви с тази на друг човек, за да видим какъв би бил диапазонът на взаимодействие между Вас и него. За какво може да Ви бъде полезна такава консултация, ето няколко примера:

 • Ако се колебаете между двама партньори, към които имате чувства и не можете да изберете?
 • Ако започвате бизнес сътрудничество и не сте сигурни дали ще е успешно или как да разпределите задачите и отговорностите?
 • Искате да наемете нов служител на ключова позиция и не сте сигурни дали би оправдал очакванията Ви за разгръщане на бизнеса?
 • Имате трудни отношения с партньора си, родители, братя, сестри, деца и искате да ги разрешите?

Допълнителна информация:

Първоначалната консултация продължава приблизително 90 минути, в които се прави пълен анализ на всички енергии, които Ви действат. Първата консултация Ви дава изключително много информация и е добре да си водите записки, за да можете да се върнете в последствие и да прегледате информацията. Тя е валидна за целия Ви живот и в по-късен етап ще достигнете до друго ниво на осъзнаване.

Консултацията се провежда онлайн по скайп или друг канал на комуникация. В последствие, ако имате въпроси или осъзнавания, които искате да обсъдим можете да ми пишете и ще получите писмен отговор.

Цена: 120 лв.

Продължителност: Първата консултация е 90 минути, а всяка следваща – 60 минути

За записване:

Магдалена Братанова
clients@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/stanila-stoyanova-konsult
Twitter